İçeriğe Yönlendir

Doğayla Sınavımız.

Metin Mankal

Recommended Posts

Murat Gedik
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şu aracın direksiyonundaki kişi istifa ettirilen belediye başkanı. 

Dün Ak Partiden istifa etti. 

Bence Belediye başkanlığından değil de ilk önce Ak Partiden istifa etmeliydi. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:
Çağlar Bayur yazdı:
evin girişine beton dökersen yağmur suyunun toprğakarışmasını engelledğin için evde oturma izni verilmeyen kanada da lastik yakmak iyi fikir gibi gelmedi bana ama

Bu arada su geçirgen beton yapabiliyoruz konu açılmışken Çağlar abi.

Beton değil topraktır o, beton olsa sulamazdın

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Gedik yazdı:

Bence Belediye başkanlığından değil de ilk önce Ak Partiden istifa etmeliydi. 

Bence elleri güçlü ve öyle olmasını istediler.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Mehmet abi maşallah belediye başkanınızı çok samimi gördüm.

Cumhurbaşkanlığına adaylığına koysa oyumu ona veririm.

Bana rahmetli valimiz Recep YAZICIOĞLU nu hatırlattı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Muhammet Ergün yazdı:

Mehmet abi maşallah belediye başkanınızı çok samimi gördüm.

Yediler bu adamı, istifaya zorladılar. 

Önce belediye başkanlığından sonra partiden istifa etti. 

Muhammet Ergün yazdı:

Cumhurbaşkanlığına adaylığına koysa oyumu ona veririm.

Tüm Türkiye sevmişti bu adamı. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yediler bu adamı, istifaya zorladılar. 

Önce belediye başkanlığından sonra partiden istifa etti. 

Tüm Türkiye sevmişti bu adamı. 

Doğru adamın siyasette işi yok, acı ama gerçek bu 😔

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

bu gün birbuçuk saatlik uğraş sonunda arabayı otoparktan çıkartabildim.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sabah 9 gibi -10.5 derece fotoğrafta sağ üstte görünüyor. Bizde böyleyse doğuda çok çok soğuktur.e392114188bf9805e6ec6dccf07e573f.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

9 sene amerikada yaşadım. Gördüğüm şuydu. karla temizleme kar yağarken başlar. hatta yağmadan başlar. yol tıkanınca çok geçtir. geceden açarlar sabah için yolları.

İkincisi halk imece usulü illa ki çalışır çalışmak zorundadır. Herkes kendi evinin önünü temizlemekle yükümlüdür. Ayrıca şahsa ait kepçeler bazı firmaların otopark kepçeleri de hizmet alımı sabit bedelle belli mahalleleri temizleme işi yapar. (dı)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mehmet Göktürk yazdı:

9 sene amerikada yaşadım. Gördüğüm şuydu. karla temizleme kar yağarken başlar. hatta yağmadan başlar. yol tıkanınca çok geçtir. geceden açarlar sabah için yolları.

İkincisi halk imece usulü illa ki çalışır çalışmak zorundadır. Herkes kendi evinin önünü temizlemekle yükümlüdür. Ayrıca şahsa ait kepçeler bazı firmaların otopark kepçeleri de hizmet alımı sabit bedelle belli mahalleleri temizleme işi yapar. (dı)

Hocam geçen haftasonu Gölcük üstü bir yerde kamptaydım. Sıradan bir traktörün önünde küreme vardı. 

Görevli arkadaş söyledi, köylü saatlik ücretle belediyeye çalışıp yol açıyormuş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sami Demirpaz yazdı:

Hocam geçen haftasonu Gölcük üstü bir yerde kamptaydım. Sıradan bir traktörün önünde küreme vardı. 

Görevli arkadaş söyledi, köylü saatlik ücretle belediyeye çalışıp yol açıyormuş. 

işte bu..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Bakış yazdı:

ama hissedilen -26 civarında idi,

o dercede his kalıyor mu?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çağlar Bayur yazdı:

o dercede his kalıyor mu?

Sabah buz kazıdım, sadece elimin var olduğunu hissedebildim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Sabah buz kazıdım, sadece elimin var olduğunu hissedebildim

Ben bu hafta hiç buz kazımadım. İlk kar yağdığında cama örtü serdim, dıştan serilip kapıya sıkıştırılan ve aynalara lastik geçirilen tip. Sererken altından da çek çek ile suyu çektim. Sabah sıfır buz. Millet cam kazırken ben örtüyü alıp arabaya bindim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mahmut Yıldız yazdı:

Ben bu hafta hiç buz kazımadım. İlk kar yağdığında cama örtü serdim, dıştan serilip kapıya sıkıştırılan ve aynalara lastik geçirilen tip. Sererken altından da çek çek ile suyu çektim. Sabah sıfır buz. Millet cam kazırken ben örtüyü alıp arabaya bindim. 

Ben de bahsettiğiniz üründen aldım dün. Bugün kargoya verildi bakalım yarına gelirse inşallah kar yağmadan serecem cama

Kaça aldınız

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Alptuğ Özcan yazdı:

Ben de bahsettiğiniz üründen aldım dün. Bugün kargoya verildi bakalım yarına gelirse inşallah kar yağmadan serecem cama

Kaça aldınız

Kıyas yapamayacak kadar uzun süre önce, 2 yıl oldu. Şimdiye göre anlamsız fiyattaydı. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mahmut Yıldız yazdı:

Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse 😅

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse [emoji28]
Karton iyidir iyi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Barış AÇIL yazdı:
Selçuk Bakış yazdı:
Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse emoji28.png

Karton iyidir iyi.

Bizim yukarısı rüzgarlı, denerim ama sileceklerin de elden gitmesinden korkuyorum:hohoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mahmut Yıldız yazdı:

Kıyas yapamayacak kadar uzun süre önce, 2 yıl oldu. Şimdiye göre anlamsız fiyattaydı. 

Bugün geldi aldığım ürün hemen serdim kar şiddetini artırmaya başladı

Cama serdim ama ölçüleri 90x150 cm olmasına rağmen camın tamamını örtmedi üstten biraz açıklık kaldı.

Camdaki suyu çekçek ile aldıktan sonra serdim ama ben serene kadar yine biraz ıslandı. Bakalım nasıl performans sergileyecek cama yapışacak mı hava soğuyunca göreceğiz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Alptuğ Özcan yazdı:

Bugün geldi aldığım ürün hemen serdim kar şiddetini artırmaya başladı

Cama serdim ama ölçüleri 90x150 cm olmasına rağmen camın tamamını örtmedi üstten biraz açıklık kaldı.

Camdaki suyu çekçek ile aldıktan sonra serdim ama ben serene kadar yine biraz ıslandı. Bakalım nasıl performans sergileyecek cama yapışacak mı hava soğuyunca göreceğiz

Benim ki camı tamamen kapatıyor, üst taraftan kapıya sıkıştırıp elimi alttan sokup suyu öyle çekiyorum. Sonra alttaki lastikleri aynaya takıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...