Mehmet Göktürk 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 tatile de mi çıkmayahk .... 2 ay gezme tozma vaktidir Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: sahibinden com ile işbirliği yapılacakmış ev ilanlarına yazılan fiyat ile tapuda alım satımda evin değerine fiyat karşılaştıralacakmış arada fark varsa devle öpecekmiş ileti aklımda idi, resmi gazetede yayımlanmış, buna zamanımız gereği şunu yazmak istedim: Boş yorum... 4 Haziran 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Piyasa şu an durdu.. önümüzdeki hafta NN istifa mı eder af mı olunur göreceğiz. Ticari faizler son on günde 10 puan yükseldi İhtiyaç kredisi lazım oldu geçen bi akrabaya. Maaş bankasından baktım kapıyı 3.19 dan açıyorlar. Yuh dedik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Emrah Altun yazdı: İhtiyaç kredisi lazım oldu geçen bi akrabaya. Maaş bankasından baktım kapıyı 3.19 dan açıyorlar. Yuh dedik. Ucuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 geçen çok aydınlatıcı bir sokak ropörtajı izledim, rakamsız yüzdesiz saf ve yalın idi. bunu mülk e uyarladım: Haerhnagi bir zaman diliminde Hiç böyle bir cümle duyan var mı: keşke geçen sene ev almasaymışım çok pis zarardayım..... Yorum bağlantısı
Recommended Posts