Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Merhaba Arabamda bi cam açma kapama sorunu var. Şöyle ki Anahtarı takip kontak açılınca camlar çalışmıyor ama kapılar kapalı konumda kontak aç kapa camalar 30 sn sorunsuz,şoför kapısı açık aracı çalıştır ilk 30 saniye sorunsuz. Nereden niye bu hatayı yapar bulamadık.Anlayan bir usta da bulamadım.Kimi kabloyu kesip direk elektrik verelim diyor,kimi kapı arasında kopuk var diyor (ama yok). Yetkili yetkisiz servis önerisi isterim Cünkü lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Fikri Hocam Akü söküp takmayı denediniz mi? Geçici bir sorun gibi.. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Fikri Hocam Akü söküp takmayı denediniz mi? Geçici bir sorun gibi.. Yaptım,düzelmedi malesef Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Şimdi tekrar baktım,tuş takımından arka camları kilitleme aktif,ışıkları yanıyor,ayna kumandası aktif.Sadece camlara kumanda etmiyor.Ehil bi deli lazım sigorta paneline yâda beyne el atacak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 (düzenlendi) ne zaman başladı, harici takılı teyp led alarm vs. bir parça var mı? kontak kapalı iken aksine camlar çalışıyor mu? camlar şoför tarafınaki düğmednemi çalışmıyor diğer kapılardanda mı çalışmıyor 9 Ocak 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: ne zaman başladı, harici takılı teyp led alarm vs. bir parça var mı? kontak kapalı iken aksine camlar çalışıyor mu? camlar şoför tarafınaki düğmednemi çalışmıyor diğer kapılardanda mı çalışmıyor Yağmurlu bi geceydi *extra bisey takılı değil *kontak ac kapat,yâda yolculuk esnasında kontak kapat (çalışırken park ederken)kapılar açılmadan bi 30 sn süre var ya o sürede çalışıyor. *tüm tuşlar iptal oluyor.sanki araba kendini koruyor,yâda kilit moduna geçiyor tarifi bu Dün 5 10 yere gösterdim anlayan çıkmadı.sigorta beyninde diyen,cam kartı diyen oldu,?? Biri au almıştır dedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: tüm tuşlar iptal oluyor. yani sağ arkadaki tuşta çalışmıyor 30 sn sonra? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yani sağ arkadaki tuşta çalışmıyor 30 sn sonra? Evet,ya hep ya hiç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Evet,ya hep ya hiç daha yeni bahsi geçmişti stilo da yapardı böyle birşey, servise yollar yazılım güncellenir düzelirdi basit ama sıkcı bir süreç 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Şu servise git diyeceğin bir yer varmı abi Servisin içindeki usta da önemli Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Yaptım,düzelmedi malesef Arac ne kadar aküsüz durdu? Kısa sürede yükü bosaltmiyor. En az yarım saat durmalı. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Arac ne kadar aküsüz durdu? Kısa sürede yükü bosaltmiyor. En az yarım saat durmalı. 1.soru tek kutup başı yeterli mi 2 si de çıkacakmı 2. Soru teyp sifresi neyim yok benim .Nerden bulucam Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: 1.soru tek kutup başı yeterli mi 2 si de çıkacakmı 2. Soru teyp sifresi neyim yok benim .Nerden bulucam 1- Kutup başını söktüğünüzde saat sıfırlandı mı? Sıfırlanmadıysa ikisini de sökün. Ben ikisini de sökmüştüm. 2- Orjinal teyp şifre istemiyor. Body computer ile anlaşıyor. Ama sizin arabanın teyp başka lineaya takılırsa kod ister. En kötü ihtimalde şasi numarası ile servisten rica edebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: 1- Kutup başını söktüğünüzde saat sıfırlandı mı? Sıfırlanmadıysa ikisini de sökün. Ben ikisini de sökmüştüm. 2- Orjinal teyp şifre istemiyor. Body computer ile anlaşıyor. Ama sizin arabanın teyp başka lineaya takılırsa kod ister. En kötü ihtimalde şasi numarası ile servisten rica edebilirsiniz. Eyvallah,bunları deneyeyim bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Eyvallah,bunları deneyeyim bakalım ne olacak Düzeldi mi? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Ocak 2022 Yazar Paylaş 12 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Düzeldi mi? Deneyemedim,sabah 6 da evden çıkıyorum akşam geç dönüyorum. Araba da yatıyor mecbur Hafta sonu bakacam 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Ocak 2022 Paylaş 12 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Deneyemedim,sabah 6 da evden çıkıyorum akşam geç dönüyorum. Araba da yatıyor mecbur Hafta sonu bakacam Yaz sezonunda kendi çalışma şeklimi anımsadım birden 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Ocak 2022 Yazar Paylaş 12 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Yaz sezonunda kendi çalışma şeklimi anımsadım birden Şimdi bu taktik tutmazsa B planımız ne Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: Şimdi bu taktik tutmazsa B planımız ne B planı arabayı elektrikçiye inceletmek maalesef. Ama camla ilgili çeşitli sorunlar bu şekilde çözülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Ocak 2022 Yazar Paylaş 15 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: B planı arabayı elektrikçiye inceletmek maalesef. Ama camla ilgili çeşitli sorunlar bu şekilde çözülüyor. Işe yaramadı🤔 Birmotu aradım servis çalışanı ilk kez duydum dedi,getir bakarız filan. Kavacık bosh car service e sordum.Galiba anlayan biri çıktı. Modül arızası gibi dedi.Ama arabayı bırakmam lazımdı.Uygun zamanda bırakacaz. Bakalım kaça patlayacak bu iş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: bosh car service e sordum temnkinli olurdum bu tip arızalar genel oto bilgisi ile değil, o marka model ile ilgilenende bakılmalı.. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: temnkinli olurdum bu tip arızalar genel oto bilgisi ile değil, o marka model ile ilgilenende bakılmalı.. Aklımda abi,başka yere de soracam ama servisteki usta da ilk kez duyuyorum deyince azcik daha çaresiz hissettim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Fikri Keleş yazdı: servisteki usta da ilk kez duyuyorum deyince serviste herşey söylenmez... söylese başı yanar , ha tamam bildiğim birşey derse, sonra 2500 lük faturayı 3 gün sonra açıklasa ayıkla pirincin taşını diye atasözümüz var. müşteriye yazık oluyor mu oluyor, bizde SSH diye bir kurumsallık yok 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: serviste herşey söylenmez... söylese başı yanar , ha tamam bildiğim birşey derse, sonra 2500 lük faturayı 3 gün sonra açıklasa ayıkla pirincin taşını diye atasözümüz var. müşteriye yazık oluyor mu oluyor, bizde SSH diye bir kurumsallık yok O zaman ilk servise bi gidelim tespit yapsınlar ona göre yol alalım en iyisi Yorum bağlantısı
Recommended Posts