Muhammed Uğuz 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Bakalitlerden midir çok gıcık bir ses geliyor, iç kısımda bakalitte kırıklar çatlaklar olmuş, ses oradan mı geliyor çözemedim? O parçayı da bulabilir miyiz yada onarılır mı çok gıcık gerçekten. Çukurlarda falan çok kötü yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 önce komple bagajı boşaltın arka koltuk sırtlığını yatırın, sesin kaynağını bulmak için ters sırada tek tek toplayın,dolaşın kaynağı bulduktan sonra genelde çok basittir bu tip seslerin çözümü, 1 bant 2 vida vb. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ses yeni başladıysa havaların ısınmasını da bekleyebilirsiniz. Bende kışın ses gelir, yazın gelmezdi. Yorum bağlantısı
Muhammed Uğuz 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: önce komple bagajı boşaltın arka koltuk sırtlığını yatırın, sesin kaynağını bulmak için ters sırada tek tek toplayın,dolaşın kaynağı bulduktan sonra genelde çok basittir bu tip seslerin çözümü, 1 bant 2 vida vb. Bunu bir denemeliyim. Mahmut Yıldız yazdı: Ses yeni başladıysa havaların ısınmasını da bekleyebilirsiniz. Bende kışın ses gelir, yazın gelmezdi. Bilmiyorum gevremiştir normaldir soğuk sıcak ama çok gıcık kaportacıyamı göstermeliyim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Muhammed Uğuz yazdı: Bunu bir denemeliyim. Bilmiyorum gevremiştir normaldir soğuk sıcak ama çok gıcık kaportacıyamı göstermeliyim Çağlar Bey tespit yöntemini yazmış. Ben kışın müzik sesini açıyordum, yazın ses kalmıyordu zaten. Yorum bağlantısı
Onur Sayin 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 Merhaba arkadaşlar. Benim de bagaj kapağını kapattığım halde ön konsoldaki bilgisayarda kapak kısmı kırmızı ışık yanıyor. Arabayı kilitleyemiyorum. Alarm ötüyor. Nedendir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 bagaj kapandığını anlamadığı için kilitler geri açılır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 Onur Sayin yazdı: Merhaba arkadaşlar. Benim de bagaj kapağını kapattığım halde ön konsoldaki bilgisayarda kapak kısmı kırmızı ışık yanıyor. Arabayı kilitleyemiyorum. Alarm ötüyor. Nedendir Kilit mekanizmanızı bi kontrol edin. Muhtemelen içindeki switch'te sorun olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Onur Sayin 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: bagaj kapandığını anlamadığı için kilitler geri açılır Anladım abi. Teşekkürler mekanizmaya bakayım bi Sani Gerşon yazdı: Kilit mekanizmanızı bi kontrol edin. Muhtemelen içindeki switch'te sorun olmalı. Sağol abi. WD 40 sıkacam bakalım kendine gelecek mi. Herşeye kullanıyoz. Ona da kullanayım:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts