Doğan Arşiray 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: O egzoz nedir ya orjinal şahin kartal egzozu gibi kıvrık uç tasarımı paslanmayı önler dayanıklılığı artt... şaka la şaka . çok kötü işte. park sensörü görevi görüyordur belki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 iyice bozdu, öyle böyle değil baya bozdu, daha bozmaz dedik yine bozdu... üstekilerin tamamı çirkin arkadaş.... 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Ocak 2022 Yazar Paylaş 14 Ocak 2022 bi kişi de çıkıp demiyo ki bu arabada niye kamuflaj yok [emoji1] Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bizimle Birinde bursa mıydı nereydi uyanamadım sabah akşamcı hatta gececi kalmıştım dostlarla, diğer buluşmaya çok istekliydim ama akşamına Arnavutluka uçuşum vardı ölçtüm tarttım zor olur diye vazgeçtim Mehmet abi açıkçası bu. Zaten arnavutlukta otel ara bilmem ne 4tü yattım sabah 9da kalkıp toplantıya gittim filan meseleydi yani. Ama bir sonrakine nasip, iş güç ekstrem bir şey olmazsa görüşürüz kısmetse. Alkollü olsun ama ortam içen içsin içmeyen içmesin. Servet abiydi sanırım içen, ona ev yapımı meşrubat getiricem zaten 14 Ocak 2022 tarihinde Muhammet Ali Deli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Coşku Mert yazdı: bi kişi de çıkıp demiyo ki bu arabada niye kamuflaj yok kamuflajlı hali bu diye baktık, yok artık böyle mi satılacak töbeeee yarı mamül gibi Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Muhammet Ali Deli yazdı: Alkollü olsun ama ortam içen içsin içmeyen içmesin. Servet abiydi sanırım içen, ona ev yapımı meşrubat getiricem zaten Yanında şalgam ve acı sos da olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Yurdaer Elay yazdı: Yanında şalgam ve acı sos da olacak mı? Sancaktepe'de Adanalı gardaşım buldum bitane ev yapımı şalgam satıyor şalgamı da oradan ayarlarım abi sıkıntı yok acı çok sevmiyorum (kebabı acılı yerim harici sevmem pek) sosu da biri getirir illaki Sonra mekan sahibi bizi kovar bu ne arkadaş pikniğe gitseydiniz her şeyi kendiniz getirmişsiniz diye hehehe Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Muhammet Ali Deli yazdı: Sancaktepe'de Adanalı gardaşım buldum bitane ev yapımı şalgam satıyor şalgamı da oradan ayarlarım abi sıkıntı yok acı çok sevmiyorum (kebabı acılı yerim harici sevmem pek) sosu da biri getirir illaki Sonra mekan sahibi bizi kovar bu ne arkadaş pikniğe gitseydiniz her şeyi kendiniz getirmişsiniz diye hehehe Salı günü Maçka parkının oralarda bir iş yemeğine katıldım. Adana'ya gidemesek de il sınırına gittik diyeyim. Orada tattım ilk defa şalgam ve acı sosu. Akıllara ziyan 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 14 Ocak 2022 Paylaş 14 Ocak 2022 Yurdaer Elay yazdı: Salı günü Maçka parkının oralarda bir iş yemeğine katıldım. Adana'ya gidemesek de il sınırına gittik diyeyim. Orada tattım ilk defa şalgam ve acı sosu. Akıllara ziyan Ooo harikadır sen gerçek lezzeti taramışsın üstat 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Ocak 2022 Yazar Paylaş 17 Ocak 2022 çin versiyonu bu. yani avrupa ile alakası olmayan sadece çin pazarı icin cikacak modelHadi hayırlısı resmen tanıtıldı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 ön tampon çok şık fiat biliyo bu işi... neyy mondee mu? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ben bu yeni tomofillerin hiç birini beğenmiyorum, bende sorun var galiba. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 çin versiyonu bu. yani avrupa ile alakası olmayan sadece çin pazarı icin cikacak modelEvet evet. Avrupa versiyonu hala belirsiz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Evet evet. Avrupa versiyonu hala belirsiz. Benim bildiğim mondeo’nun da passat gibi fişi çekilmişti Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim bildiğim mondeo’nun da passat gibi fişi çekilmişti Burada bir hamle yapabilirler. O da ne olacak belli değil henüz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 tasarım işinde sona geldiler galiba, iki far bir panjur ve tamponla yapılabilecek tüm tasarımlar tükenmiş görünüyor. Hepi topu 8 nota ile kaç farklı beste yapılabilir ki zaten.. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 yeni mondeo nun avrupa ya gelmeyecegi dogrulanmis. bir modelin daha sonuna geldik https://tr.motor1.com/news/561670/ford-mondeo-avrupa-resmi-aciklama/ 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Suvlar başını yedi büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Araç güzel, ama üretimi durmayacak mıydı? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Egsozları saklı araçlar çok hoşuma gidiyor benim. Çıkışı tampon arkasına verip difüzör ile köşeli bir şekil verirler bence. İşte o zaman kusursuz bir tasarım olur. Fastback tasarımlar zaten hep yakışıklı oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts