Çağlar Bayur 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çoğu usta ya çakal ya bilgisiz. A. çakal.... 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: Bir firmada staj yaparken ustanın biri bana demişti "elektrik seni çarpmıyorsa sen usta değilsin" demişti. Anlamı derin bir cümle benim için. Hocam beni hep çarpıyor, bende ustası olmadığım için çarpıyor zannediyordum. Meğer içimde bir usta yatıyormuş 🤪 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Şimdi bu servis çakal, anakart arızası deyip kartı değişecekti, arada bakım yaparken rulmanı da değiştirecekti. Kartı da belki el altından satacaktı. Evet fa da önemli. fan durup iç ısı artınca ne kalorifer ne de sıcak su çalışmıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet fa da önemli. fan durup iç ısı artınca ne kalorifer ne de sıcak su çalışmıyor.. Konut sigortasını yapan kaskocu düşünsün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Konut sigortasını yapan kaskocu düşünsün Oldu olacak yak bir de.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Yok yakmam da, yandığını görürsem de söndürmem(em gerkiyormuş) Tanıdık bi sigurtacı abim öyle diyordu. Vidoo çek diyordu. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Geçen ay başında evin içindeki sigorta atmıyordu ama dışarda saatten önceki sigorta atıyordu, eski tip üstü yuvarlak olan sigortalardandı, pazar günü diye birini bulup değiştirttim,işten anlamıyordu sigorta değişince çözülür belki diye çok ilgilendirtmedim. 1-2 kez daha attı, kaldırıp devam ettik. Pazartesi sabah 6 gibi tekrar atmıştı kaldırdım, işe gittim mecbur hanım ve çocuk evde. Akşam iyice çoğalmaya başladı atmalar, ama atmadan önce evin içinden bi cızırtı gibi ses geliyor önce 1-2 sn belki, sonra atıyordu. Tanıdık bi usta buldum. Geldi baktı, o prizi çek, o düğmeyi aç kapat, kontrol et derken en son yanında alet edevat yoktu ölçmek ve yeni kablo çekmek için, tanıdığı bi ustayı aradı, gelip yapar mısın diye. Gidip aldım adamı evinden, onu da tanıyorum daha önceden neyse geldi baktı, ölçtü aletle, saat ile evin içindeki sigorta arasında sorun dedi. Dışardan kabloyu söktü saatin önünden, içerden de kabloyu bi çektik siyah olan kablo, kablonun üzerini yanmış, kopmak ve kopmamak arasında gidip gelmiş. Ev 35 senelik felan. Yeni kabloyu mecbur duvarı delip geçirdik, eski kablo yeni çektiğimize göre inceymiş, girmedi boru hattından. Sonrasında 1 kere bile atmadı çok şükür. İlk ustaya kalsak yok bulaşık makinesi, yok başka bişey deyip uğraştıracaktı. 150 lira sigorta ve gelme parası. 2. ustanın günahı yok, sağolsun ücret de almadı, kayınpederin yakın arkadaşı. 3. usta da 400 lira aldı. Sorun çözüldü. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 35 sene önce o Kablo çok kalındı. Enerji tüketimi eşyaları çoğaldı sadece 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Oğuzhan Dinçel yazdı: Geçen ay başında evin içindeki sigorta atmıyordu ama dışarda saatten önceki sigorta atıyordu, eski tip üstü yuvarlak olan sigortalardandı, pazar günü diye birini bulup değiştirttim,işten anlamıyordu sigorta değişince çözülür belki diye çok ilgilendirtmedim. 1-2 kez daha attı, kaldırıp devam ettik. Pazartesi sabah 6 gibi tekrar atmıştı kaldırdım, işe gittim mecbur hanım ve çocuk evde. Akşam iyice çoğalmaya başladı atmalar, ama atmadan önce evin içinden bi cızırtı gibi ses geliyor önce 1-2 sn belki, sonra atıyordu. Tanıdık bi usta buldum. Geldi baktı, o prizi çek, o düğmeyi aç kapat, kontrol et derken en son yanında alet edevat yoktu ölçmek ve yeni kablo çekmek için, tanıdığı bi ustayı aradı, gelip yapar mısın diye. Gidip aldım adamı evinden, onu da tanıyorum daha önceden neyse geldi baktı, ölçtü aletle, saat ile evin içindeki sigorta arasında sorun dedi. Dışardan kabloyu söktü saatin önünden, içerden de kabloyu bi çektik siyah olan kablo, kablonun üzerini yanmış, kopmak ve kopmamak arasında gidip gelmiş. Ev 35 senelik felan. Yeni kabloyu mecbur duvarı delip geçirdik, eski kablo yeni çektiğimize göre inceymiş, girmedi boru hattından. Sonrasında 1 kere bile atmadı çok şükür. İlk ustaya kalsak yok bulaşık makinesi, yok başka bişey deyip uğraştıracaktı. 150 lira sigorta ve gelme parası. 2. ustanın günahı yok, sağolsun ücret de almadı, kayınpederin yakın arkadaşı. 3. usta da 400 lira aldı. Sorun çözüldü. Çok basit bir tespit aslında.. Sigorta panosundan önceki giriş sigortası atıyorsa sorun pano ile atan sigorta arasında demektir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts