Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Belkide forumun en eskilerinden olmama rağmen uzun zamandır aktif değildim malesef ama arada sırada göz atıyordum. Foruma yeni katılan ve daha önceden tanıdığım bütün arkadaşlarıma yeniden Merhaba. Yeni aracım izin günlerimde zaman geçirebileceğim sağını solunu kurcalayacağım hobi olarak aldığım Bmw e46 3.18ci. Bildiğiniz üzere Bmw e46 dan sonra e90 kasaya 2005 yılında geçmişti fakat e46 coupe ve cabrio 2006 yılında da üretildi benim aracımda onlardan biri ve yeni nesil n46b20 kodlu 150 beygir gücünde motora sahip ve otomatik şanzımanlı. Aracım fabrikasyon m donanımlı. Bu donanımda m2 jantlar, ısıtmalı recaro bej deri koltuklar, multimedia bluetooth hazırlıklı ekran, m trimler, m direksiyon tamponlar ve marşbiyeller var. Aracım şuanda 193000 km ve bel altında boyaları var. Aracımın ağır bir kazası yok. Aracın eksiklerine gelecek olursak birkaç trim ve tavan döşemesi tamiri, fren, motor ve şanzıman bakımları vs. şeyler var. Şimdilik bu kadar yapacaklarım oldukça yine paylaşacağım. ] ] 18 Ocak 2022 tarihinde Alaattin Çakıroğlu tarafından düzenlendi düzenleme 18 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 budurrr,, 70-80 lerde idi ben bakmaya başladığımda 180 lere çıkmıştı 1 ayda Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Abi selam aynen öyle oldu. ben ortalarda yakaladım. Şu foto işine bir el atsakta fotoları görsen. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Sanki eskiden de mi bi e46 vardı, aklımda öyle kalmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 copy paste ile iç i krem dışı laci gördüm Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Sanki eskiden de mi bi e46 vardı, aklımda öyle kalmış. 2000 3.20 sedan vardı doğru hatırlıyorsun valla kardeşim. Çağlar Bayur yazdı: copy paste ile iç i krem dışı laci gördüm abi siyah içi bej 😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 veya siyah, içi bej olmazsa olmazım bu kasada, dış ta koyu gri oalbilir mesela Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: veya siyah, içi bej olmazsa olmazım bu kasada, dış ta koyu gri oalbilir mesela düzelttim abi bak fotolara bakabilirsin Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Maşallah, Allah kaza bela göstermesin çok güzel gözüm kaldı 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Maşallah, bmw nin en sevdigim kasası, cok orijinal duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 sanki güzel bir boya bakımına da ihtiyacı var. ya da fotolardan öyle görünüyo. ne zaman bu kasanın şöyle tamponu falan yapılı, sunrooflu, özellikle gümüş gri rengini görsem iç geçiriyorum. güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Mehmet Zincirkıran yazdı: sanki güzel bir boya bakımına da ihtiyacı var. ya da fotolardan öyle görünüyo. ne zaman bu kasanın şöyle tamponu falan yapılı, sunrooflu, özellikle gümüş gri rengini görsem iç geçiriyorum. güle güle kullanın Askında pasta cilası vs. yapılmış ama genede biraz ilgiye ihtiyacı var. Fotoğraflarda biraz solum ama aslında gayet parlak kendisi. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 paket //M mi çıkmış jantlar sonradan mı gelmiş Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: paket //M mi çıkmış jantlar sonradan mı gelmiş m paket abi aynalar dışında fabrikadan çıktığı opsiyonlarla araç şu anda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 koltuğu bozmadan yenileyecek usta bulunursa ne ala , bunların da eskisi gibi far camları tık tık çıkabiliyor mu Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Abi hayırlı olsun koltuklar için "turtle" markasının deri temizleyicisini önerebilirim ciddi fark sağlayacaktır. Özellikle sıcak buharla temizleyebilirsen falan %60-70 fark yaratır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Hayırlı olsun. Aracı tanıyıp bildiğiniz için cesaret edip aldınız sanırım. Herkeste o caserat yok hele şu dönemde. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 İç geçirmekle meşgulüm kazasız belasız maşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Kazasız belasız güle güle kullanın. efortysix @Özdemir Deniz senin de vardı... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Güle güle kullanın... Masallah çok güzel... 1 Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: koltuğu bozmadan yenileyecek usta bulunursa ne ala , bunların da eskisi gibi far camları tık tık çıkabiliyor mu abi koltuklar iyi durumda bence çok derin bir çatlağı vs. yok. Far camlarını araştırıyorum iyi bir yer bulursam temizleticem. Osman Ünal2 yazdı: Abi hayırlı olsun koltuklar için "turtle" markasının deri temizleyicisini önerebilirim ciddi fark sağlayacaktır. Özellikle sıcak buharla temizleyebilirsen falan %60-70 fark yaratır. teşekkür eserim. turtlewax i önceki aracımda kullanmıştım iyiydi gerçekten. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Aracı tanıyıp bildiğiniz için cesaret edip aldınız sanırım. Herkeste o caserat yok hele şu dönemde. Güle güle kullanın Çokta korkmamak lazım aslında birde bizim işimiz araba olduğu için gözü karartabiliyoruz biraz. Aracı almak için çok acele etmedim bekledim sonunda rast geldi Allaha şükür. Teşekkür ederim. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kazasız belasız güle güle kullanın. efortysix @Özdemir Deniz senin de vardı... Önceki E46 mı Özdemir hocamla aynı zamanlarda almıştık. Teşekkürler 18 Ocak 2022 tarihinde Alaattin Çakıroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Hayırlı olsun Alaattin. M2 jantlar çok klas valla. [emoji3478][emoji3478]Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kazasız belasız güle güle kullanın. efortysix [mention=28]Özdemir Deniz[/mention] senin de vardı...Ahhh ah...[emoji3]Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts