İçeriğe Yönlendir

2006 BMW 3.18ci

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)

Belkide forumun en eskilerinden olmama rağmen uzun zamandır aktif değildim malesef ama arada sırada göz atıyordum. Foruma yeni katılan ve daha önceden tanıdığım bütün arkadaşlarıma yeniden Merhaba.

Yeni aracım izin günlerimde zaman geçirebileceğim sağını solunu kurcalayacağım hobi olarak aldığım Bmw e46 3.18ci. Bildiğiniz üzere Bmw e46 dan sonra e90 kasaya 2005 yılında geçmişti fakat e46 coupe ve cabrio 2006 yılında da üretildi benim aracımda onlardan biri ve yeni nesil n46b20 kodlu 150 beygir gücünde motora sahip ve otomatik şanzımanlı. Aracım fabrikasyon m donanımlı. Bu donanımda m2 jantlar, ısıtmalı recaro bej deri koltuklar, multimedia bluetooth hazırlıklı ekran, m trimler, m direksiyon tamponlar ve marşbiyeller var. Aracım şuanda 193000 km ve bel altında boyaları var. Aracımın ağır bir kazası yok. Aracın eksiklerine gelecek olursak birkaç trim ve tavan döşemesi tamiri, fren, motor ve şanzıman bakımları vs. şeyler var. Şimdilik bu kadar yapacaklarım oldukça yine paylaşacağım.

]D1-FA5423-86-B6-4-ADE-A85-E-CD64-FE26813
]397246-E2-8-EC0-4-D40-A241-5-C0-E7-D3-C9
D91-B8940-8-F81-4-D4-C-BD62-5257-EE78103
C0480-E15-B35-E-4-C42-9183-9-BF91879-A6-
5-F778-BD8-D5-AD-4-C0-B-8-AF5-D5-B1-FE6-

tarihinde Alaattin Çakıroğlu tarafından düzenlendi
düzenleme
  • Beğen 18
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

budurrr,, 70-80 lerde idi ben bakmaya başladığımda 180 lere çıkmıştı 1 ayda :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

Abi selam :) aynen öyle oldu. ben ortalarda yakaladım. Şu foto işine bir el atsakta fotoları görsen.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Sanki eskiden de mi bi e46 vardı, aklımda öyle kalmış. :) 

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Selim Bilgin yazdı:

Sanki eskiden de mi bi e46 vardı, aklımda öyle kalmış. :) 

2000 3.20 sedan vardı doğru hatırlıyorsun valla kardeşim.

Çağlar Bayur yazdı:

copy paste ile iç i krem dışı laci gördüm

D1-FA5423-86-B6-4-ADE-A85-E-CD64-FE26813

abi siyah içi bej 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

veya siyah, içi bej olmazsa olmazım bu kasada, dış ta koyu gri oalbilir mesela

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

veya siyah, içi bej olmazsa olmazım bu kasada, dış ta koyu gri oalbilir mesela

düzelttim abi bak fotolara bakabilirsin

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Maşallah, Allah kaza bela göstermesin çok güzel gözüm kaldı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Orak

Maşallah, bmw nin en sevdigim kasası, cok orijinal duruyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

sanki güzel bir boya bakımına da ihtiyacı var. ya da fotolardan öyle görünüyo. ne zaman bu kasanın şöyle tamponu falan yapılı, sunrooflu, özellikle gümüş gri rengini görsem iç geçiriyorum. güle güle kullanın :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Mehmet Zincirkıran yazdı:

sanki güzel bir boya bakımına da ihtiyacı var. ya da fotolardan öyle görünüyo. ne zaman bu kasanın şöyle tamponu falan yapılı, sunrooflu, özellikle gümüş gri rengini görsem iç geçiriyorum. güle güle kullanın :)

Askında pasta cilası vs. yapılmış ama genede biraz ilgiye ihtiyacı var. Fotoğraflarda biraz solum ama aslında gayet parlak kendisi. Teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

paket //M mi çıkmış jantlar sonradan mı gelmiş

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

paket //M mi çıkmış jantlar sonradan mı gelmiş

m paket abi aynalar dışında fabrikadan çıktığı opsiyonlarla araç şu anda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

koltuğu bozmadan yenileyecek usta bulunursa ne ala , bunların da eskisi gibi far camları tık tık çıkabiliyor mu

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2

Abi hayırlı olsun koltuklar için "turtle" markasının deri temizleyicisini önerebilirim ciddi fark sağlayacaktır. Özellikle sıcak buharla temizleyebilirsen falan %60-70 fark yaratır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun. Aracı tanıyıp bildiğiniz için cesaret edip aldınız sanırım. Herkeste o caserat yok hele şu dönemde. Güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

İç geçirmekle meşgulüm kazasız belasız maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Güle güle kullanın... Masallah çok güzel...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

koltuğu bozmadan yenileyecek usta bulunursa ne ala , bunların da eskisi gibi far camları tık tık çıkabiliyor mu

abi koltuklar iyi durumda bence çok derin bir çatlağı vs. yok. Far camlarını araştırıyorum iyi bir yer bulursam temizleticem.

Osman Ünal2 yazdı:

Abi hayırlı olsun koltuklar için "turtle" markasının deri temizleyicisini önerebilirim ciddi fark sağlayacaktır. Özellikle sıcak buharla temizleyebilirsen falan %60-70 fark yaratır. 

teşekkür eserim. turtlewax i önceki aracımda kullanmıştım iyiydi gerçekten.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hayırlı olsun. Aracı tanıyıp bildiğiniz için cesaret edip aldınız sanırım. Herkeste o caserat yok hele şu dönemde. Güle güle kullanın

Çokta korkmamak lazım aslında birde bizim işimiz araba olduğu için gözü karartabiliyoruz biraz. Aracı almak için çok acele etmedim bekledim sonunda rast geldi Allaha şükür. Teşekkür ederim.

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar: efortysix @Özdemir Deniz senin de vardı...

Önceki E46 mı Özdemir hocamla aynı zamanlarda almıştık. Teşekkürler

tarihinde Alaattin Çakıroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :nazar:

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Hayırlı olsun Alaattin. M2 jantlar çok klas valla. [emoji3478][emoji3478]

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar: efortysix [mention=28]Özdemir Deniz[/mention] senin de vardı...
Ahhh ah...[emoji3]

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...