İbrahim Aslıoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Merhaba arkadaşlar, bu akşam saat sekiz civarı arabam çamura saplandı. Arkadaşımı aradım benim arabayı çamurdan kurtarması için, sağ olsun hemen geldi. O gelmeden bagajdan çıkarıp hazırladığım çekme halatımla iki araba arasındaki bağlantıyı sağladık. Çekmeye başlar başlamaz halat koptu. Çamura saplanan arabayı kurtarabilecek bir çekme halatına ihtiyacım var. İnternetten araştırdığım kadarıyla çelik halatlar sağlam fakat ağırlığı, yer kaplaması, kopma anında kişiye ve arabaya zarar vermesi gibi ihtimalleri... İp halatlarında sağlamlarının fiyatının yüksek olması gibi sebepler karar verme sürecimi uzatıyor. Bu nedenle tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum, değerli tavsiyeleriniz için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 trafik setinden çıktı ise kopar https://urun.n11.com/cekme-halati/space-kemerli-ceki-halati-4-mt-5-ton-ilch15-P499998738 bu tarz şeyler sağlamdır çamura saplanmış ise işler biraz değişir ama .. onu belirtetelim 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 alacağınız ürün budur: https://urun.n11.com/polyester-sapan/polyester-bez-sapan-ceki-halati-spanzet-arac-cekme-halati-P313733772 . yeri geldi 10 ton+ kamyon vs çektim farklı türleriyle, uzunluk ve bağlanma şekilleriyle. 2 ton alınsa hayli hayli yeter bineğe. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 15 Ocak 2022 Yazar Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: trafik setinden çıktı ise kopar https://urun.n11.com/cekme-halati/space-kemerli-ceki-halati-4-mt-5-ton-ilch15-P499998738 bu tarz şeyler sağlamdır çamura saplanmış ise işler biraz değişir ama .. onu belirtetelim İnşaatın kenarındaki çamuru fark etmedim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: trafik setinden çıktı ise kopar https://urun.n11.com/cekme-halati/space-kemerli-ceki-halati-4-mt-5-ton-ilch15-P499998738 bu tarz şeyler sağlamdır çamura saplanmış ise işler biraz değişir ama .. onu belirtetelim Benzer bir ürün almıştım 5 tonluk yıllardır bagajda durur. Bir gün lazım olur diye. Yine bir gün lazım olur diye aldığım yangın tüpleri üç defa birilerine lazım olmuştu. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Umut Taşlı yazdı: alacağınız ürün budur: https://urun.n11.com/polyester-sapan/polyester-bez-sapan-ceki-halati-spanzet-arac-cekme-halati-P313733772 . yeri geldi 10 ton+ kamyon vs çektim farklı türleriyle, uzunluk ve bağlanma şekilleriyle. 2 ton alınsa hayli hayli yeter bineğe. şase çamurda kalabilir ama üstü gelir 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 15 Ocak 2022 Yazar Paylaş 15 Ocak 2022 (düzenlendi) Umut Taşlı yazdı: alacağınız ürün budur: https://urun.n11.com/polyester-sapan/polyester-bez-sapan-ceki-halati-spanzet-arac-cekme-halati-P313733772 . yeri geldi 10 ton+ kamyon vs çektim farklı türleriyle, uzunluk ve bağlanma şekilleriyle. 2 ton alınsa hayli hayli yeter bineğe. Bunlar için olumlu yorumlar var, fiyatları da iyi ama çamura saplanan araba çekilmeye karşı fazla direnç gösterecektir. Çok ince görünüyor. Metin Uzunoğlu yazdı: Benzer bir ürün almıştım 5 tonluk yıllardır bagajda durur. Bir gün lazım olur diye. Yine bir gün lazım olur diye aldığım yangın tüpleri üç defa birilerine lazım olmuştu. Metin Bey, mutlaka lazım oluyor. Ben on beş sene önce zincir marketlerin birinden aldığım takviye kablosuyla birçok arkadaşımın arabasını çalıştırdım. Çağlar Bayur yazdı: şase çamurda kalabilir ama üstü gelir Çağlar Bey, siz onay verdiyseniz sağlamdır. Alayım o zaman bunlardan. 15 Ocak 2022 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar, bu akşam saat sekiz civarı arabam çamura saplandı. Arkadaşımı aradım benim arabayı çamurdan kurtarması için, sağ olsun hemen geldi. O gelmeden bagajdan çıkarıp hazırladığım çekme halatımla iki araba arasındaki bağlantıyı sağladık. Çekmeye başlar başlamaz halat koptu. Çamura saplanan arabayı kurtarabilecek bir çekme halatına ihtiyacım var. İnternetten araştırdığım kadarıyla çelik halatlar sağlam fakat ağırlığı, yer kaplaması, kopma anında kişiye ve arabaya zarar vermesi gibi ihtimalleri... İp halatlarında sağlamlarının fiyatının yüksek olması gibi sebepler karar verme sürecimi uzatıyor. Bu nedenle tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum, değerli tavsiyeleriniz için. sanayide çelik halat satan bir yere gidin hocam kaç metre ise kestirin üstüne ona uygun hortum geçirin uclarına da çeki kancalarını hangisi uygunsa taktırın sıksınlar alın size halat ben öyle yapdım arabanın birinde durur 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: şase çamurda kalabilir ama üstü gelir tampona vs bağlanırsa mümkün tabi. İbrahim Aslıoğlu yazdı: Bunlar için olumlu yorumlar var, fiyatları da iyi ama çamura saplanan araba çekilmeye karşı fazla direnç gösterecektir. Çok ince görünüyor. görüntüye bakarsak iş zor 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: trafik setinden çıktı ise kopar https://urun.n11.com/cekme-halati/space-kemerli-ceki-halati-4-mt-5-ton-ilch15-P499998738 bu tarz şeyler sağlamdır çamura saplanmış ise işler biraz değişir ama .. onu belirtetelim Su halatdan kestirme halat olmazmı çaglar abi https://www.hepsiburada.com/izmit-12-mm-6x19-celik-halat-p-HBCV00000Z34AD?magaza=malzemeevi 1 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 15 Ocak 2022 Yazar Paylaş 15 Ocak 2022 (düzenlendi) Umut Taşlı yazdı: alacağınız ürün budur: https://urun.n11.com/polyester-sapan/polyester-bez-sapan-ceki-halati-spanzet-arac-cekme-halati-P313733772 . yeri geldi 10 ton+ kamyon vs çektim farklı türleriyle, uzunluk ve bağlanma şekilleriyle. 2 ton alınsa hayli hayli yeter bineğe. Umut, Yalnız fiyatlar ekranda ilk görüldüğü gibi değilmiş, seçenekleri tıkladıkça fiyatlar artıyor. Erkan Işık yazdı: sanayide çelik halat satan bir yere gidin hocam kaç metre ise kestirin üstüne ona uygun hortum geçirin uclarına da çeki kancalarını hangisi uygunsa taktırın sıksınlar alın size halat ben öyle yapdım arabanın birinde durur Bu da uygun. 15 Ocak 2022 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Umut, Yalnız fiyatlar ekranda ilk görüldüğü gibi değilmiş, seçenekleri tıkladıkça fiyatlar artıyor. ihtiyaca göre bakmak lazım, bundan ucuzu da pek tat vermez zaten. 2 ton-2 metre 83 diyor, normal. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İbrahim hocam sanayide civatacılarda kesme bulursunuz asansörcülerde olur orda ihtiyaca göre kaç mt ise yaptırı uclarınıda sıktırırsınız bu ürünleri netden almayın görerek alın ha ben uzagım merkeze vs diyorsanız ben yaptırıp sanayide yollarım isterseniz size 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 (düzenlendi) Erkan Işık yazdı: sanayide çelik halat satan bir yere gidin hocam kaç metre ise kestirin üstüne ona uygun hortum geçirin uclarına da çeki kancalarını hangisi uygunsa taktırın sıksınlar alın size halat ben öyle yapdım arabanın birinde durur Yıllar önce dışı pvc kaplı Çelik halattan çekme halatı yapmıştım. Kopunca ok gibi fırlamıştı Allah'tan çeken traktördü lastiğine gelmişti. Bu tür Çelik halatlar çok tehlikeli. 16 Ocak 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Kırmızı bez halattan vaktiyle iki cherokeyi sırt sırta bağlayıp gaza asildik da gene koparamadik 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: Su halatdan kestirme halat olmazmı çaglar abi https://www.hepsiburada.com/izmit-12-mm-6x19-celik-halat-p-HBCV00000Z34AD?magaza=malzemeevi giyotinin altına yatıp beklense daha az riskli, koptuğu zaman fena İbrahim Aslıoğlu yazdı: Çağlar Bey, siz onay verdiyseniz sağlamdır. Alayım o zaman bunlardan. markayı bilmem örnek olarak attım .. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: şase çamurda kalabilir ama üstü gelir Yanlış yere bağlamamak gerek 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 (düzenlendi) Erkan Işık yazdı: İbrahim hocam sanayide civatacılarda kesme bulursunuz asansörcülerde olur orda ihtiyaca göre kaç mt ise yaptırı uclarınıda sıktırırsınız bu ürünleri netden almayın görerek alın ha ben uzagım merkeze vs diyorsanız ben yaptırıp sanayide yollarım isterseniz size Teşekkür ederim Erkan Bey, görererek almanın faydasına inanıyorum ben de... Ali Gök yazdı: Kırmızı bez halattan vaktiyle iki cherokeyi sırt sırta bağlayıp gaza asildik da gene koparamadik Ali Bey, markayı da söylerseniz tamamdır abi. 16 Ocak 2022 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 2 ton hesabı yanlış olur.. Çamura saplanmış araba en az 5 ton gelir.. 2 metre 5 ton hesabı yapıp bir şey almak lazım.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Geçen bu arkadaşı batırdık. 25 tonluk paletli ekskavatör ile kurtaramadık. Bu 42 ton geliyor ekskavatör çekemedi kendisi bu tarafa geliyor. En sonunda 3 parmak kalınlığında çelik halat koptu. Sonra altına beton pompası getirip boş başka bir miksere aktardık.Şaftlar ve defransiyeller toprağa oturmuştu tamamen.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Bu da başka bir vakamız. Hergünümüz böyle. Çelik halat tavye etmem koparsa tehlikeli. Bez halat ve güzel 2 tane mapa öneririm. Bez halat araca da daha az vuruntu yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Geçen bu arkadaşı batırdık. 25 tonluk paletli ekskavatör ile kurtaramadık. Bu 42 ton geliyor ekskavatör çekemedi kendisi bu tarafa geliyor. En sonunda 3 parmak kalınlığında çelik halat koptu. Sonra altına beton pompası getirip boş başka bir miksere aktardık. Şaftlar ve defransiyeller toprağa oturmuştu tamamen. ölü-yaralı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Mikserde betonun donduğu oldu mu hiç ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 ölü-yaralı?Uzaklaşıyoruz. Ama yanında olanı ikiye böler sanki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: En sonunda 3 parmak kalınlığında çelik halat koptu. halatta isveç, yemekte çorba olmazsa olmazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts