Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Çağlar Bayur yazdı: ilk dönüşteki dişli farklıdır daha yumuşaktır ama direksiyon turuna göre lastik daha yavaş dönerdi, yol hissi de daha iyi manuel sistemin, karting gibi, ben söktürür özel yaptırırdım, kazık gibi sert , virajda geri toplamayan ama direksiyon çevrilmeye başlar başlamaz yön veriridi lastiklere, sonra drift diye videolar çekildi , meğerse ismi o imiş Bence fizyoterapist lobisinden. Hep insanlar rahata alışsın güçsüzleşsin fıtıklar skolyozlar coşsun ameliyat edelim platin satalım vb Bunlar hep plan. En son gelinen noktada tesla’da vücutlarıyla arabayı ısıtan çift kaza yaptı. Direksiyonu tutan yokmuş 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Bunlar hep plan. En son gelinen noktada tesla’da vücutlarıyla arabayı ısıtan çift kaza yaptı. Direksiyonu tutan yokmuş Hahahhahhah Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlar hep plan. En son gelinen noktada tesla’da vücutlarıyla arabayı ısıtan çift kaza yaptı. Direksiyonu tutan yokmuş uu beybiiii Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Bunlar hep plan. En son gelinen noktada tesla’da vücutlarıyla arabayı ısıtan çift kaza yaptı. Direksiyonu tutan yokmuş Sorun olayın aracın ön tarafında gerçekleşmesi. Tesla da olsa o da bir canlı sonuçta 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Sorun olayın aracın ön tarafında gerçekleşmesi. Tesla da olsa o da bir canlı sonuçta tavanı yüksek sedici olsa.. tavan çadırı ile mesela Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 tavanı yüksek sedici olsa.. tavan çadırı ile meselaSürücü ile arka bölümü de ayır miss Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Sorun olayın aracın ön tarafında gerçekleşmesi. Tesla da olsa o da bir canlı sonuçta O önceki. Sonuncu kazada önde kimse yokmuş. İkisi de arkadaymış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Arka kamerayı kapatmayı unuttular tabiki 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Arka kamerayı kapatmayı unuttular tabiki Evrende hiçbir görüntü ve ses kaybolmuyormuş diolar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Evrende hiçbir görüntü ve ses kaybolmuyormuş diolar [emoji4] Eyvah eyvah Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evrende hiçbir görüntü ve ses kaybolmuyormuş diolar Eyvah eyvah Düşük faturaları buraya boy boy koyarken iyiydi. Açıklasınlar evi nasıl ısıttıklarını Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Arka kamerayı kapatmayı unuttular tabiki Haberler kötü. Hiçbir görüntü kaybolmuyormuş diyorlar. Ses desen o da öyleymiş. Düşük faturaları buraya boy boy koyarken iyiydi. Açıklasınlar evi nasıl ısıttıklarını Kapat kapat. Ört. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Haberler kötü. Hiçbir görüntü kaybolmuyormuş diyorlar. Ses desen o da öyleymiş. Kapat kapat. Ört. Örteyim örtmesine de adamlar evde bir ayda 40 günlük iş çıkarıyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: tavanı yüksek sedici olsa.. tavan çadırı ile mesela Ooo hocam? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Olm uzatmayın tamam Bize gelince uzatmayın. Siz bol bol uzatın. Çay demleyin, demlerken hesap falan yapın. Neyse ben yatıyorum. Aha da kesip attım. Muhabbeti 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Bize gelince uzatmayın. Siz bol bol uzatın. Çay demleyin, demlerken hesap falan yapın. Neyse ben yatıyorum. Aha da kesip attım. Muhabbeti [emoji4] O 403 lü rüyalar... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bize gelince uzatmayın. Siz bol bol uzatın. Çay demleyin, demlerken hesap falan yapın. Neyse ben yatıyorum. Aha da kesip attım. Muhabbeti O 403 lü rüyalar... Üyeliğim silinecek. Yazma bişe daha Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üyeliğim silinecek. Yazma bişe daha ççiğköfte de extra acı var mıydı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Hey gidi barış manço. Ademoğlu kızgın fırın havva kızı mercimek derdi. Şimdi bi de acıyla taçlandırıyorlar köfteyi. Ssangyong güzel araba. Mercedes motoru varmış diyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts