Fatih Eroglu 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Merhabalar, iki yıl önce aldığım Ford fusion aracımın iki gün önce muayenesi ni yaptırdım, bendeyken ilk muayenesi , araç motor no okunamadı yazıyor hafif kusur geçti, benden önceki sahibinin muayenesinde öyle bir şey yazmıyor, bu normal mi, birde bizim araçlar da motor no nerede yazıyor acaba? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Fatih Eroglu yazdı: Merhabalar, iki yıl önce aldığım Ford fusion aracımın iki gün önce muayenesi ni yaptırdım, bendeyken ilk muayenesi , araç motor no okunamadı yazıyor hafif kusur geçti, benden önceki sahibinin muayenesinde öyle bir şey yazmıyor, bu normal mi, birde bizim araçlar da motor no nerede yazıyor acaba? Muayene açısından Cok önemli bir detay değil.. Araç motor gövdesinde yazılıdır.. Üzeri yağ, kir vs olduğundan görünmemiş olabilir..Bazen acele işlemden görememiş olabiliyorlar.. bazen görünsede görmedik diyebiliyorlar.. Mantığını çozebilen henüz cıkmadı. Yorum bağlantısı
Fatih Eroglu 18 Aralık 2021 Yazar Paylaş 18 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Muayene açısından Cok önemli bir detay değil.. Araç motor gövdesinde yazılıdır.. Üzeri yağ, kir vs olduğundan görünmemiş olabilir..Bazen acele işlemden görememiş olabiliyorlar.. bazen görünsede görmedik diyebiliyorlar.. Mantığını çozebilen henüz cıkmadı. Evet yoğunluk vardı , aracı satarken bir sorun olurmu acaba, kendim baktım ruhsatla karşılaştırmak için bir türlü yerini bulamadım. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 İstasyona göre farklılık gösteriyor, okuyabilen yada işine gelen karar veriyor. 1 ay önce kadar 2000 model öncesi bir BMW'de hiç kusur yoktu, etiketi öyle vermişler. Benim eski konularımda var, Skoda Superb varken Sunroof için hafif kusur yazmışlardı. Yorum bağlantısı
Fatih Eroglu 18 Aralık 2021 Yazar Paylaş 18 Aralık 2021 Ramazan Turan yazdı: İstasyona göre farklılık gösteriyor, okuyabilen yada işine gelen karar veriyor. 1 ay önce kadar 2000 model öncesi bir BMW'de hiç kusur yoktu, etiketi öyle vermişler. Benim eski konularımda var, Skoda Superb varken Sunroof için hafif kusur yazmışlardı. Sorma muayeneden iki saat önce far ayarını yaptırdım onada far ayarı hatalı demişler , neye göre işlem yapıyorlar anlamadım , hafif kusur yazınca bunlara ne gibi bir faydası var anlamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Fatih Eroglu yazdı: Sorma muayeneden iki saat önce far ayarını yaptırdım onada far ayarı hatalı demişler , neye göre işlem yapıyorlar anlamadım , hafif kusur yazınca bunlara ne gibi bir faydası var anlamadım. çok faydası var 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Motor numarası, motor ile şanzımanın birleşim yerinde olması lazım. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 19 Aralık 2021 Paylaş 19 Aralık 2021 Motor no ağır kusur olsa cok sikinti cikar . Sirf hafif kusur diye kimse cikma motoru işletme ile ugrasmiyor Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 19 Aralık 2021 Paylaş 19 Aralık 2021 İlerde sıkıntı olursa sorumluluk kabul etmemek için hafif kusur olarak yazıyorlar olabilir. Yorum bağlantısı
Korcan Güneş 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 ocak ayında 0 araç aldım ilk muaynesinde de yazıyor ama motor no cok net bir şekilde okunuyor. o standart galiba ben daha kusursuz geçeni görmedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts