Togay Topcular 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 merhaba onceden sachs amortisor almistim vito aracim turkiye uretimi cikti,cok takoz gibi,yoldaki sert cikintilarda cok fazla vuruyor,simdi yeni amortisor almak istiyorum,oneriniz varmi? aklimda monroe ve maysan var,birde ithal sachs olabilir ama karar veremedim. kule takozu bilya vs tekrar almalimiyim? goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim Selamlar Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Fluence için 2020 haziranda üzerindeki orjinal amortisörlerden biri patladığı için ikisinide değiştirdim maysan marka almıştım dün ses yapıyor diye ustaya gittim.Ikiside patlamış daha 1.5 sene ancak oldu. Benim tavsiyem maysan almayın, monroe biraz tuzlu ama çoğu yerde tavsiye ediliyor, iki gündür arayış içerisinde olduğumdan bir hayli araştırdım. En son sachs siparişi verdim, monroe biraz tuzlu geldi bana. Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Kule takozu bilyaya gerek yokAlman üretimi sachs sadece yetkili serviste bulabilirsinizMonreo iyidir sachstan dilim yandi o yuzden almaya korkuyorum,sachs daha ucuz monroe daha pahali demissiniz,monroe daha ucuz gozukuyor1000tl monroesachs 1500 ithal dedilervito w639 icinmonroe orjinal diye satiyorlar sitelerde emin olamadim,alan varmi?Fluence için 2020 haziranda üzerindeki orjinal amortisörlerden biri patladığı için ikisinide değiştirdim maysan marka almıştım dün ses yapıyor diye ustaya gittim.Ikiside patlamış daha 1.5 sene ancak oldu. Benim tavsiyem maysan almayın, monroe biraz tuzlu ama çoğu yerde tavsiye ediliyor, iki gündür arayış içerisinde olduğumdan bir hayli araştırdım. En son sachs siparişi verdim, monroe biraz tuzlu geldi bana. aldiginiz sachs beyaz etiketli yerlimi? adamlar gebzede fabrika kurmus satiyolar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Fabrikasında çalışan arkadaşım vardı. Yerli olması değil mevzu. OEM ile aftermarket olması arasında tek fark içine birinde hava birinde azot basmaları. Bence ön yargı.amortisor vuruyor hissiyatı varsa problem kullandığınız diğer parçalardan. Bende Mondeo MK3 yaşadım benzer sorun. Orijinal üst takoz ve bilya ile sorun çözüldü. Ayrıca helezonu takan usta nasıl taktı o da önemli. Bazı amortisörlerin get kısmı yuvalı. Helezonu yerlestirmede hata yapıyorlar O da sorun yaratıyor. Onla alakalı da son aracımda komple amortisör seti degistim Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Fiyat anlamadın da demedimTabiki ithal sachs monreo dan pahalıdır ama yerli sachs monreo dan ucuz diye biliyorumBen 4 adet monreo taktım 2014 poloya memnun kalmıştımpardon mobilden yazinca karistirdim,diger arkadas monroe tuzlu demis,onun yerine sachs almismonroe aklima yatiyor,yumusak ve konforlu diyorlar,benim istedigimde tam anlamiyla budur. ama orjinal diyolar gene gol yemeyelimotoparcasan.com diye bi site var acaba orjinalmi satiyor bilemedim Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 aldiginiz sachs beyaz etiketli yerlimi? adamlar gebzede fabrika kurmus satiyolarSiparişi verdim elime daha geçmedi, ama muhtemel ithal değil, yani Siz ithalin fiyatını yazınca bu sonuca vardım. Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Fabrikasında çalışan arkadaşım vardı. Yerli olması değil mevzu. OEM ile aftermarket olması arasında tek fark içine birinde hava birinde azot basmaları. Bence ön yargı.amortisor vuruyor hissiyatı varsa problem kullandığınız diğer parçalardan. Bende Mondeo MK3 yaşadım benzer sorun. Orijinal üst takoz ve bilya ile sorun çözüldü. Ayrıca helezonu takan usta nasıl taktı o da önemli. Bazı amortisörlerin get kısmı yuvalı. Helezonu yerlestirmede hata yapıyorlar O da sorun yaratıyor. Onla alakalı da son aracımda komple amortisör seti degistim bu onemli bir detay,aldigim yer bakti bisey yok dedi,surtusmedim ciktim.demir baglanti viyaduk gibi ve ani yukselti yol yamalarinda kut diye vuruyor saseye,baska usta sokerken ugrastiriyor yarim gun surer dedi,yeni amortisor al takayim dedi.ustunde takili olani cikarmisken hatasi varsa gorurum dedi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Amortisör sonlanması nedeniyle vurma yapması için çok yumuşamış olması lazım amortisörun. O da viyadük geçişinde hissedilmez. Kasislerden hızlı geçerken anca Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 simdi hem amortisor hemde kule takozu bilyalari vs komple takim alsam cok tuzlu olucak,eskisini sokmusken(1000km olmadi bile) yeni aldigimi taktiginda,basit bir parcadan kaynaklanan problem ise cok uzulurumtanidik usta dedigine gore sag sola cevirirken bir ses yok,rulmanlar calisiyor,amortisor tam oturmus dedi. sachs yerli uretim amortisorun kalitesiz olusu ve aracin 2 ton agirligindan kaynakli bir konforsuzluk olmus olabilirmis Amortisör sonlanması nedeniyle vurma yapması için çok yumuşamış olması lazım amortisörun. O da viyadük geçişinde hissedilmez. Kasislerden hızlı geçerken ancakasislerde vurmuyor,hatta cukurda bile,sanki gergin ok gibi,yoldaki demir ve yamali yukseltilerde vuruyor,hergun ise gidip gelirken ayni yoldan geciyorum,darbeyi saseye vuruyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Vurma sesi varsa bozulan üst takoz ve veya yerine oturmayan bisiler. 1000 km de sıfır amortisör bozmak zor. Bence amortisör işi yapan ehil bu yere gidin baksınlar. Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Vurma sesi varsa bozulan üst takoz ve veya yerine oturmayan bisiler. 1000 km de sıfır amortisör bozmak zor. Bence amortisör işi yapan ehil bu yere gidin baksınlar.bende oyle dusundum,usta takoz rulman bozulsa direksiyonu cevirirken ses yapar dedi,acaba sahte lemforder takozu olabilirmi yada rulman,sanki amortisorle uyumsuz bisey varmis gibi gozukuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: OEM ile aftermarket olması arasında tek fark içine birinde hava birinde azot basmaları. bu teyite muhtaç bence, sebep ne ki? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu teyite muhtaç bence, sebep ne ki? Maliyet . OEM olan azot basıyoruz dedi. Büyük ihtimalle geç ısınmasi için Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 acaba amortisorculer var sanayide,onlarin isi sadece amortisor sanirim,onlar dahamı iyi anlarlar?tavsiye edecegiz istanbulda amortisor isiyle ugrasan varmi? Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 anadolu yakasi varmi bildiginiz bir yer Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Maliyet . soluduğumuz havanın % ? azot? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: soluduğumuz havanın % ? azot? 4 lastiğe azotu kaca basıyorlar. O hesap 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: 4 lastiğe azotu kaca basıyorlar. O hesap bedava birçok yerde Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Togay Topcular yazdı: anadolu yakasi varmi bildiginiz bir yer Kadosanda bir usta var da adı aklıma gelmiyor şimdi. Sabah yazarım. Marka olarak Monroe iyi, sachs da iyidir aslında da orj lazım. Yorum bağlantısı
Togay Topcular 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Kadosanda bir usta var da adı aklıma gelmiyor şimdi. Sabah yazarım. Marka olarak Monroe iyi, sachs da iyidir aslında da orj lazım. ok tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Togay Topcular 8 Ocak 2022 Yazar Paylaş 8 Ocak 2022 Kadosanda bir usta var da adı aklıma gelmiyor şimdi. Sabah yazarım. Marka olarak Monroe iyi, sachs da iyidir aslında da orj lazım. merhaba hangi dukkan akliniza geldimi ? Yorum bağlantısı
Behlül Baş 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Fabrikasında çalışan arkadaşım vardı. Yerli olması değil mevzu. OEM ile aftermarket olması arasında tek fark içine birinde hava birinde azot basmaları. Bence ön yargı.amortisor vuruyor hissiyatı varsa problem kullandığınız diğer parçalardan. Bende Mondeo MK3 yaşadım benzer sorun. Orijinal üst takoz ve bilya ile sorun çözüldü. Ayrıca helezonu takan usta nasıl taktı o da önemli. Bazı amortisörlerin get kısmı yuvalı. Helezonu yerlestirmede hata yapıyorlar O da sorun yaratıyor. Onla alakalı da son aracımda komple amortisör seti degistim Benim son bakımda z rotlar amortisör takozlar komple değişti ama o iğrenç vurma sesi küt diye halen var ben anlamıyorum halen niye var Helezonu veya takozu yanlış montaj etmiş olabilirler mi? Yoksa mesele salıncak burçları da olabilir mi? Ön takımda başka parça yok hareketli bir tek rotbaşı kalıyor geriye onla da alakalı değildir zaten diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Togay Topcular 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Benim son bakımda z rotlar amortisör takozlar komple değişti ama o iğrenç vurma sesi küt diye halen var ben anlamıyorum halen niye var Helezonu veya takozu yanlış montaj etmiş olabilirler mi? Yoksa mesele salıncak burçları da olabilir mi? Ön takımda başka parça yok hareketli bir tek rotbaşı kalıyor geriye onla da alakalı değildir zaten diye düşünüyorummerhaba amortisor ne marka aldiniz? Yorum bağlantısı
Behlül Baş 10 Ocak 2022 Paylaş 10 Ocak 2022 Togay Topcular yazdı: Behlül Baş yazdı: Benim son bakımda z rotlar amortisör takozlar komple değişti ama o iğrenç vurma sesi küt diye halen var ben anlamıyorum halen niye var Helezonu veya takozu yanlış montaj etmiş olabilirler mi? Yoksa mesele salıncak burçları da olabilir mi? Ön takımda başka parça yok hareketli bir tek rotbaşı kalıyor geriye onla da alakalı değildir zaten diye düşünüyorum merhaba amortisor ne marka aldiniz? Önleri sachs aldım arkaları KYB aldım. Monroe bu ikisinden de iyi marka ama arada fiyat farklı çoktu Yorum bağlantısı
Recommended Posts