Doğan Arşiray 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 Yunus Gökhan Ay yazdı: Kalanı ne yapıyorlar ve hangi hizmet adı altında hangi kuruma gidiyor acaba ? Neden alternatifi yok, neden rekabet yok ve fiyat boyle? Devlete odenen harclar bile kredi karti ile internet vergi dairesinden odenebiliyor bu niye odenemiyor? Cok guzel yere tezgah acmislar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Doğan Arşiray yazdı: Neden alternatifi yok, neden rekabet yok ve fiyat boyle? Devlete odenen harclar bile kredi karti ile internet vergi dairesinden odenebiliyor bu niye odenemiyor? Cok guzel yere tezgah acmislar. Noterler de böyle değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Geçenlerde kayınpederin aracını götürdüydüm muayeneye. Kredi kartıyla işleme başlamışlar ama kredi kartı olunca ekstra masraf alıyorlar. Alternatif olmalı hem de 1 değil bir kaç olmalı. Alternatif olursa rekabet olur fiyatlar düşer. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Doğan Arşiray yazdı: Neden alternatifi yok, neden rekabet yok ve fiyat boyle? Devlete odenen harclar bile kredi karti ile internet vergi dairesinden odenebiliyor bu niye odenemiyor? Cok guzel yere tezgah acmislar. Tezgah değil onun adı da neyse.. Hizmet adı altında bu kadar dakkada bu kadar para kazanmak , güzel hikaye.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tek tarafı yanan Bu durum çok denk geliyor (ya da bana öyle geliyor) Park lambası ya da fren lambası teki/hiçbirisi yanmayan araçlar denk geliyor. Eğer trafik ışıklarında denk gelirse nezaketle uyarıyorum. Bazen olumlu tepkiler alıyorum bazen de ışığı sanki ben söndürmüşüm gibi yüzüme bakanlar oluyor. (Böyle olunca içimden bana ne demek geliyor) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Ya bu artış maliyetin üzerinde bir artış olmuyor mu? Kendisinin söylediği gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Macit Aliyev yazdı: Geçenlerde kayınpederin aracını götürdüydüm muayeneye. Kredi kartıyla işleme başlamışlar ama kredi kartı olunca ekstra masraf alıyorlar. Alternatif olmalı hem de 1 değil bir kaç olmalı. Alternatif olursa rekabet olur fiyatlar düşer. tüketici hakem heyetine yazınca o farkı geri ödüyor tüvtürk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 1000 tl olsun , istasyon açsınlar, sayıları çok az, yaşam alanlarına da uzak Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Bitmesine 1 ay vardı, yaptırdım. Egzoz emisyon dahil 626₺. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Yunus Gökhan Ay yazdı: Kalanı ne yapıyorlar ve hangi hizmet adı altında hangi kuruma gidiyor acaba ? Yarısını kılçıksız kemiksiz devlet alıyor. Ben olsam muayene ücretini düşük tutar ağır kusurlu arabanın tekrar ücretini ikiyle çarparım. Yollarda da denk gelen farsız fren lambasız aracı orada düzeltmezse bir muayene ücreti de ondan alırım. (Not: 3 haftadır tek farla geziyorum, evin civarında herkes şu tek farı yanmayan araba senin değil mi abi diyor ) 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Haber sitesinden almıştım ama hatalıymış. Otomobil muayene 1130 lira olmuş 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Haber sitesinden almıştım ama hatalıymış. Otomobil muayene 1130 lira olmuş garip zamanlardayız ödemesini yapmadan sağlıklı rakam da alamayacağız demek ki , lozanın bunlara faydası henüz yok sanırım? Çağlar Bayur yazdı: 1000 tl olsun , istasyon açsınlar, sayıları çok az, yaşam alanlarına da uzak +130 olmuş yeni istasyon da açılır umarım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: garip zamanlardayız ödemesini yapmadan sağlıklı rakam da alamayacağız demek ki , lozanın bunlara faydası henüz yok sanırım? +130 olmuş yeni istasyon da açılır umarım pazar günü olsa da sitedeki fiyatları güncellemişler https://www.tuvturk.com.tr/arac-muayene-fiyat-listesi.aspx Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pazar günü olsa da piyasalar 7/24/365 her saniye açıktır, tüv ün de kendi tüv ü var, standart dışı işlemde keserler adamı, alman bu , bugün yaktığı gazın faturasını çocuklarına ödetmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: piyasalar 7/24/365 her saniye açıktır, tüv ün de kendi tüv ü var, standart dışı işlemde keserler adamı, alman bu , bugün yaktığı gazın faturasını çocuklarına ödetmez. ama kömürün emisyonunu çocuklarından sakınmıyorlar ama. bu elektrikliye geçiş işi 2040’a kaydırılacak sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama kömürün emisyonunu eminsyon zaten gündemlerde yoktu ki, medya kanalı ile yedirdiler ise bilemem ben tokum 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs 2023 Paylaş 28 Mayıs 2023 Kredi kartı ile ödemede ne kadar fark alıyorlar acaba? Bu hafta muayeneye gideceğim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs 2023 Paylaş 28 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: 17 TL fark alınıyor Hocam Teşekkür ederim. Diğer konuda güncel rakam bulamamıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2023 Paylaş 28 Mayıs 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Teşekkür ederim. Diğer konuda güncel rakam bulamamıştım. hocam ödemeyi yapın sonra tüketici hakem heyetine başvurup 17 TL yi geri alın, Tansu yapmıştı öyle bireşy yazısı vardı detaylı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs 2023 Paylaş 28 Mayıs 2023 Olabilir Çağlar Abi. Bu ay tüm kasko, sigorta ve bakim ödemeleri üst üste geldi. Bir de muayene çıktı. Bunaldım vallahi. 🥵 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2023 Paylaş 28 Mayıs 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Olabilir Çağlar Abi. Bu ay tüm kasko, sigorta ve bakim ödemeleri üst üste geldi. Bir de muayene çıktı. Bunaldım vallahi. 🥵 2 ay sonra çıkmasından daha iyi, o yönden avantajlı bakmalı 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 Tomarla para kazanıyorlar birde komisyon ücreti almaları yok mu gel de sövme. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 Ümit Türk yazdı: Tomarla para kazanıyorlar birde komisyon ücreti almaları yok mu gel de sövme. Tüv’ün aldığı Kredi kartı komisyonu adli yolla iptal edilebiliyor ama uğraşmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Tüv’ün aldığı Kredi kartı komisyonu adli yolla iptal edilebiliyor ama uğraşmak lazım. Hukuk şeysi di mi? İnsan gerçekten hayret ediyor. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts