İçeriğe Yönlendir

1998 Mondeo MK2 HB Bagaj Kısmından Gıcırtı

Muhammed Uğuz

Recommended Posts

Muhammed Uğuz

Bakalitlerden midir çok gıcık bir ses geliyor, iç kısımda bakalitte kırıklar çatlaklar olmuş, ses oradan mı geliyor çözemedim?  O parçayı da bulabilir miyiz yada onarılır mı çok gıcık gerçekten. Çukurlarda falan çok kötü yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

önce komple bagajı boşaltın arka koltuk sırtlığını yatırın, sesin kaynağını bulmak için ters sırada tek tek toplayın,dolaşın kaynağı bulduktan sonra genelde çok basittir bu tip seslerin çözümü, 1 bant 2 vida vb.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ses yeni başladıysa havaların ısınmasını da bekleyebilirsiniz. Bende kışın ses gelir, yazın gelmezdi. 

Yorum bağlantısı
Muhammed Uğuz
Çağlar Bayur yazdı:

önce komple bagajı boşaltın arka koltuk sırtlığını yatırın, sesin kaynağını bulmak için ters sırada tek tek toplayın,dolaşın kaynağı bulduktan sonra genelde çok basittir bu tip seslerin çözümü, 1 bant 2 vida vb.

Bunu bir denemeliyim.

Mahmut Yıldız yazdı:

Ses yeni başladıysa havaların ısınmasını da bekleyebilirsiniz. Bende kışın ses gelir, yazın gelmezdi. 

Bilmiyorum gevremiştir normaldir soğuk sıcak ama çok gıcık kaportacıyamı göstermeliyim 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Muhammed Uğuz yazdı:

Bunu bir denemeliyim.

Bilmiyorum gevremiştir normaldir soğuk sıcak ama çok gıcık kaportacıyamı göstermeliyim 

Çağlar Bey tespit yöntemini yazmış.

Ben kışın müzik sesini açıyordum, yazın ses kalmıyordu zaten. 

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Onur Sayin

Merhaba arkadaşlar. Benim de bagaj kapağını kapattığım halde ön konsoldaki bilgisayarda kapak kısmı kırmızı ışık yanıyor. Arabayı kilitleyemiyorum. Alarm ötüyor. Nedendir 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bagaj kapandığını anlamadığı için kilitler geri açılır

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Onur Sayin yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Benim de bagaj kapağını kapattığım halde ön konsoldaki bilgisayarda kapak kısmı kırmızı ışık yanıyor. Arabayı kilitleyemiyorum. Alarm ötüyor. Nedendir 

Kilit mekanizmanızı bi kontrol edin. Muhtemelen içindeki switch'te sorun olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Sayin
Çağlar Bayur yazdı:

bagaj kapandığını anlamadığı için kilitler geri açılır

Anladım abi. Teşekkürler mekanizmaya bakayım bi

Sani Gerşon yazdı:

Kilit mekanizmanızı bi kontrol edin. Muhtemelen içindeki switch'te sorun olmalı.

Sağol abi. WD 40 sıkacam bakalım kendine gelecek mi. Herşeye kullanıyoz. Ona da kullanayım:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...