İçeriğe Yönlendir

Küçük Çocuğu Tekme Yumruk Dövmek

Muhammet Ali Deli

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Muhammet Ali Deli yazdı:

Üstte benzer yorumlar yapılmış. Konuyu açıkçası herkesin haberi olsun diyerek anlık bir öfkeyle açtım gün boyu da bakamadım ş güç koşturmacadan dolaylı. Birçok arkadaş gerekeni

toplum olarak müthiç bir yozlaşma, cahilleşme, umursamazlık var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ne öğretmenlerimden, ne de ebeveynlerimden böyle bir dayak yemedim. Kim olursa olsun, çocuğuna böyle davranan birine kibar davranacağını sanmıyorum. Sorun, bu gibi durumlarda kanunlar düzgün çalışmıyor. Aileler cezayı kendileri kesmeye çalışıyor. 

Böyle bir insana değil çocuk, sürü emanet edilmez. Psikolojik tedavi sonrası iyileşirse ancak düşünülebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
"Öğretmen epilepsi hastasıymış ve bipolar bozukluğu olduğu için ilaç kullanıyormuş."

Bu durumda okul müdürünün öğretmenden sağlık raporu istemesi gerekmez mi?

Öyle biri eğitimci olamaz. Öğretmeni aklama var sanırım
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Ersev Kaya yazdı:

"Öğretmen epilepsi hastasıymış ve bipolar bozukluğu olduğu için ilaç kullanıyormuş."

Bu durumda okul müdürünün öğretmenden sağlık raporu istemesi gerekmez mi?

Ben şikayetci olmaz, epilepsi falan filan derdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Bu ogretmenin bu ilk vakası değildir. Uygun değilse ogretmenlik yapmasın.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Bu adama 1,5 yıl hapis cezası istemişler. 

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kayıt olmayanlar gibi olurdu, ne haberimiz ne de cezası olurdu , göz görmezse gönül katlanır zamanlarındayız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Lütfen bu şerefsize öğretmen demeyelim..Böyle öğretmen olmaz..Böyle insan olmaz..22 senedir bu mesleği yapıyorum , bıçakla saldıran da oldu , ağır küfürler eden de oldu..Ama bir tek çocuğa tek fiske vurmadım..Adı üstünde çocuk..1. sınıfta olsa 12. sınıfta olsa benim gözümde çocuktur..Kaldı ki bana emanettir..

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Herifin ilk ifadesi ortaya çıktı. Bana iftira attı, bipolar bozukluğum var , ilaç kullanıyorum kendimi tutamadım diyor. İşte burada yine denetimsizlik ortaya çıkıyor. Bipolar bozukluğu olan birine 30-40 çocuk emanet ediliyor. Böyle birinin öğretmen olmaması lazım. Verin eline paspası ortalığı silsin sadece. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erhan Doruk yazdı:

Herifin ilk ifadesi ortaya çıktı. Bana iftira attı, bipolar bozukluğum var , ilaç kullanıyorum kendimi tutamadım diyor. İşte burada yine denetimsizlik ortaya çıkıyor. Bipolar bozukluğu olan birine 30-40 çocuk emanet ediliyor. Böyle birinin öğretmen olmaması lazım. Verin eline paspası ortalığı silsin sadece. 

çocğun attığı sözde iftira da buna "deli" demiş.. :) sınıfta da sigara içiyormuş.

Fatih projesindeki tabletlere kamera koydurmadı öğretmenler...sebep ise "bizi çekerler" idi.. kulağımla duydum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
Mehmet Göktürk yazdı:

Kamera kaydı sızmasa ne olurdu sizce bu iş?

Okul müdürü de aynı zihniyetteyse eğer çocuğu bir güzel korkutur , sindirirlerdi. Çocuk ailesine bile bahsetmezdi. Çocuğun içinde yara olarak kalırdı bu dayak. 

Çocuk ailesine söyledi diyelim. Aile bilinçli ise şikayetçi olurdu. Medyaya yansımadığı için öğretmen belki kınama cezası falan alırdı. Aile bilinçli değilse okul müdürü aileyi odasına çağırır , konuşup durumu kapatırlardı. 

Şu andaki eğitim sistemimizden kimsenin memnun olmadığını düşünüyorum. Hiç kimseye saygımız kalmamış. Çocuklarımız bizim için çok kıymetli elbette ama bu kıymeti çok farklı yansıtmışız. Öğretmenlerimizi günün şartlarına uygun olarak eğitememişiz. Ailelerin ciddi bir kısmı çocuğunu okula sadece eğitim görmesi için değil, başından savmak için gönderiyor. Bu söylediğime kızacaksınız belki, belki böyle aileler aramızda yok ama durum gerçekten böyle. 

Daha çok şey konuşulur. Kısaca neresinden tutsan elinde kalır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Fatih projesindeki tabletlere

onlar şu anda arıza teşhis cihazları ile birlikte vriliyor

Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
Mehmet Göktürk yazdı:

çocukken şiddet görenler sonra yine şiddet uyguluyor. bu net.

Maalesef bu doğru, tek farkla, kadına çocuğa hayvana şiddet uygulamayan insan olabilmiştir bence. Ama kansız bir erkeğe şiddet uygulamayı istemesem de bazen meşru görüyorum. Maalesef yanlış olduğunu bile bile... Aslında delikanlı adam çoluğa çocuğa bulaşmaz çocuk kadın döven varlık ne insandır ne erkek. Korkak meczubun tekidir.

Fırat Önal yazdı:

Çocuğun içinde yara olarak kalırdı bu dayak. 

İyiki kameralar var....

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Böyle okul müdürü , öğretmenlerimiz de var , denk geldi bu video sizlerin de görmesini istedim.
619a911706450f6864b7c66568963242.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Öğretmen atamalarından başlamalıyız bence revizyona. Bundan sonra öğretmen olmak için okunmamış hiçbir bölüm mezunu formasyon alarak öğretmen olamayacak denmeli. Öğretmen olmak isteyen eğitim fakültesi seçsin okusun. Meb ile yök öğretmen açığına göre bölümlere kontenjan açmalı ihtiyaç yoksa kontenjan açamamalı. Ücretli öğretmenlik kaldırılmalı alakasız bölümlerden mezun kişilerin öğretmenlik yapması engellenmeli. Mesela büyükbaş hayvan yetiştiriciliği mezunu bir kişi sınıf öğretmenliği yapamamalı. Öğretmenlerin zarar gören mesleki itibarını  yükseltmek için bir an önce maddi manevi çalışma yapılmalı.

Öğretmenlerin niteliklerini artırmak için mesleki çalışmalara ağırlık verilmeli. Her konuda liyakattan vazgeçilmemeli

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...