Ali Gök 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Odada yangın söndürme ile ilgili şeyler var Hatta yangından elektriği kesen sistem varmış nasıl oluyorsa az evvel yönetici aradı malzeme unutmuşuz orda sordum merak edip Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Mutfak söndürme sistemi nasıl yanarsa geri çekil video çek 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yanarsa geri çekil video çek Sigortası yoksa söndürsün.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Geçmiş olsun, sancılı bir süreçmiş ama en azından mesele hallolmuş. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Elektrik tesisatı sapıtan, nötür kaplusu arıza yapan 3 yıllık yeni dayireleriniz arsa karşılığı değerlendirilir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Elektrik tesisatı sapıtan, nötür kaplusu arıza yapan 3 yıllık yeni dayireleriniz arsa karşılığı değerlendirilir. sahibi ile iletişim kur istersen önder abi sitede 40 a yakın dairesi var ucuza kapatırsın belki hepsini birden 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: sahibi ile iletişim kur istersen önder abi sitede 40 a yakın dairesi var ucuza kapatırsın belki hepsini birden 40 daire? Beni evlatlık alır mı ki?Gönüllüyüm alırsa haberim olsun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Cem Işık yazdı: 40 daire? Beni evlatlık alır mı ki?Gönüllüyüm alırsa haberim olsun Öyle birşey olursa sana abi diyebilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Cem Işık yazdı: 40 daire? Beni evlatlık alır mı ki?Gönüllüyüm alırsa haberim olsun Bence alır neden almasın hazır yetişmiş avukat. tüm kiracıların takibi için gerekli bence teklif et hemen alır Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Şimdi bütün kiracıların nasıl çıkardım derdinde kiralar yükselince herkesle kavga ediyor bakalım hayirlisi Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: Şimdi bütün kiracıların nasıl çıkardım derdinde kiralar yükselince herkesle kavga ediyor bakalım hayirlisi Ona bir avukat evlat lazım, bi çıtlatalım konuyu lütfen çünkü.. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Cem Işık yazdı: Ona bir avukat evlat lazım, bi çıtlatalım konuyu lütfen çünkü.. yakın zamanda avukat lazım olabilir ama kime bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali geçmiş olsun çok sevindim vallahi. İnanmayacaksınız ama suriyeli elektrikçiler gerçekten temiz iş yapıyorlar. Bizim kayınpeder evi müteahhite verdi. O da elektrik işinin işçiliğini suriyeli birine yaptırdı. Tek başına koca binanın elektrik tesisatını yaptı. yardımcı çırak vs hiçbirşey yok. Tek başına 12 daire ve kapalı otoparkın elektrik işçiliğini yaptı. 6 sene oldu elektrik namına bir kere sıkıntı yaşnmadı koca binada. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: Ali geçmiş olsun çok sevindim vallahi. İnanmayacaksınız ama suriyeli elektrikçiler gerçekten temiz iş yapıyorlar. Bizim kayınpeder evi müteahhite verdi. O da elektrik işinin işçiliğini suriyeli birine yaptırdı. Tek başına koca binanın elektrik tesisatını yaptı. yardımcı çırak vs hiçbirşey yok. Tek başına 12 daire ve kapalı otoparkın elektrik işçiliğini yaptı. 6 sene oldu elektrik namına bir kere sıkıntı yaşnmadı koca binada. adamlar gerçek usta demekki . daha zor şartlarda daha iyi tecrübe edinmiş olabilirler. ölçü aleti bile kullanmadı adam tamir ederken Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: adamlar gerçek usta demekki . daha zor şartlarda daha iyi tecrübe edinmiş olabilirler. ölçü aleti bile kullanmadı adam tamir ederken Kesinlikle. Burada önemli olan arızanın mantığını çözüp nokta atışı yapıp arıza gidermek. 4 usta tek bir noktada birleşip arızanın yerini bilmiyorsa usta dememek lazım ona. Benim bildiğim ustanın anlamı yaptığı işin tamirinde yapabilendir. Bende elektrik mezunuyum ama hiç bir elektrik firmasına girip bu sektörde kendimi geliştirmedim inanılmaz pişmanım. Masa başı iş hayaliyle başladık ama bunlar bizden fazla kazanıyor. Bana elektrikle ilgili soru soranlara cevap bile vermiyorum. bileyim yada bilmeyeyim. Çünkü hergün yeni birşey geliştiriliyor. Yeni bilgiler çıkıyor. Bildiklerim yetersiz kalır. Bir firmada staj yaparken ustanın biri bana demişti "elektrik seni çarpmıyorsa sen usta değilsin" demişti. Anlamı derin bir cümle benim için. 7 Ocak 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: ölçü aleti bile kullanmadı kaplo+ampül kafi zaten ölçümün temeli.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 kesin nört gitmiştir. Bi kablo bi lamba bi de 250 tl ye çözerim 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 40 daire denmiş kimliğimi kime veriyorum? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: 40 daire denmiş kimliğimi kime veriyorum? Elektrik denmiş. Benim önceliğim var 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Parayı sayacak deneyimli eller hazırda bekler 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Başka bir konuda bir kez daha yazmıştım sanıyorum. Trifaze ile beslenen evlerde nötr kopması yada zayıflaması, gevşemesi sorununa karşı, trifaze kaçak akım yerine 3 adet monofaze kaçak akım kullanılsa, bu sorun asla yaşanmaz KAR korumaya geçerdi. Evin bir bölgesinde olan problemde tamamen elektriksiz kalınmaz ve arıza daha kolay lokalize edilip, çözülürdü. Evdeki bir çok elektronik cihaz bozulabilirdi. Ucuz atlatmışsınız. 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Ocak 2022 Paylaş 8 Ocak 2022 Geçmiş olsun Ali. Her Suriyeli iyi olacak diye birşey yok. Sen iyisine denk gelmişsin. Bozuk saat de günde iki kere doğruyu gösterir. Ne kadar inşaat sektöründe çalışan Suriyeli gördüm ise hepsinin yaptığı iş çok kötü. Adamlar Türkiye’ye geldiklerinden yokluktan ilk önce inşaat sektöründe çalışmaya başladılar. Ve yaptıkları işler çok kötü çıktı. Onların yaptıkları işleri taşeronlar zor topladılar. Şu anda kesinlikle çalıştırmıyoruz inşaatlarda(ben kendim için diyorum) ha evet doğru olan artık alttan usta gelmiyor onların yerini diğer ülkelerden gelen kişiler karşılıyor. Çünkü hepimiz çocuklarımı masa başı iş için yetiştiriyoruz. Onun içinde yakın zamanda ne boyacı ne kaportacı nede elektrikçi bulamayacağız. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Ali çok geçmiş olsun. Evde elektrikle ilgili sorun olduğunda hele birde çocuk varken büyük sorunlar oluyor. iyi sen 3 usta bulmuşsun ben 2 günde sadece bir tane komşu bulabildim. Kaçak akım rölesinde sorun olduğunda komşu ben size en azından bir odaya elektrik vereyim falan diye işe soyundu tamamen karanlıkta bırakıp gitmişti Sonra bulduğumuz usta da 200 liralık işi 400 liraya yapmıştı , komşunun karıştırdıklarını düzenleme parası da aldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Çoğu usta ya çakal ya bilgisiz. Kombi tahliyeden su atmaya başladı, Bir usta geldi, genleşme tankı değişecek 2500 lira iki yollu vana değişecek 1500 lira dedi gitti.. Başka bir usta geldi. tankta hava kalmamış hava bastı, temizliğini bakımını yaptı. 250 lira aldı.. Seneye kışa girerken yine bakalım dedi. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çoğu usta ya çakal ya bilgisiz. ti Kombi tahliyeden su atmaya başladı, Bir usta geldi, genleşme tankı değişecek 2500 lira iki yollu vana değişecek 1500 lira dedi gitti.. Başka bir usta geldi. tankta hava kalmamış hava bastı, temizliğini bakımını yaptı. 250 lira aldı.. Seneye kışa girerken yine bakalım dedi. İlk gelen çakalmış. İş yerinde bir abi var. Kızı Erciyes Üniversitesindeyken şehir dışından gelen arkadaşlarının evinde kombi arızalanıyor. Servis gelip kart diyor 480 lira istiyor ki 4-5 sene önce için çok yüksek fiyat. Kız babasına söylüyor, ne yapalım diye. Babası kombinin verdiği hata koduna internetten bakıyor, fanla ilgili. Açıyor bakıyor ki fanın rulmanı bozuk. Bir tane rulman alıp değiştiriyor ve kombi sorunsuz çalışıyor. Şimdi bu servis çakal, anakart arızası deyip kartı değişecekti, arada bakım yaparken rulmanı da değiştirecekti. Kartı da belki el altından satacaktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts