Emre Usta 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Devlet hastanelerine en son Acibademe gittim.stresten cikabilir dedi.insaat iscisinin cimentoya alerjisi var dedi.elini mumkun oldugunca kimyasaldan uzak tutacaksin dedi.cozum olarak dikkat etsem bile donem donem deri sertlesip yilan gibi deri tazeliyorum [emoji849] 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Saç dipleri ve yüzümde var kış mevsiminin gelmesini hiç istiyorum sıcak su ile banyo yaptığımda omzundan kar eksik olmuyor pul pul dökülüyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Denedim Fito krem de iyi geliyor Hocam ben bu kremi de denedim. Çok kısa süreli iyileşme oldu. Kullanmayı bırakınca hemen geri kaşıntı, sertleşme ve kanama oldu. Sabunları da denedim. Dermovate kremi kullandıktan sonra hangi sabunu kullandığım hiç farketmedi. Hatta bulaşık yıkıyorum banamısın demiyor 🙂 Yorum bağlantısı
Kadir Kaya29 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 DUCRAY DEXYANE MED CREME kullanabilirsiniz. Ben faydasını gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 öncelikle geçmiş olsun 6 yaşımdan beridir bununla yaşıyorum , 30 yıldır denemediğim kalmadı , alternatif tıp dahil hap krem puva yani ışık tedavisi hepsi geçici kesin bişey bulamadım , dermovate uzun kullanmayın cildi tahrip ediyor diger kortizonlu kremlerde dahil , ışın tedavisi derlerse geçici çözüm boşa radyasyon almayın , karaciğer ve bağırsak temizliği önemli diyorlar , kola domates sucuk vb acı baharatlı şeyleri benim bünye sevmiyor ama yeniyor sonuçta , mümkün olduğunca sade beslenmek lazım bu hastalıkta sabun vb kimyasal toz pis sevmiyor hemen artıyor , akdeniz tarafı bana iyi geliyor 1 hafta tailde temizleniyor mümkün olsa gideceğim ankaranın özellikle kışı artırıyor , sürekli nemlendirici kullanılmalı , expial ürederm vb lipo veya hydro deneyip cildinize göre devam edeceksiniz , artık kremle baş edemeyip mtx iğne tedavisi istedim bu cuma 3. doz yapılacak 2. doz yapıldı ve baya rahatım şuan , bazı bünyelerde stres vb nedenle çıkıp sonra geçiyor , bazı bünyelerde genetik araştırın dede nine veya onun kardeşlerinde filan vardır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: ciltte başka kızarıklıklar filan oluyorsa, domates çilek vs yeyince gibi, bunların bağırsak sağlığı ile ilişkisi olabileceğini düşünüyorlar. Yok yok herhangi bir yiyeceğe karşı alerjim yok şükür Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Benim elimde egzema yok ama kolonya dezenfaktan kullandıkça sertliyor olur diye korkuyorum o yüzden elde de kullanıyorum. Elinde olanlara iyi geldiğini gördüm paylaşımlarda instagramda "özel bıttım sabunu" diye aratın çıkıyor benim dediğim üretici satıcı o. Ben saç derisindeki egzema için kullanıyorum iyi geldi saç dökülmesine de iyi geldi şampuan kullanımını kestim doğal sabun kullanıyorum Saçımda da var ama az, eller daha önemli 😊 Hamit inan yazdı: Deneyecektim fakat sigaradan dolayı gözüm kesmedi. Hücrelere kadar temizliyor sanırım Nasıl yapılıyor ki bu kadar zor mu? Emrah Taşpınar yazdı: öncelikle geçmiş olsun 6 yaşımdan beridir bununla yaşıyorum , 30 yıldır denemediğim kalmadı , alternatif tıp dahil hap krem puva yani ışık tedavisi hepsi geçici kesin bişey bulamadım , dermovate uzun kullanmayın cildi tahrip ediyor diger kortizonlu kremlerde dahil , ışın tedavisi derlerse geçici çözüm boşa radyasyon almayın , karaciğer ve bağırsak temizliği önemli diyorlar , kola domates sucuk vb acı baharatlı şeyleri benim bünye sevmiyor ama yeniyor sonuçta , mümkün olduğunca sade beslenmek lazım bu hastalıkta sabun vb kimyasal toz pis sevmiyor hemen artıyor , akdeniz tarafı bana iyi geliyor 1 hafta tailde temizleniyor mümkün olsa gideceğim ankaranın özellikle kışı artırıyor , sürekli nemlendirici kullanılmalı , expial ürederm vb lipo veya hydro deneyip cildinize göre devam edeceksiniz , artık kremle baş edemeyip mtx iğne tedavisi istedim bu cuma 3. doz yapılacak 2. doz yapıldı ve baya rahatım şuan , bazı bünyelerde stres vb nedenle çıkıp sonra geçiyor , bazı bünyelerde genetik araştırın dede nine veya onun kardeşlerinde filan vardır Yiyecekler yapmıyor. Sürekli var, aile de var malesef. Dediğiniz gibi tatilde tertemiz oluyor Ankaraya gelince yine aynı 😊 deniz kenarında her türlü iyi oluyor. Hava nemli ılık deniz var vs ya da bilmediğimiz görmediğimiz bir şey iyi geliyor. Yorum bağlantısı
Hamit inan 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Nasıl yapılıyor ki bu kadar zor mu? Bayağı sıkıntılı 3 gün sadece su tüketiliyor. Ön hazırlığı ve sonrası var ama toksinleri v.s.leri vucuttan atmak için çok faydalı. Açlık orucu yada karaciğer temizliği diye aratabilirsiniz. Yapanların yorumları videoları vardı. Aidin salih isimli bayanın kitabında detaylı var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Hamit inan yazdı: Sadece su ise anca tatil zamanı yapılır 😊 Bi bakmak lazım ama ben yaptığım zaman kırmızı pancar suyu içiyordum, soğan kaynatıp içenfe var sanırım 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Sadece su ise anca tatil zamanı yapılır 😊 Bi bakmak lazım ama ben yaptığım zaman kırmızı pancar suyu içiyordum, soğan kaynatıp içenfe var sanırım Hiçbir besin olmayacak hücreler çöp depolarını yakmaya başlıyor. Yağa depoladığı toksinleri falan 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Hamit inan yazdı: Hiçbir besin olmayacak hücreler çöp depolarını yakmaya başlıyor. Yağa depoladığı toksinleri falan Güzel açıklamış 1 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 16 Aralık 2021 Paylaş 16 Aralık 2021 Damar otu var, dilerseniz inceleyin. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Aralık 2021 Paylaş 16 Aralık 2021 Hamit inan yazdı: Hiçbir besin olmayacak hücreler çöp depolarını yakmaya başlıyor. Yağa depoladığı toksinleri falan ter aseton gibi kokmaya başladımı tamam demektir. aralıklı oruç bu nedenle yapılıyor zaten. su var yemek yok. en az 16 saat. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 16 Aralık 2021 Paylaş 16 Aralık 2021 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: ter aseton gibi kokmaya başladımı tamam demektir. aralıklı oruç bu nedenle yapılıyor zaten. su var yemek yok. en az 16 saat. Aralıklı oruç başka bir şey. Orada 8-16 saat olayı var. 8 saat içinde yemek yenebiliyor, 16 saat oruç. Oruç boyunca su ve kalorisiz içecek serbest sanırım. Su orucunda hiçbir şey yemiyorsun. Sadece su ve abartmadan kalorisiz içecek. İskoçyalı bir adam geçmiş zaman 300 küsür gün oruç tutmuş. Su orucundan farklı olarak kalorisiz içecek, vitaminler ve yeterli amino asit alabilsin diye bir çeşit maya ile beslenmiş. 207 kilodan 82 kiloya düşmüş. 16 Aralık 2021 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 29 Aralık 2021 Yazar Paylaş 29 Aralık 2021 Arkadaşlar merhaba, egzamadan dolayı konu açmıştım ve bir çok arkadaşımız öneride bulundu. Tekrardan herkese teşekkür ederim. Orada burada konuşurken bir arkadaşım bana "katran sabunu" tavsiye etti. Bir şekilde temin ettik bunu. Sonuca inanamadım ilk yıkamadan itibaren etkisini gördüm. Çok rahatladı ellerim. Tek kötü yanı kötü kokuyor 😃ama alışıyor insan. Artık elimi sadece bu sabunla yıkıyorum. Yıkama sonrası da nemlendirici krem sürüyorum. Bayağı faydasını gördüm. İlaçlardan daha etkili olduğu kesin. Aynı dertten muzdarip arkadaşlara tavsiye ederim. Tabi şimdi aklımdaki soru sabunu bırakınca ne olur 😊 eskisi gibi olur büyük ihtimalle, sabun bitene kadar kullanacağım bitince bir müddet bırakırım o zaman belli olur. 5 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Şifa olsun.. Sonucu ben de merakla bekliyor olacağım. Aldığınız ürün marka mı aktarlarda açıkta satılan ürünlerden mi? İstanbul'da tanıştığım Bakırköy'de yaşayan Süryani bir abi var Allah selamet versin. Mardin'den, Suriye'den, Hatay'dan bu tür şeyler getirip satardı. Muhtemelen içlerinde katran sabunu da vardı ama hiç dikkatimi çekmemiş demek Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 Yurdaer Elay yazdı: Teşekkür ederim. Burda satan birinden aldık kendim yapıyorum dedi. Sağolsun para almadı denemek için az miktarda verdi. Kullan memnun kalırsan o zaman satın alırsın dedi. Hatta ben kendim saçım için kullanıyorum saçımı gürleştiriyor demişti. Verdiği sabun 2 kibrit kutusu büyüklüğünde diyebilirim. Ama ilk yıkamadan itibaren fark etti. Mesela telefon parmak izi okumazdı şimdi okuyor 😃 Sabun bitsin sonrası için buraya geri dönüş yazarım. Sizde az miktarda denemek için alın. Parayla da olsa fazla bir şey tutmaz diye düşünüyorum. Tek kötü yanı kokusu 😊 ama kokusu inanın umrumda değil ellerimin iyi olduğunu görmek yetiyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Teşekkür ederim. Burda satan birinden aldık kendim yapıyorum dedi. Sağolsun para almadı denemek için az miktarda verdi. Kullan memnun kalırsan o zaman satın alırsın dedi. Hatta ben kendim saçım için kullanıyorum saçımı gürleştiriyor demişti. Verdiği sabun 2 kibrit kutusu büyüklüğünde diyebilirim. Ama ilk yıkamadan itibaren fark etti. Mesela telefon parmak izi okumazdı şimdi okuyor 😃 Sabun bitsin sonrası için buraya geri dönüş yazarım. Sizde az miktarda denemek için alın. Parayla da olsa fazla bir şey tutmaz diye düşünüyorum. Tek kötü yanı kokusu 😊 ama kokusu inanın umrumda değil ellerimin iyi olduğunu görmek yetiyor. İçinde kükürt var o yüzden kokusu itici gelmiştir Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 Yurdaer Elay yazdı: İçinde kükürt var o yüzden kokusu itici gelmiştir Depoyu fulleyemeyenler için öneririm mazot gibi kokuyor 😃 eller öyle kokunca depo fullemiş gibi hissedebilirsiniz 😊 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Merhabalar, elimdeki egzama ile ilgili yaklaşık bir buçuk aydır sabunu kullandım. Gözle görülür bir şekilde düzeldi ellerim 😊 Ama bittikten sonra yavaş yavaş eski haline doğru dönmeye başladı. Eskisinden iyi ama sabunu sürekli kullandığım durumda değil. Özellikle iş yerindeki sabunlarla yıkadığım zaman çok rahatsız edici oldu. Sanırım iş yerindeki sabunlar fazla kötü ve aşındırıcı. Tekrar aynı sabundan alıp yaza kadar kullanmayı düşünüyorum. Tedavi etmese de ellerimi düzeliyor. Yaza kadar kullanayım bakalım nasıl olacak 😊 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 katran sabunundan bahsediyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 21 Şubat 2022 Yazar Paylaş 21 Şubat 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: katran sabunundan bahsediyorsunuz değil mi? Evet katran sabunu. Tekrar başladım kullanmaya ellerimi tekrar düzeltmeye başladı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts