Erkan Işık 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Fiestanın altındaki kar lastikleri 4 senesi kumho marka 20 bin km yaptıysa ancak yapmısdır dişleri oldugu gibi duruyor fakat buzda ve yüzeysel karda araba durmuyor abs ye girip kayıyor kendi kendime acaba dişleri belli seviye altında lastigin tutusu kayıpmı oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Araç duruyorsa, durduğu yerden kalkıyorsa performansta pek sorun yoktur Buz ve yüzeysel ince kar buz gibidir zaten. Bence ters giden pek bişey yok gibi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Ocak 2022 Yazar Paylaş 15 Ocak 2022 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Araç duruyorsa, durduğu yerden kalkıyorsa performansta pek sorun yoktur Buz ve yüzeysel ince kar buz gibidir zaten. Bence ters giden pek bişey yok gibi mehmet transporter oldugu yere çakıyor aynı buzda , yada su oldu üstündeki kılcal desenler bitti buda lastigin vakumlama yapmamasına neden oluyor , bu şekil sevmedim lastikleri en güzeli bunları çıkarıp yenisini almak sanırım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Lastiğin kimyası bozuluyor bir süre sonra. Sertleşiyor. Tutunma kaybı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Buzda zor biraz , küçük kanallar erişmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: transporter oldugu yere çakıyor aynı buzda fiestaya da 850 kg ağırlık yüklenir ise aynı buzda aynı yerde çakılır kalır, farkı, ikisisi de orada beklerken bir tanesi olduğu yerde kaymaya başlar ve tutulamaz eğimin aşağısna doğru kayar gider. fizik kanunu. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Kış lastiginde dişten çok hamurun kalitesi etkin. Dış yanıltıcı oluyor 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Sabah kalkdım 40 cm kar yagmış bu karda araba problem yapmadı Yorum bağlantısı
Murat Öngür 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Yazlık lastik kabak , telleri bozuk değil ise bir şekilde götürüyor ama kışlık lastik de marka ya yönelmek her zaman mantıklıdır pirelli nokian conti vb . Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Hamit inan yazdı: Kış lastiginde dişten çok hamurun kalitesi etkin. Dış yanıltıcı oluyor dişin yoğunluğu da önemli. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Diş yoğunluğunu ilk sıraya koyacak olursak en performanslı kış lastiklerden biinin petlas olması gerekir zira antep baklavası gibi iri iri dişleri bulunmakta. Hamur daha önemli olabilir ama ben lastik üzerindeki etikette yer alan harf notuna daha çok güveniyorum. A-B ıslak zemin performansı olan lastiklerin performansından çoğunluk memnun kalıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 bir ara bridgestone blizzak lasitklerde çılgın derecede mikro kesik vardı. asvaltta kullanırsan eriyip gidiyordu. o modelleri bıraktılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: çılgın derecede mikro kesik vardı. birlastikçiden duydum: emcük leri var diyordu napıo dedim, asfaltı emüoo muş 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: birlastikçiden duydum: emcük leri var diyordu napıo dedim, asfaltı emüoo muş adamın nasıl bir fantazi dünyası varsa.. kaçkaçkaç 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: bir ara bridgestone blizzak lasitklerde çılgın derecede mikro kesik vardı. asvaltta kullanırsan eriyip gidiyordu. o modelleri bıraktılar. Lm001 lerde sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 arazi aracı tekerleği idi ,bunlardan değil. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: birlastikçiden duydum: emcük leri var diyordu napıo dedim, asfaltı emüoo muş Alt dudak dese daha anlaşılır olurdu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts