Fikri Keleş 26 Ocak 2022 Yazar Paylaş 26 Ocak 2022 Bugün servise gittim.Sorun cam modülünde, degisecek dediler.Fiyati 6000 deyince koşarak kaçtım. Arabayı bi ara alırım. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Tespitin doğruluğuna eminseniz cikma bakın en iyisi. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Ocak 2022 Yazar Paylaş 26 Ocak 2022 Barış AÇIL yazdı: Tespitin doğruluğuna eminseniz cikma bakın en iyisi. Değilim Ilk önce tamiri düşüneceğim,muhtemelen bosh servise birakacam uygun zaman da Imkanim olsa eski araba asla almam.Bazi insanlar uzun yıllar aynı arabaya biniyor ama ben bu tip sorunlarda bıkkınlık hissediyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Sorun cam modülünde Benim 500ün de tek cam açılmıyordu önden ama kapanıyordu, arkadan açılıp kapanmasında problem yoktu, 4lü düğme grubu değişecek dediler, acelesi yok dedim, bir ara netten aldım onda da aynı problem devam etti, en son arka kapıya giren hatta problem çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Ocak 2022 Yazar Paylaş 26 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bendeki sorun,düğme çalışıyor.Araca bin kapıları kapat,kontak ac kapa camlar çalışıyor. 4 ü de arabayı çalıştır, kapıları aç,camlar aktif ilk 30 sn.sonra iptal oluyor.tekrar kapı kapalıyken kontak ac kapa çalışıyor. Beyinde sıkıntı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Test için bir modül denemek lazım o zaman Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Ocak 2022 Yazar Paylaş 26 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Test için bir modül denemek lazım o zaman Babayiğit bulabilsem ben yaparım diyen Bir tek bi yer çıktı,orasi da bırak arabayı biz bi bakalım diyo.ben istiyorum basında bekleyeyim göreyim Bu arada vites topuzu ters duruyordu.duz yapınca gevşek kalıyordu,nerden estiyse onu düzeltip sıkmışlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Bir tek bi yer çıktı,orasi da bırak arabayı biz bi bakalım diyo.ben istiyorum basında bekleyeyim göreyim olmadı.. bazı arıaların çözümünü bulan usta tamir şkelini göstermek istemeyebilir, çözümü belki 1 dak. lakin onu 1 senede keşfetti ise onun hakedişini alacak, ipone gibi... Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Ocak 2022 Yazar Paylaş 26 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: olmadı.. bazı arıaların çözümünü bulan usta tamir şkelini göstermek istemeyebilir, çözümü belki 1 dak. lakin onu 1 senede keşfetti ise onun hakedişini alacak, ipone gibi... Ya,yapsın da raziyim ne yapam Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Yaptıramadım halen.4 camı da çevirmeli kollu yaptırsam daha kolay olacak sanırım Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 (düzenlendi) Bugün ümraniye sanayide yaptırdım arızayı. Modülde arıza bulamadı usta lehimlerini yenilemiş,ayrıca kablolarda temazsizlik olanlar varmış.Simdilik çalışıyor bakalım.Umarim tekrarlamaz 9 Şubat 2022 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: neredeki lehimler? Modüldeki tabla 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2024 Sorun yine hortladı,gecen sefer motardan bi kaç kabloyu oynattım, cam sigortalarını söküp taktım düzelmişti . Bir yıl sonra yeniden cam tuşları iptal oldu.Bu sefer herseyi denedim henüz gelmedi. 3. Yıl olacak bu kadar uzun binmezdim,satış zamanı gelmiş Şuan çaresiz kime götürsem diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2024 Lehim sonrası çok kısa sürede nuks etmişti, Başka bisiy var ama ne?? Kontak sorunlu dediler,sifir kontak taktik düzelmedi,eskiyi taktik düzeldi. Beyin dediler sifir beyin aldık düzelmedi lehim attı düzeldi kısa sürede bozuldu Kutup başı dediler denedim olmadı Sigorta dediler sigortayı söktüm çalışmaya başladı,tekrar taktım çalışıyordu 1 yıl gitti Kopuk kablo da yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts