Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Amca ikinci sahibi. 400.000km’de. Araba yürüyor ama nasıl bu haliyle yürüyor anlamak zor. Adamın elini attığı şey dökülüyor. 30 sene dile kolay. video, araba tamir olurken yanda oturup izliyor hissi verdi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba yürüyor ama nasıl bu haliyle yürüyor anlamak zor. Toyota bu tabi yürür🥸 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 capon power... bikaç sene önce çöpe atardı bu şımarık piyasa 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: capon power... bikaç sene önce çöpe atardı bu şımarık piyasa O şehirli piyasası. Video sonundaki amca tam bir toyota profili değil mi ama taşrada böyle amcalar çok Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Şimdiki Toyota lar öyle mi azizim. Hybrid olmasa 500 bin km yi göremeyecekler utanmasalar [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Bu kasa 1.6 GL vardı, 91 model. Sesi efsanedir. Gidişi ve konforu yılına göre çok güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Selim Bilgin yazdı: Bu kasa 1.6 GL vardı, 91 model. Sesi efsanedir. Gidişi ve konforu yılına göre çok güzeldi. emisyonsuz kısıksız yıllar dpf yok esp yok abs yok kat yok, bol patinalj lı lastik yakmalı .. missssss 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: emisyonsuz kısıksız yıllar dpf yok esp yok abs yok kat yok, bol patinalj lı lastik yakmalı .. missssss Olsa da binsek diyeceğim de olup da binmeyenler var. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: emisyonsuz kısıksız yıllar dpf yok esp yok abs yok kat yok, bol patinalj lı lastik yakmalı .. missssss Çok yakın hissettim kendimi. Toyota’nın uzun ömürlülük sırrını çözdük galiba. YOK.. 😂😂 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 O şehirli piyasası. Video sonundaki amca tam bir toyota profili değil mi ama [emoji4] taşrada böyle amcalar çokBizim yan mahallede oturuyor bu amca. Plaka da yabancı gelmiyor. Merak ettim bir ara gidip bulacağım bu Uludağ Otoyu. Bu kasa 1.6 GL vardı, 91 model. Sesi efsanedir. Gidişi ve konforu yılına göre çok güzeldi.Yakın bir abimde var aynı kasa inanılmaz sessiz bir araç şaşırmıştım 90 model araba bu kadar sessiz olmasına . Hem motor sessiz hem de genel olarak tak tuk ses yoktu arabada. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Japon muhendislerin büyük bir teşekkür borcu var,güzel işcilik,araç sahibinğnde ömrü uzamıştır bu araç sayesinde.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Amcayı sevdim, bana göre güzel çalışılmış. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Sehirimde olsa kesin bu dukkana giderim son kasa bmw ye de bakiyor ölmüs torosa da tam esnaflar edirnede 15 yasindan eski bir araci sanayideki dukkanlarin %80 bakmaz biz anlamiyoruz derler. 81 ladami muayenede kaldi 20 yillik musterisi oldugum dukkan hatir gönül icin yapti 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Bir kaç zamandır denk geliyorlar bana da. Videolar çok uzun olduğu için izlemeye eriniyordum açıkçası. Sırf Toyota 'nın hatırına izledim. Beğenen vardır beğenmeyen vardır. Saygı duyarım. Lakin ben yaklaşık iki saatlik videonun muhtemelen bir buçuk saatini temizlik izleyerek geçirdim. Bol bol "sarı güç" ve balata spreyi... Bu zamanda usta bulmak zor. İşini yapana dört elle sarılmak lazım. Ona lafım yok. Teknik anlamda daha doyurucu olduğuna inandığım Samsun 'daki Oto Tamircim favorim. 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Bir kaç zamandır denk geliyorlar bana da. Videolar çok uzun olduğu için izlemeye eriniyordum açıkçası. Sırf Toyota 'nın hatırına izledim. Beğenen vardır beğenmeyen vardır. Saygı duyarım. Lakin ben yaklaşık iki saatlik videonun muhtemelen bir buçuk saatini temizlik izleyerek geçirdim. Bol bol "sarı güç" ve balata spreyi... Bu zamanda usta bulmak zor. İşini yapana dört elle sarılmak lazım. Ona lafım yok. Teknik anlamda daha doyurucu olduğuna inandığım Samsun 'daki Oto Tamircim favorim. VW’ci olan mı Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’ci olan mı Ağırlık VW grubu olabilir. Ama teknik tekniktir. Portföyünde diğer markalar da var. Tofaş yok ama. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Benim rahmetli Honda'nın boğaz kelebeğini de böyle söküp bir güzel temizlemişti yaşlı bir usta. Sonra da takıp koklaya koklaya ayarını yapmıştı. Hayranlıkla izlemiştim. Dalaman Sanayi'de Kadir Usta derseniz yerini gösterirler. Bir kaç sene daha ya çalışır ya da çalışmaz. Artık yavaştan emekliliğe yürüyor. Keyfine bakmak istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 İzledim videoyu, bayağı uğraşmışlar ama bazı şeylere ısrarla niye dikkat etmiyorlar anlamıyorum. Bu kadar emeğe gölge düşürüyor. O parçaları çıplak elle benzin ve balata spreyiyle temizlemeleri var bir de, yazık, sağlık bir daha gelmez. Millet olarak bazı konularda terakkiye çok kapalıyız. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 O kadar uğraştılar, soğutma sistemine ellemediler, radyatör, hortumlar vs. değişebilirdi. Eskinin üstüne antifiriz eklediler, pas oksitlenme varsa devam edecek dolaşmaya. Karterin içi paslı. Tabi ki müşteri istememiştir ama farlar, stoplar o vaziyette göndermezdim ben olsam, yan sanayi filan vardır ucuzu. Fren hortumu sadece birini değiştirdi, hidrolik komple değişmedi. vs. vs. İşlerini severek yapıyorlar belli ama, yüzler gülüyor. Gülen esnaf bulmak zor sanayide. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Bizde kırmızısı var. suan 200k larda sifır alındı. Tek el kullanılır.. Akıllara zarar bir araçtır.. Cok enteresan bir ozelligini de söyleyeyim. İlk çalısmada gaza birkez basıp cekince araç tamamen sessiz calısır.. Kimse calıstıgına inanamaz..İcine binmeye kıyamazsın.. Sanayi gormemistir.. Ve hala sadece benzinli, boyasız değişensiz.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Bizde kırmızısı var. suan 200k larda sifır alındı. Tek el kullanılır.. Akıllara zarar bir araçtır.. Cok enteresan bir ozelligini de söyleyeyim. İlk çalısmada gaza birkez basıp cekince araç tamamen sessiz calısır.. Kimse calıstıgına inanamaz..İcine binmeye kıyamazsın.. Sanayi gormemistir.. Ve hala sadece benzinli, boyasız değişensiz.. Görsek? Temizine çok baktım bi aralar, bulamadım ilanlarda. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Selim Bilgin yazdı: Görsek? Temizine çok baktım bi aralar, bulamadım ilanlarda. Mumkün degil satılması 🥰 Kısın Sıcak yerlerde yazın memlekete geliyor.. Bakayım detay foto bulursam ekleyeyim.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Mumkün degil satılması 🥰 Kısın Sıcak yerlerde yazın memlekete geliyor.. Bakayım detay foto bulursam ekleyeyim.. Ooo böyle bir şey mi var? Kuru iklimde pas sorunu da olmamıştır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: . İlk çalısmada gaza birkez basıp cekince araç tamamen sessiz calısır.. jikle devre dışı kaldığı için, Yorum bağlantısı
Recommended Posts