Mahmut Kocaman 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 @Mustafa Şahin2cevabınız için teşekkür ederim, siparişi bilyasıyla birlikte verdik, umarım sorunum çözülür yarın göreceğiz bakalım. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: o usta bayağı tok muş, daha heyacanlı bir usta bulmalı @Mahmut Kocaman Çağlar beye katılıyorum... Yorum bağlantısı
Mahmut Kocaman 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Tekrardan herkese hayırlı günler, bugün amortisör takozunu (orijinal) bilyasıyla birlikte değiştirdik ama maalesef ses hala devam ediyor. Bu arada amortisör yan sanayi, amortisör takozu orijinal olarak takıldı. Usta sesi duyduğunu kabul ediyor, pazartesi günü başka bir amortisör ile deneyeceğini söyledi. Bunlarda iki tip amortisör oluyor, biz gazlısını takmıştık bu sefer yaylısını deneyelim dedi. Ustam sesin patlak amortisör sesine benzediğini de söyledi ama bir türlü çözemiyoruz, aracımdan soğudum iyice. Ya da bu işi gerçekten bilen sorunumu çözebilecek bir usta yok mu koskoca Kocaeli’de Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Mahmut Kocaman yazdı: Tekrardan herkese hayırlı günler, bugün amortisör takozunu (orijinal) bilyasıyla birlikte değiştirdik ama maalesef ses hala devam ediyor. Bu arada amortisör yan sanayi, amortisör takozu orijinal olarak takıldı. Usta sesi duyduğunu kabul ediyor, pazartesi günü başka bir amortisör ile deneyeceğini söyledi. Bunlarda iki tip amortisör oluyor, biz gazlısını takmıştık bu sefer yaylısını deneyelim dedi. Ustam sesin patlak amortisör sesine benzediğini de söyledi ama bir türlü çözemiyoruz, aracımdan soğudum iyice. Ya da bu işi gerçekten bilen sorunumu çözebilecek bir usta yok mu koskoca Kocaeli’de aynı sıkıntı maalesef benim aracımdada var patlak amortisörlerle geziyor gibiyim. ön takım amortisör değişmeyen parça kalmadı 4 farklı rotçuya gittim kimse birşey bulamıyor direksiyon kutusundan olabilirmi diye düşünüyorum ama direksiyonda ses titreme bir şey yok. Direksiyon kutusu için tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? Yada sorun İçin bir tavsiyeniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts