Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Murat Öngür yazdı: Şimdi arkadaşlar herkesin çocuğu var düşünün sizin çocuğunuza bu şekilde davranılsa ne yaparsınız hem küçücük çocuk ! Valla direk arabayla üstünden geçerim. Benim çocuklarım 15 yaşında, bu güne kadar sadece bir kez oğluma bir tokat vurdum. 10 yıl geçti üstünden hala aklıma geldikçe üzülürüm, kendime kızarım. Gözümüzden sakınıyoruz. Onları büyütene kadar saat başı alarm kurup üstlerini örttük. 15 yaşına geldiler hala onlar uyumadan uyumuyoruz. Yeri geliyor omzumuzda uyutuyoruz. Bu olayın sebebi ne olursa olsun, tepkisi bu olamaz. Öğretmenlikle alakası olmayan bir kişi bu. İnsan sevmeyen, çocuk sevmeyen, doğayı çiçeği sevmeyen öğretmen olmasın. Tokat boşa çıkınca olduğu yerde döndü, o tokat çocuğun yüzüne patlasa çenesi kırılırdı. Allah o kadından razı olsun. Yoksa öldürürdü o çocuğu.. Çocuğu götürüyorlar, daha arkasından gidiyor. Muhtemelen yediği haltın farkına vardı ve senin yüzünden başıma neler gelecek diye tekrar hırslandı. 7 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Sami Demirpaz yazdı: Olurda benim çocuğuma bunu yapacak biri olur ise, din dil ırk meslek ayrımı yapmadan içinden geçerim. eşitlik önemli. dayakta eşitliği savunuyorum çocuklar sözkonusu olduğunda. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Murat Sürücü yazdı: Meslek lisesinde daha beterleri vardı bizim zamanımızda ne yazık ki İmam hatipte çok dayak yedik.. Çok dayak gördük. Derviş Gültaş diye bir arapçacı vardı. Benim daha önceden kuran kursu geçmişim olduğu için ben dayağını yemedim ama, soba odunu ile döverdi. Tokatı vurdumu, tokatı yiyen öğrenci sınıf ortasında yere uzanırdı.. Bu tarz bir eğitim geçmişinden çok sağlıklı bir nesil beklemek hata olur. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 İbrahim Arslan yazdı: Ben o çocuğun babası olsam doğrusunu yapmış yasal yollara başvurmuşum, yargı gerekeni yapmamış serbest bırakmış demek ki iş başa düştü der o *** küfür *** çocuğu dayakçıyı çıktığı yere geri sokarım. konu çozuklar olunca, nacizane, uygulama sırası yanlış bence!? kanunlar ,sözleşmeler vs iyi insanlar için yapılır. kötüler bunlara zaten uymuyorki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: hemen başlarlar eğitimciye şiddet ayağına. 1000 tane öğretmenin içinde 1 tanesi böyledir belki mesleğin adını lekeliyor atsınlar içlerinde barındırmasınlar utanmaz herifi Tabi canım.. her meslekte ihraç edilmesi gerekenler var. Öğretmenlik saygı duyduğum bir meslektir. Öğretmen müşterim bile arasa, oturuş pozisyonumu düzeltip açıyorum ben telefonu. Bu konu asla öğretmenlere gelmemeli. Bu olay kişisel bir mesele.. Bu adamın psikolojisi bozuk. İnsanlarla iletişimde olduğu bir mesleği icra etmemeli. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: İmam hatipte çok dayak yedik.. Çok dayak gördük. Derviş Gültaş diye bir arapçacı vardı. Benim daha önceden kuran kursu geçmişim olduğu için ben dayağını yemedim ama, soba odunu ile döverdi. Tokatı vurdumu, tokatı yiyen öğrenci sınıf ortasında yere uzanırdı.. Bu tarz bir eğitim geçmişinden çok sağlıklı bir nesil beklemek hata olur. Bende onu anlamıyorum. Kuran kursu hocalarıda aynı. haktan haram helalden bahsederler kendileri daha beter. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Yaşanan olaydan son derece büyük bir üzüntü duydum. Hatta videoyu bile izlemedim, şu an izlemeden yorum yapıyorum. Milli Eğitim Bakanlığı malesef öğretmenlerin önerilerinin dinlenmediği, fikirlerinin kaale alınmadığı bir kurumdur. Çok resmi toplantıda söylemişimdir, kurum psikologları her il ve ilçe milli eğitimde istihdam edilmeli, öğretmenlerden yıllık ya da iki yıllık tam teşekküllü hastanelerden sağlık raporu alınmalı. Önleyici rehberlik bu tür olaylarda altın değerinde. Testi kırılmadan kurum içinde bu tür bozuklukları yakalamak lazım. Üstelik masrafı da sıfır. Kurum içinde yeterli sayıda personel var. Öğretmenlik psikolojik anlamda, özellikle çağımız koşullarında, çok yorucu bir meslek. Öğretmenlerin psikolojik desteğe ihtiyacı var ve bakanlığın bu altyapıyı kurması elzemdir. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: Meslekten atıyorlarmış.. Mahkeme neden serbest bırakır? Görevden atmak yeter mi? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Cem Işık yazdı: Mahkeme neden serbest bırakır? Boynunda kravat varsa, iyi adamdır bu demişlerdir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Cem Işık yazdı: Mahkeme neden serbest bırakır? Görevden atmak yeter mi? Yargılama öyle hemen öğleden sonra oluyor mu avkatım ? Görevden el çektirilir, görüntüler incelenir, taraflar dinlenir savunma alınır falan filan. Keşke anında tutuklu yargılamaya geçilse, özellikle kendini savunamayacak durumdaki çocuğa fiziksel şiddet davaları.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Çok zor bir meslek öğretmenlik ,öfke kontrolü zayıf ve sabır seviyesi düşük olanın yapacağı bir iş değil. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: Yargılama öyle hemen öğleden sonra oluyor mu avkatım ? Görevden el çektirilir, görüntüler incelenir, taraflar dinlenir savunma alınır falan filan. Keşke anında tutuklu yargılamaya geçilse, özellikle kendini savunamayacak durumdaki çocuğa fiziksel şiddet davaları.. Taciz dosyası olsa anında tutuklarlar abi. “Tutuklu yargılama “ bugünler için var. Hatta dayak atanın güvenliği için gerekçesiyle bile tutuklama yapılabilir 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Tecrübe ile sabit bu herifi sağlam dövmek lazım ama öyle böyle değil. Bildiğiniz terapi yerine geçer bu ruh hastasına. Kuran kursunda kafasına estikçe alayımızı hortumla döven bir cami imamı vardı. Babama ben artık gitmeyecem dedim. Nedenini sordu anlattım. 6-7 yaşında idim. Sen git oğlum ben konuşurum bir daha kimseyi dövmez demişti babam. Bayağı bir güzel konuşmuş rahmetli. O günden sonra bırakın hortumla dayak olayını kulak çektiğine bile denk gelmedim 23 Aralık 2021 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Ya linç yiyeceğim ama olsun. Hiçbir durumu ya da olayı, hiçbir zaman tek taraflı ele almamak lazım. Bu olay; ister masum bir çocuğa dayak olsun, isterse savunmasız ve düşkün yaşlı bir kadına tecavüz olayı olsun. "Neden" diye sorulmadığı sürece her zaman sivrisineklerle uğraşır, olayın dramatik yönünde kalır, bataklığı kurutamayız. Bu adam bu hale nasıl geldi? Neden geldi? Yaptığı şerefsizliği savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Benim çocuğuma bu muamele yapılsa bin katını yaparım bu adama. Bu öğretmen nasıl ş.refsiz, acımasız birisi oldu? Bunları deşmiyoruz. 23 Aralık 2021 tarihinde Ahmet Çalışkan tarafından düzenlendi Düzeltme Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ahmet Çalışkan yazdı: Ya linç yiyeceğim ama olsun. Hiçbir durumu ya da olayı, hiçbir zaman tek taraflı ele almamak lazım. Bu olay; ister masum bir çocuğa dayak olsun, isterse savunmasız ve düşkün yaşlı bir kadına tecavüz olayı olsun. "Neden" diye sorulmadığı sürece her zaman sivrisineklerle uğraşır, olayın dramatik yönünde kalır, bataklığı kurutamayız. Bu adam bu hale nasıl geldi? Neden geldi? Yaptığı şerefsizliği savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Benim çocuğuma bu muamele yapılsa bin katını yaparım bu adama. Bu öğretmen nasıl ş.refsiz, acımasız birisi oldu? Bunları deşmiyoruz. Bazen yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar kısmına takılmamak lazım. Önce dövelim sonra nedenine bakalım 4 1 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Cem Işık yazdı: Taciz dosyası olsa anında tutuklarlar abi. “Tutuklu yargılama “ bugünler için var. Hatta dayak atanın güvenliği için gerekçesiyle bile tutuklama yapılabilir Taciz olayı olmadığı için tutuksuz yargılama yapılmıştır işte. Tutuklu yapılsa ceza aldığında tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınıp serbest bırakılma durumu da olabilir.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ahmet Çalışkan yazdı: Ya linç yiyeceğim ama olsun. Hiçbir durumu ya da olayı, hiçbir zaman tek taraflı ele almamak lazım. Bu olay; ister masum bir çocuğa dayak olsun, isterse savunmasız ve düşkün yaşlı bir kadına tecavüz olayı olsun. "Neden" diye sorulmadığı sürece her zaman sivrisineklerle uğraşır, olayın dramatik yönünde kalır, bataklığı kurutamayız. Bu adam bu hale nasıl geldi? Neden geldi? Yaptığı şerefsizliği savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Benim çocuğuma bu muamele yapılsa bin katını yaparım bu adama. Bu öğretmen nasıl ş.refsiz, acımasız birisi oldu? Bunları deşmiyoruz. Diyelimki çocuk öğretmene küfür etti, fiziki kötü bir şaka yaptı, başka arkadaşına kötü şaka yaptı, ayıplı bir şey yaptı. Cezası böyle fantezili şekilde dövmek midir? bu çocuk öğretmeninden gördüğü ileride kendi uygulayacak. Kendi çocuğuna veya öğrencisine veya başka çocuklara. O yüzden, çocuk ne yaparsa yapsın, dayak çözüm değildir. Sabrının en en en üst sınırına kadar ayıplı bir şey yapsa bile dayak, kısasa kısas olduğunda çözüm olur ama. Mesela o öğretmeni dengi biri tekme tokat dövsün, tekrar aynı şeyi yapamaz. hukuk devletinde dayağa gerek yok zaten. Hukuka başvurmak yeterli Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Hamit inan yazdı: Önce dövelim sonra nedenine bakalım O şart oldu zaten kaçınılmaz insan düşmanına vurmaz öyle. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Kısasa kısas iyidir ve o tenya kılıklı sürüngen muklaka sağlam sopa yiyecek. Ama içeride ama dışarıda 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: fantezili şekilde Gözü dönen bam güm iki tane yapıştırır indirir. Bu çocuğun üstünde resmen ego tatmini ile show şeklinde bir şeylere kalkışmış. Artistliğe bahane aramış gibi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Diyelimki çocuk öğretmene küfür etti, fiziki kötü bir şaka yaptı, başka arkadaşına kötü şaka yaptı, ayıplı bir şey yaptı. Cezası böyle fantezili şekilde dövmek midir? Yok cezası kesinlikle bu olamaz. Ama en azından sebeplerini araştırırsak, belki Türk toplumunun artık düzgün çocuk yetiştirmemeye başladığını görüp ona göre önlemler alınacak ve veliler eğitime tabi tutulacak. Belki öğretmenlerin çalışma saatleri düzenlenip kafalarını dinlemeleri sağlanacak. Yani sebebi bilinsin ki çözümü için uğraşılsın. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Bunun çocuğu dövmesi ile ne alakası var. İnsan olan zaten bunu yapmaz. Değeri ve şartları boşver herşeyden önce insan olmak lazım. Yüksek profildeki iyi yetişmiş veya yetişen grup öğretmenlik mesleğini tercih etmiyor. Para getiren veya prestiji olan meslek gruplarına yöneliyorlar. Öğretmenliğin ne parası iyi ne de artık prestiji. Öyle olunca da bu tarz tipler çoğalıyor. Bu tarz öğretmenlerin tespiti için psikolojik testler yapılmalı periyodik olarak. 23 Aralık 2021 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Yazıklar olsun. Kendimi o çocuğun babası olarak düşünemiyorum. O Öğretmen denmeyecek adamın babası olarak hiç düşünemiyorum. Sanırım utancımdan oturduğum yerde ölürdüm. Yazıklar olsun. Tekrar izledim. Allah belasını versin, günyüzü görmesin. Daha ilk tokatta çocuğun ya çenesini ya dişlerini kıracak kadar hızlı vurdu hayvan. Hayvan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts