İlkay Başaran 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Mikserde betonun donduğu oldu mu hiç ? Abi bikere mikseri çeviren hidromotorun şaft koptuğunda 3 saat kaldı dönmeden. Sonrasında ucu ucuna kurtardık kazanı. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Mikserde betonun donduğu oldu mu hiç ? Abi bikere mikseri çeviren hidromotorun şaft koptuğunda 3 saat kaldı dönmeden. Sonrasında ucu ucuna kurtardık kazanı. Kazan çöpmü oluyor direk ozaman kazan parasını şöförden istiyorlarmı 16 Ocak 2022 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Kazan çöpmü oluyor direk ozaman kazan parasını şöförden istiyorlarmı Çöp olmaz kıran firmalar var. Ciddi masraf tabi. İçinde donmuş olan betonun miktarına ve sınıfına da bağlı. Şoför ödeyemez ciddi pahalı ekipman bunlar. Bunu ödeyebilecek gücü olan da şoförlük yapmaz zaten heralde. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Çöp olmaz kıran firmalar var. Ciddi masraf tabi. İçinde donmuş olan betonun miktarına ve sınıfına da bağlı. Şoför ödeyemez ciddi pahalı ekipman bunlar. Bunu ödeyebilecek gücü olan da şoförlük yapmaz zaten heralde. İlkay öyle deme bugün bir söför abim türkiyenin ilk 400 firmasından birinde termoking şöförü yolda diyor oluşan kaza beladan söför sorumlu diyor e abi dedim agır degilmi niye çalısıyorsun haftada iki gün evde yatıyom katlanıyom diyor hayat şartları insana boyun büktürüyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Cumartesi gece vinç in sentetik halatı koptu sonrası çok daha eğlenceliydi ama 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Cumartesi gece vinç in sentetik halatı koptu sonrası çok daha eğlenceliydi ama esepenmi var derdin var 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 esepenmi var derdin varAynen satıp esp tuş u olandan almam lazım 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Cumartesi gece vinç in sentetik halatı koptu sonrası çok daha eğlenceliydi ama En korktuğum senaryo lada nivayı bir yerden çekmek zorunda kalmak Halatın sağlam kalıp şasinin kopması daha yüksek olasılık Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Cumartesi gece vinç in sentetik halatı koptu sonrası çok daha eğlenceliydi ama Sen orada mıydın, hayır kar var belki evden takip etmişsindir dedim.. Zoomla mı katıldın soğuk diye 17 Ocak 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Serkan Toker yazdı: Sen orada mıydın, hayır kar var belki evden takip etmişsindir dedim.. Zoomla mı katıldın soğuk diye Ankara da da yapın etkinlik katılalım 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Ankara da da yapın etkinlik katılalım Are you sure ? Sabahları -10 derece oluyor, sonra vay ben duymadım vay benim haberim yoktu demeyelim.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Are you sure ? Sabahları -10 derece oluyor, sonra vay ben duymadım vay benim haberim yoktu demeyelim..Yiğenim sen hiç Trakya ayaz I yememişsin belli 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Yiğenim sen hiç Trakya ayaz I yememişsin belli Kuğulu parkta adını unutan ben miydim dayı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Kuğulu parkta adını unutan ben miydim dayı ?Geliyorum len hafta sonu en soğuk saatte kuğulu da buluşalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Geliyorum len hafta sonu en soğuk saatte kuğulu da buluşalımBaşkan boşver. Bana gel sıcak ev sınırsız yemek içecek 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Başkan boşver. Bana gel sıcak ev sınırsız yemek içecek davet aldım galba peki geleyim madem ısrar var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Al işte. Bari 70liği sen al bu sefer 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Al işte. Bari 70liği sen al bu sefer küsürat sevmem %100 favorim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: İlkay öyle deme bugün bir söför abim türkiyenin ilk 400 firmasından birinde termoking şöförü yolda diyor oluşan kaza beladan söför sorumlu diyor e abi dedim agır degilmi niye çalısıyorsun haftada iki gün evde yatıyom katlanıyom diyor hayat şartları insana boyun büktürüyor Onun için mi deli gibi gidiyorlarmış? (söz meclisten dışarı iyileri illa ki vardır) 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Geliyorum len hafta sonu en soğuk saatte kuğulu da buluşalım pürmüzle geliyorum diğer türlü ne dediğin anlaşılmıyor.. Servet Aydın yazdı: Başkan boşver. Bana gel sıcak ev sınırsız yemek içecek Ben ben ? Çağlar Bayur yazdı: davet aldım galba peki geleyim madem ısrar var Başgan’ın sorunlu velisi siz değil misiniz bayım, yolu bulamaz ki her gelişinizde fosur fosur uyuyor diyordun.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Başgan’ın sorunlu velisi siz değil misiniz bayım, yolu bulamaz ki her gelişinizde fosur fosur uyuyor diyordun..Uyku standart donanım başkanda. Buraya gelince de uyuyor.Gardaşını almadan gelme 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Uyku standart donanım başkanda. Buraya gelince de uyuyor. Gardaşını almadan gelme Gardaşım gelirse bizim taraf ağır olur, emin misin ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Serkan Toker yazdı: Gardaşım gelirse bizim taraf ağır olur, emin misin ? gardaşın önce buz tutan aküsünün altında agaç yaksın da marş basabilsin 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Gardaşım gelirse bizim taraf ağır olur, emin misin ?Bi Başkan 10 Anadolu yiğidi hükmündedir 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts