Ramazan Alptekin 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Marşpiyeller ufaktan paslanmaya başladı ne yapmam gerek ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 kaportacıya göstermeli , ilave saç parça mı kayanatacak o karar verecek 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaportacıya göstermeli , ilave saç parça mı kayanatacak o karar verecek Abi onlar yapıldı komple marşpiyeller değişti. Ama paslanmalar başladı ufak ufak Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 İşlem yapılan yere gösterdiniz mi ne diyorlar? Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Koray Demir yazdı: İşlem yapılan yere gösterdiniz mi ne diyorlar? Abi adam normal diyo birde artislik yapıyor es geçtim bende. Macun çeksem sağlam olurmu acaba Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Zorlu bir alan. Kazıdıkça altından daha büyük paslı bir tablo ortaya çıkabilir sorunu kökten halledebilmek için ehil ellerde müdahale şart diyorum olsa geçici çözümler üretilebilir. 18 Ocak 2022 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ramazan Alptekin yazdı: Abi adam normal diyo birde artislik yapıyor es geçtim bende. Macun çeksem sağlam olurmu acaba Daha önce tamir ettirdiğinde pası doğru düzgün temizlemek yerine macun sürdükleri için bu kadar çabuk paslanıyor zaten. Sonuç değişmez. Macunun altında pas artmaya devam eder. Sonra macunlar dökülmeye, çatlamaya, pas kusmaya başlar. 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Ramazan Alptekin yazdı: Abi adam normal diyo birde artislik yapıyor es geçtim bende. Macun çeksem sağlam olurmu acaba arkadaş bir de artislik yapıyor hee , yaparken parayı cebe indirirken bir şey yok ağam paşam, yaptığı işte sıkıntı olduğunda artistik yapıyor böyle kişileri meşe odunu ile tanıştıracaksın aslında ama başını belaya soktuğuna değmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Temizlenip yeniden boyanmalı. Temizlenemeyecek kadar kötü ise, yenilemek gerekebilir. Temizlenmeden macun çekilmesi bir işe yaramaz.. içten çürümeye devam eder. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Ramazan Alptekin yazdı: Abi onlar yapıldı komple marşpiyeller değişti. Ama paslanmalar başladı ufak ufak dış saç mı değişti? içerisi ne durumda idi? saç preste mi basıldı mı, yedek parçadan mı geldi? Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: dış saç mı değişti? içerisi ne durumda idi? saç preste mi basıldı mı, yedek parçadan mı geldi? Saç komple yedek parcacidan alınıp değişti abi. Astarini boyasını atmış ama işte hafif paslanmalar başladı Çağlar Bayur yazdı: dış saç mı değişti? içerisi ne durumda idi? saç preste mi basıldı mı, yedek parçadan mı geldi? Ben marşpiyelin içine 5 kilo pütür döktüm. İçten çürümesi zor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Ramazan Alptekin yazdı: Saç komple yedek parcacidan alınıp değişti abi. Astarini boyasını atmış ama işte hafif paslanmalar başladı Ben marşpiyelin içine 5 kilo pütür döktüm. İçten çürümesi zor birşeyler ters gitmiş foto varmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts