İçeriğe Yönlendir

Öküz Gitti, Ne Geldi ki Acep?

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Ahmet Kiriş
Tamer Topaç yazdı:

En çok yakanı alacakmış. Adana' da çıktı ya bonibon.

Ben bonibon sevmiyorum, luppo candır. 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
(düzenlendi)

Aracınız hayırlı olsun. Bende aynı renk ve donanımından aldım 1-2 ay önce. Şöför koltuğu dışında çok memnunum. Koltuklar bu araca ait değil sanki bir gariplik var. Resimde görüldüğü gibi sol bacak koltuğa sığımıyor, yan desteğin üzerine çıkıyor.  🤔

117B66B3-85A7-495E-AA73-2D07FA075FA6.jpeg

B2E07AAA-0497-491D-9FB6-6E98826143AC.jpeg

tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Taner Kadak yazdı:

Aracınız hayırlı olsun. Bende aynı renk ve donanımından aldım 1-2 ay önce. Şöför koltuğu dışında çok memnunum. Koltuklar bu araca ait değil sanki bir gariplik var. Resimde görüldüğü gibi sol bacak koltuğa sığımıyor, yan desteğin üzerine çıkıyor.  🤔

117B66B3-85A7-495E-AA73-2D07FA075FA6.jpeg

B2E07AAA-0497-491D-9FB6-6E98826143AC.jpeg

Ben yaya yaya oturduğum için çok dikkat etmiyorum taşmalara 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ahmet Kiriş

Dün sabah aniden gidiverdi Kuga, hoşçakal bile diyemedim. Yeni sahibini sevindirsin. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

Evin önü eşeksiz olmaz dedim, gittim hakiki eşek aldım, rampada çekmez, gaza bassan gitmez, 0-100 ü 20 sn civarında muhtemel. 

Yaklaşık 3-4 saat galericileri gezdikten sonra 2.el oynanmamış, düzgün araç bulmanın imkansızlığını bizzat deneyimledim ve galeriden 500 km de Egea Cross 1.4 Fire Street (Başlangıç paketi) alıp çıktım.

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
Araç detayı
  • Beğen 7
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ahmet Kiriş yazdı:

Evin önü eşeksiz olmaz dedim, gittim hakiki eşek aldım, rampada çekmez, gaza bassan gitmez, 0-100 ü 20 sn civarında muhtemel. 

Yaklaşık 3-4 saat galericileri gezdikten sonra 2.el oynanmamış, düzgün araç bulmanın imkansızlığını bizzat deneyimledim ve galeriden 500 km de Egea Cross 1.4 Fire Street (Başlangıç paketi) alıp çıktım.

Hayırlı olsun hocam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 

Öküzden sonra harbi eşek almışsın

yeni yenidir mantıklı seçim ikinci el ile uğraşmakdansa imkanlar dahilinde düşünülecek en güzel araç 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ahmet Kiriş yazdı:

Ben sevmedim, kaskosu çok ucuz çıktı. Bir sürü para iadesi çıktı. Zarar ettik :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben sevmedim, kaskosu çok ucuz çıktı. Bir sürü para iadesi çıktı. Zarar ettik :)

Bu durumda Egeayı ciddi ciddi düşünmek lazım demek ki :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Egea hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Kiriş

Egea Cross ile vedalaşalım. Konusu satılık araçlarda.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...