Nihat Palolu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Bagajdan gelen tıkırtı seslerini kesmek için çalıştım biraz. Kesilmeszse başka yerleri de sökeceğim. Bagajın içindeki plastik parçayı söküp ses yapan kısımlarına sünger yapıştırdım. Üçgen reflektörde ses yapıyor. Kapağının içine sünger kesip koydum. Stepne ile kriko köpüğünün birleşim yerinde de ses geliyordu, iki parça sünger kesip koydum. Sesler azalmazsa veya devam ederse farklı yerleri de söküp sünger yapıştıracağım. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Üçgen reflektör taşıyan birini buldum Kendimi tek sanıyordum... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Üçgen reflektör taşıyan birini buldum Kendimi tek sanıyordum... içinde fosforlu ünlem var mı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: içinde fosforlu ünlem var mı Bilmem, hiç kullanmadım 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Üçgen reflektör taşıyan birini buldum Kendimi tek sanıyordum... Reflektörü siparişle getirttim, arabada yoktu 1 Yorum bağlantısı
Ozkan çoban 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 MaşaAllah her sorunu süngerle çözmeye çalışmışsınız Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Ozkan çoban yazdı: MaşaAllah her sorunu süngerle çözmeye çalışmışsınız Sünger can'dır 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Sen sünger stoku yap Nihat abi, ne olur ne olmaz 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Ocak 2022 Paylaş 8 Ocak 2022 Mis gibi yalıtım olmuş işte, ellerine sağlık abim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Üçgen reflektör taşıyan birini buldum Kendimi tek sanıyordum... Yelek bile taşırım.. Cift boyunluk.. Bir kazaya denk gelmistim.. arabadakini taktım diger yolcuya kalmayınca aydınlanıp 2 ledim.. Konuya cevaben ; En tabana kadar ulasmıssınız oralarda kaplanabilirdi.. Yalıtımın faydası coktur.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Ben sesi tespit etmek bagaja binip köy yolunda sürdürdüm benimkini. Kapıdaki plastiğin gevşedigini tespit ettim. Bakımda söyledim servistekilere onlarda sıcak silikon çekmişler aralara sağolsunlar. Havalar ısınınca kendim söküp bakıcam. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Yelek bile taşırım.. Cift boyunluk.. Bir kazaya denk gelmistim.. arabadakini taktım diger yolcuya kalmayınca aydınlanıp 2 ledim.. Konuya cevaben ; En tabana kadar ulasmıssınız oralarda kaplanabilirdi.. Yalıtımın faydası coktur.. Arabam yok. Varken reflektörlü yelek, takviye kablosu, lastik tamir spreyi, ayrıca stepne, 2 adet ilkyardım kiti, 2 kg yangın söndürme cihazı, yangın battaniyesi, üçgen reflektör, çeki halatı, kar zinciri standart. Uzun yola çıkacaksam bir sürü kibrit kaliteli kilitli poşette, piknik tüpü, çıra vb. de ilave 🙂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Arabam yok. Varken reflektörlü yelek, takviye kablosu, lastik tamir spreyi, ayrıca stepne, 2 adet ilkyardım kiti, 2 kg yangın söndürme cihazı, yangın battaniyesi, üçgen reflektör, çeki halatı, kar zinciri standart. Uzun yola çıkacaksam bir sürü kibrit kaliteli kilitli poşette, piknik tüpü, çıra vb. de ilave 🙂 Aynı ben 👍 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Üçgen reflektör taşıyan birini buldum Kendimi tek sanıyordum... Bende 2 yâda 3 tane olur sürekli 😁 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Aynı ben 👍 Mantık basit. Yanında olup lazım olmaması lazım olup yanında olmamasından iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts