Erhan Doruk 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Muhakkak öyle de bu damacana fabrika da temizlenmiyor mu, benzin alanda vardır başka şeye kullanan da vardır ama fabrika geldiği gibi li dolduruyor? Kurumsal firmalarda sabunlu , sıcak suyla yıkanıyor diğerleri bildiğim kadarı ile basınçlı su ile yıkanıp dolduruluyor. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Benim 6 tane 20'lik damacanam var. 15 Km uzaktaki köyden dolduruyorum. Bir buçuk ay gidiyor. Çok seviyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Şile üvezli köyünden 3 hafta bir kez 6 damacana su alıyoruz. Yetiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 14 Aralık 2021 Yazar Paylaş 14 Aralık 2021 Erhan Doruk yazdı: Kurumsal firmalarda sabunlu , sıcak suyla yıkanıyor diğerleri bildiğim kadarı ile basınçlı su ile yıkanıp dolduruluyor. Beklediğim mesaj buydu 😊 çünkü ben belli aralıklarla elimdeki damacana değişsin diye hazır su söylüyorum. Ben ne yaparsam yapayım temizlemek zor iş. Murat Gedik yazdı: Benim 6 tane 20'lik damacanam var. 15 Km uzaktaki köyden dolduruyorum. Bir buçuk ay gidiyor. Çok seviyoruz. Köy suyuna alışıp zahmetini kabullenen kişiler memnun kalıyor. Ali Darbaz yazdı: Şile üvezli köyünden 3 hafta bir kez 6 damacana su alıyoruz. Yetiyor. Bende de bi o kadar var arkadaşda daha fazla 3 hafta gidiyor. Damacana sayısı arttırsak su tazeliği gidiyor o yüzden bu şekil devam ediyoruz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Kayseri'de musluk suyu içiyoruz. Tadını seviyorum. Yazın sonunda doğru, Ağustos sonu gibi, tadı bozulur. Onun dışında genel olarak problem yok. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 bence eğer hatlarda sızıntı ve kaçak yoksa , belediye klorlamayı düzgün yapıyorsa en sağlıklı ve ulaşılabilir su musluk suyudur. 2 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Damacana ile mazot alip yaz bittiginde tekrardan bayiye veren gördüm o gunden bugune damacana isini biraktim . Aritmadaki suyun tadini begenmiyorum . O yuzden marketten 5lik su alirim en az haftada 10 tane yemege caya da kullanıyoruz. Genel anlamda memnunum maliyet fazla olsada boyle daha saglikli gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Mustafa Karaca yazdı: Merhabalar, forumda su arıtma ile ilgili konuyu okuyordum, ben genelde suları yakında bulunam çeşmeden doldururum. Arkadaşımla birlikte gidiyoruz hem zaman hemde yakıt masrafı oluyor ama her türlü hazır damacana su almaktan ucuza geliyor. İkimizin toplam 14 damacanası var, neredeyse 3 hafta felan gidiyor. Hem yemek hem çay hemde içme için kullanıyoruz. İçimi çayı her türlü arıtmadan iyi Bazı arkadaşlarım artırma taktırdı. Arıtmanın da kendine göre avantajı aç çeşmeyi aksın hem yakıt hem zaman harcanmıyor bu da avantaj. Filtre bakımına para gidiyor tabiki 😊 Şimdi esas soru şu hangisi sağlıklı hangisi tercih sebebi size göre? Benim tercihim köyden su doldurup getirmekten yana, çünkü sırf çay için değer 😊 Sağlık diyorsanız kaynak suyu, ama suyun dağlardan kar suyundan taşlara çarpıp mineral kazanarak gelmesi gerek. Eğer çıkan yer ucuzsa zahmet etmeye gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 (düzenlendi) Koçtaş tan conax pompasız model aldım. 3-4 doldur boşalttan sonra suyun tadı iyi gelmeye başladı. Suyun akışı çok hızlı değil ama iş görüyor. Şimdilik memnunum. Ben 999 a almıştım 899 a düşmüş fiyatı. 28 Aralık 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts