Baha Kanberoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) İnsanlar işlerini düzgün yapmadıkları, başkalarına kötü davrandıkları zaman başlarına bir şey geleceğini bilmeliler. Bir şekilde kendimi kurtarırım düşüncesinin etkileri bunlar. 23 Aralık 2021 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ben, çocuğumun öğretmeni önünde ellerim bağlı dururum. Bu meslek kutsaldır. Şimdi bu necidir... 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Bunun elle tutulur tarafı yok fiziksel temastan kesinlikle uzak durulması gerekir. Bir tane vurmamış adam döne döne dövmüş nasıl bir sinir bu geçmemiş azalmamış. Hiç tutamadın kendini sesini yükselt ama fiziksel, psikolojik şiddet uygulayamazsın. Ceza verilmesi gereken bir durum varsa tutanak tut savunmasını al koy dosyaya tekrarında aile ile görüşülmeli disiplin kurulu devreye girmeli bu yapılanlar çok yanlış. Öğretmenlik çok zor bir meslek Allah doğrudan ayırmasın. 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ayrıca okulda büyük güvenlik sorunu var o merdiven korkuluğu öyle olmaz tavana kadar uzatmaları lazım çocuk düşer oradan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 valla artık göze göz, ama kamera olmayan yerde... yaratık döne döne dövmüş muhtemelen madde etkisi de var gibi bunun benzeri bir okulda yaşandı, müdür 3 hafya yatak izni aldı akabinde de merkeze çekildi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Bu adamın çocukluğuna inmek lazım. Belli ki sorunlu. Dışarı çıkıp dövmesi, döne döne vurması falan da nasılsa bana bir şey olmaz düşüncesinden. Olacağını göstermek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ben küçükken yatılı okulda okudum. Bizleri 6. sınıftayken öyle böyle dövmediler. Suçsuz yere çok ağır hakaretler işitip çok kötü dayaklar yedik.. Suratına plastik boruyla vurulan bir arkadaşım okulu bırakmıştı.. Keşke bi 20 yıl sonra doğsaydım diyorum. Ufacık çocuğu döven adamları gerçekten kulağından tavana asmalı.. 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 O kurtarıcı sarı kazaklı öğretmene bir çiçek göndermek gerek.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Dönüp dolanıp konuyu okudukça üzülüyorum. O kişinin, bir kaç gün sonra misafiri çok olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Tamer Topaç yazdı: Dönüp dolanıp konuyu okudukça üzülüyorum. O kişinin, bir kaç gün sonra misafiri çok olur. keşke lakin yakın zamanda düğünüdür diye cenaze kaldıran da izledik.... gelecek için kötü şeyler bunlar 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: Taciz olayı olmadığı için tutuksuz yargılama yapılmıştır işte. Tutuklu yapılsa ceza aldığında tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınıp serbest bırakılma durumu da olabilir.. İlgili suçun kanundaki karşılığı :"basit yaralama" Kanun adamı gözüyle bakınca tutuklama olmaz diyorum. Normal gözle bakınca katıksız ömür boyu hapis haketmiş diyorum.. Neyse ben susayım 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Sinirden yazacak birşey bulamıyorum. Kısas'a kısas denilen uygulamanın tam yeri ve zamanı ama Avrupadan getirilen "adalet!" sistemi yüzünden böyle vicdan sızısıyla izliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Cem Işık yazdı: Neyse ben susayım üstüne oturup bu konuyu tartışsak? Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: üstüne oturup bu konuyu tartışsak? Ben dahilsem oturanlar içine, adam idamı da haketmedi orantısız oldu ama itinayla oturur tartışırız abi.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Bu adamın çocukluğuna inmek lazım. Belli ki sorunlu. Dışarı çıkıp dövmesi, döne döne vurması falan da nasılsa bana bir şey olmaz düşüncesinden. Olacağını göstermek lazım. bence odun ile çocukluğuna inebiliriz? 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: bence odun ile çocukluğuna inebiliriz? Kitaptan yardım alalım. 2 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Bu adamın şuank psikolojisini merak ediyorum. Şimdiye kadar intihar etmesi lazımdı Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 23 Aralık 2021 Yazar Paylaş 23 Aralık 2021 Üstte benzer yorumlar yapılmış. Konuyu açıkçası herkesin haberi olsun diyerek anlık bir öfkeyle açtım gün boyu da bakamadım ş güç koşturmacadan dolaylı. Birçok arkadaş gerekeni söylemiş konuyla ilgili. Ben de ne yapardım diye düşünüyorum da: Benim çocuğuma yapsa biri bunu kötürüm ederim onu bulduğum yerde. Öyle böyle dövmem. Öldürmem de. Ama kötürüm bırakırım en kötü o kollarını kırarım. Abi ne yapmış olabilir o çocuk sana anana avradına sövse bunu yapmazsın yine. Çünkü karşındaki bir çocuk. Bir sürü yöntem var yapılabilecek. Ver disipline çağır ailesini vs. Benim çocukluğum okula başlama yılım daha doğrusu, 1999 du, 2000 diyelim. Biz de bir iki kez tokat yedik elimize sopayla vuruldu da bu başka bir şey. Bize yapılan doğru muydu? Kesinlikle doğru değildi. Ama düşünüyorum çocukluğumu bizim zamanımızda hayat sanki daha sertti. Olağan karşılıyorduk bu tarz şeyleri. Babam beni bir iki kez kötü dövmüştü çocukken belki de o yüzden normal sayıyordum bilmiyorum. Ama 80lerde 90larda hayat daha sertti bu bir gerçek. Şu çağda şu dönemde bu nedir arkadaş? Harbiden bu nedir? Bırak çocuğu bir yetişkine böyle vurulmaz.. Öğretmen kardeşlerimiz var biliyorum forumda, kusura bakmasınlar ama şunu söylemem lazım. Bu mesleği yapan öğretmenlerin (özellikle üniversite harici alt gruplar) 6 ayda bir psikolojik testten geçmeleri lazım bence. Abi psikolojisi bozuk insan yapmamalı bu mesleği. Düşünsene çocuğunu eğitim alsın diye gönderiyorsun tekme tokat ağzı burnu dağılmış halde eve geliyor. Yapan da öğretmen(!) Son olarak, beni forumda iyi tanıyor bazı arkadaşlar. Sinirli atarlı giderli biriyimdir. Aslında gereksizliğe, gevşekliğe çıkarcılığa filan gelmeyen, genelin aksine susmak yerine her ortamda her şartta dobra dobra pat pat yüzüne yüzüne konuşan bir tipim ben. Çocukluğumda babamdan çok dayak yedim. Hınzır bir tip de değildim oysaki. Babamın alkol problemi vardı ben 15imdeydim filan bırakabildi siroza çevirip seni öldürecek diyince doktor.. Ondan sonra normalleştik ama şiddetle büyüdüm. Anlık öfke kaldı bende bu yüzden. Son gittiğim psikolog bunu demişti. Gözüm dönünce bu videodaki tipten çok daha acımasız olabiliyorum. Neden anlattım bunu buna geleyim. Ben en öfkeli anımda bile bir çocuğa bir kadına el kaldırmadı bugüne kadar Allah'a şükürler olsun. Adamlık kendinden güçsüze büyüklenme değildir. Adam olmak kendinden güçlüye haksızsa haksızsın diyebilmektir. . Ülkedeki en büyük sıkıntılardandır Adam olamamak. Delikanlı adam kalmamış ülkede. Biri kadını öldürüyor açıklamasında güçsüz olduğunu karşı koyamayacağını düşündüğüm için kadına saldırdım diyor. (Ataşehir'de oturduğum yerde geçtiğim caddede olan bir olay) . Biri çocuğu karşısına çekip umarsızca saldırıyor. .. Biri sokaktaki hayvanı dinamitliyor.. Ne ara bu hale geldik bilmiyorum. Benim çocukluğum 90ların sonu 2000lerin başına denk geliyor ama hatırlıyorum, çocukluğumda şimdikinden daha çok Adam vardı ... Konuya dönersek, bu insanımsı yaratık kesinlikle hapse girmeli. Sokakta birine böyle saldırmak anayasada 3 yıldan başlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Öncelikle çocuğumuza geçmiş olsun. Haddim olmayarak 21 sene görev yapan öğretmen olarak : öğretmen demek kriz anında olayı şiddete başvurmadan çözebilendir. Öğretmen her şeye rağmen çocuğu sınıfta tutabilendir. Görünen o ki çocuk bir şey yapmış (ki ne yaparsa yapsın)öğretmen de misliyle mukabele etmiş. elbette ki cezasını bulacak bulmalı. Baştan beri mesajları okudum. Özeleştiri olarak. Kabul edin lütfen. O öğretmen toplumumuzun aynası. Hepimiz adamın içinden geçmişiz. İşte bir olayda karşıdakinin içinden geçmen gerektiğinde içinden gecmemektir ÖGRETMENLİK. Ama mevzu çocuk olunca bu ülkede akan sular durur hepimiz için.. Sordum kendime benimde çocuğum var aynı durumda kalsa veli olarak ne yapardım diye ... Cevap bulamadım..Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. 11 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Cem Işık yazdı: İlgili suçun kanundaki karşılığı :"basit yaralama" Kanun adamı gözüyle bakınca tutuklama olmaz diyorum. Normal gözle bakınca katıksız ömür boyu hapis haketmiş diyorum.. Neyse ben susayım Şimdi o adamı ben gidip dövsem, aynı şekilde. Halk nazarında adaleti sağlamış olurum. Kanun nazarında, suçlu olurum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) bunu yapan öğretmen olmamalı, direk meslekten men, mahkeme yolu kapalı... Öğretmen okulları kuruluş zamanındaki gibi olmalı, Öğretmenlik özel bir meslektir, özveri ve adanmışlık gerektiren idealleri olan özel insanların yapacağı iştir, bu insanlar okulda seçilir vasfı olmayan okulda bulunur ve başka mesleğe yollanır, ülkedeki, öğretmenleri toplasak %70 i direk atılır meslekten aha size bu kadar diyim siz anlayın... 23 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: özveri ve adanmışlık gerektiren idealleri olan özel insanların yapacağı iştir Tam anlamı bu abi. Fakat günümüzde memurluk ve maaş için yapılır bir hal aldı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Her üniversiteye eğitim fakültesi açarak ve kim olduğuna nasıl yetiştiğine bakmadan oraya insanları doldurarak ancak bu kadar öğretmen yetiştirilir. Kesinlikle bazı insanların bırak sınıfı okul bahçesine bile girmemesi gerekiyor. Öğretmenlik gerçekten çok zor. Dışarıdan göründüğü gibi değil. Her yıl tüm öğretmenler psikolog raporu almalı. Çok sıkıntılı kişilerle çalıştım anlatsam inanamazsınız. Ben gerekmedikçe sevmek için bile dokunmuyorum çocuklara. Çünkü günümüzde öyle olaylar oluyor ki yanlış anlaşılabiliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 ne öğretmeniymiş ve nereden mezunmuş bilgi var mı? Murat Gedik yazdı: Her üniversiteye eğitim fakültesi açarak ve kim olduğuna nasıl yetiştiğine bakmadan oraya insanları doldurarak ancak bu kadar öğretmen yetiştirilir. Kesinlikle bazı insanların bırak sınıfı okul bahçesine bile girmemesi gerekiyor. Öğretmenlik gerçekten çok zor. Dışarıdan göründüğü gibi değil. Her yıl tüm öğretmenler psikolog raporu almalı. Çok sıkıntılı kişilerle çalıştım anlatsam inanamazsınız. Ben gerekmedikçe sevmek için bile dokunmuyorum çocuklara. Çünkü günümüzde öyle olaylar oluyor ki yanlış anlaşılabiliyor. Bırak onu eğitim fakültesi mezunu olmayanları da öğretmen yapıyorlar hatta daha fazla şansları var çünkü eğitim fakülteleri eğitim dersleri alırken ötekiler matematik devam ediyor ve öğretmenlik sınavında matematik sorusu geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts