Muhammet Ali Deli 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Bunu yapan bir öğretmen(!) Evet maalesef... Okul hayatım boyunca 2-3 defa dayak yemiş biriyim ama ele sopa ya da bir tokat yedim. Böyle bir dayağa şahit bile olmadım. Öfke problemin varsa yapma bu mesleği defol git! Sabah sabah sinirim bozuldu. Öğretmen tanıdıklar var bazıları, çocuklar çok şımardı yanağından makas alsan şikayet ediyorlar filan diyorlardı. Onlarla da konuşucaz tekrar. Ne kadar kızarsan kız çıkarırsın dersinden ailesini çağırır konuşursun. Böyle dövmek nedir. Çocuğa 10 gün iş göremez raporu verilmiş, bu insanımsı varlığı hala serbest bırakabiliyorlar.. Olayı kendi çocuğunuzun başına gelmiş gibi düşünün.. Okul diye gönderiyorsunuz birisi çocuğunuzu yumrukluyor.. Ülkenin en büyük sorunlarından biri de bu işte bazı tipler kendinden güçsüz gördükleri çocuk kadın hayvan ne bulursa dövme öldürme peşinde... Son olarak, Allah herkesin çocuğunu o sarılı kadın öğretmen gibi vicdanlı öğretmenlerle karşılaştırsın. 5 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Bu konu nerden çıktı sabah sabah sinirlerim zıpladı. Bizimde kulağımız çekildi ama kimseden şiddet görmedik. Olurda benim çocuğuma bunu yapacak biri olur ise, din dil ırk meslek ayrımı yapmadan içinden geçerim. ** Belki de anne yüreği, diğer bayan öğretmen araya girip ayırmış. 23 Aralık 2021 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi d 2 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Şimdi o çocuğun babası aynı şekilde o öğretmeni dövse? Serbest kalır mı 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 İlk kapıyı açan kadın öğretmen de korkudan mı aman karışmayım diyerek mi geri içeri giriyor anlamadım. Adamın serbest bırakılmasını velinin bir fırsat görmesi mümkün, gözaltı olsa ulaşamayabilir. Gözünden sakındığın evladını birisi artistik hareketlerle dönerek falan dövsün olacak iş değil.. 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Toplum dayakla büyüyor. Ne bekliyorsunuz ki? geçen 3 aylık bebeği komalık eden yaratık haberi vardı. Yumruk atıyordu. geçen hafta diğer yaratık baba denen müsvette çocuğunu döverek öldürdü. Yaratığı içeride asmışlar, kendi astı süsü vermişler. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: İlk kapıyı açan kadın öğretmen de korkudan mı aman karışmayım diyerek mi geri içeri giriyor anlamadım. Adamın serbest bırakılmasını velinin bir fırsat görmesi mümkün, gözaltı olsa ulaşamayabilir. Gözünden sakındığın evladını birisi artistik hareketlerle dönerek falan dövsün olacak iş değil.. He bide dönerek vuruyor vs olaya bak. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Dayaktan öte, elini kaldıran mahlukatın dayak sırasındaki hareketleri zaten bu mesleği yapmaması gerektiğinin bir delilidir... 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Sabah gördüm sadece görevden uzaklaştırılmış. Bende cezası daha büyük olmalı. TEkrar izliyorum da . Bacak kadar çocuk ne yapmış olabilir bu karaktersize bu kadar delirmiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Şimdi arkadaşlar herkesin çocuğu var düşünün sizin çocuğunuza bu şekilde davranılsa ne yaparsınız hem küçücük çocuk ! birincisi bu şahıs öğretmen falan değil , direk görevden men edilmesi lazım 2. Benim çocuğuma yapılsa o anki sinir ile yapacaklarımdan Allah o şahsı korusun derim. 23 Aralık 2021 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Elbet onada karşılık verilir. Nasıl davrandıysa ama. Aynısı ve daha şiddetlisi. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Benim çocuklarıma birisi böyle bir eylemde bulunsa, o yapanı kulaklarından asmazsam insan değilim. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ben o çocuğun babası olsam doğrusunu yapmış yasal yollara başvurmuşum, yargı gerekeni yapmamış serbest bırakmış demek ki iş başa düştü der o *** küfür *** çocuğu dayakçıyı çıktığı yere geri sokarım. 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Tam bu videoyu izleyip guruba döndüm ki konu açılmış. Videoyu izlerken sinirden kasılıp ağlamışım. O çocuğa dayak atan karaktersiz kadar, kapıdan kafayı uzatıp geri yerine sokan karaktersiz de suçlu bence. Daha fazlasını yazmayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Onur Doğan yazdı: Şimdi o çocuğun babası aynı şekilde o öğretmeni dövse? Serbest kalır mı Hiç bir şey olmaz. Şikayetçi olur en fazla. Tabi bıçak vs yaralama olmamalı. Yumruklamak kafi. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 O ceza gerektiren kelime * kutsal meslek öğretmen demeyelim bence. O öğretmen değil. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Sene 96-97 5.sınıftayım ilk okul hocamızdan az dayak yemedik Nurdan hoca. İnce bir sopası vardı kızılcık sopası ellerimize , tırnaklarımıza vururdu. Arada da tokat atardı tek adet. Hala nefret ederim kendisinden . 1 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: Sabah gördüm sadece görevden uzaklaştırılmış. Bende cezası daha büyük olmalı. TEkrar izliyorum da . Bacak kadar çocuk ne yapmış olabilir bu karaktersize bu kadar delirmiş. Tüylerim diken diken oldu bende sizin gibi düşündüm izlerken en fazla ne yapmış olabilir 11 yaşında çocuk....Tam oğlumun yaşında ben çocuğuma bağırmazken sen gel çocuğu öldüresiye döv inanın kadın öğretmen yetişmese daha beter yapardı Allahtan yetişti...bizde çok dayak yedik ama en fazla iki tokat bu durum farklı..... Hayrettin Bahadir yazdı: Benim çocuklarıma birisi böyle bir eylemde bulunsa, o yapanı kulaklarından asmazsam insan değilim. En son ne zaman kavga ettim hatırlamıyorum ama Allah vermeye benim çocuğuma yapılsaydı düşünemiyorum neler olacağını, bırak benim çocuğu bu herif denk gelsin tutamam kendimi o kadar kötü oldum... 23 Aralık 2021 tarihinde Ufuk Kılınçarslan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Ufuk Kılınçarslan yazdı: Allah vermeye benim çocuğuma yapılsaydı düşünemiyorum neler olacağını, bırak benim çocuğu bu herif denk gelsin tutamam kendimi o kadar kötü oldum... Bu şekilde sarılı kadının yerinde olmak isterdim bende. Boyu boyuna birine de aynı performansı sergileyebilecek mi ? 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Onur Doğan yazdı: Şimdi o çocuğun babası aynı şekilde o öğretmeni dövse? Serbest kalır mı hemen başlarlar eğitimciye şiddet ayağına. allah etmesin oğluma biri böyle yapsa okulun içinde kafasını betona vururum 1000 tane öğretmenin içinde 1 tanesi böyledir belki mesleğin adını lekeliyor atsınlar içlerinde barındırmasınlar utanmaz herifi 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 bu ülkede ne yazık ki istediği ve başarılı olabileceği mesleği yapamıyor. Herkes aman para kazanayım da bir baltaya sağ olayım peşinde. Bu da işini hakkıyla yapamayacak insanların kendisine uygun olmayan görevler almasına sebep oluyor. Böylesi görüntülerin sebebi debu. Şimdi veli bu öğretmeni bulsa aynısı yapsa yine serbest kalır mı onu düşünmek lazım 2 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Büyük çoğunluğu öğretmenlerin oluşturduğu bir sitede büyümüş biri olarak söyleyecek çok şeyim var ama pas geçiyorum. üzüldüğüm ama şaşırmadığım bir görüntü maalesef. Öğretmenlerin değeri arttırılmadığı ve Öğretmenliğin şartları iyileştirilmediği sürece bu profildekilerin artma ihtimali yüksek. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Baha Kanberoğlu yazdı: Öğretmenlerin değeri arttırılmadığı ve Öğretmenliğin şartları iyileştirilmediği sürece bu profildekilerin artma ihtimali yüksek. Bunun çocuğu dövmesi ile ne alakası var. İnsan olan zaten bunu yapmaz. Değeri ve şartları boşver herşeyden önce insan olmak lazım. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Aralık 2021 Paylaş 23 Aralık 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Okul hayatım boyunca 2-3 defa dayak yemiş biriyim ama ele sopa ya da bir tokat yedim. Böyle bir dayağa şahit bile olmadım. Meslek lisesinde daha beterleri vardı bizim zamanımızda ne yazık ki Öğretmenlik zor bir görev ama yapamayacak olanı da sırf KPSS yüksek diye öğretmen yapmamak gerek. Eskiye nazaran düzelmeler olsa da halen böyle tipler var ne yazık ki 😡 Yorum bağlantısı
Recommended Posts