Mehmet Göktürk 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Arkadaşlar, Elektrikli araç fuarı perşembe başlıyor. Perşembe 15 te panelde konuşmacıyım. TV lerde muhtemelen çıkmaz. Gidip görmedim ama katılımcılar açık alanda da mevcut. markalar geliyor. Konuşulacak konular güzel. Katılım sanırım ücretsiz ve mobil uygulama ile. Detaylar aşağıda: https://edriveturkey.com Benim panel şu saatte, gelebileni beklerim. Akşamdan beri içerik hazırladım (elektrik dönüşümü) 17 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Video çekilsede sakin kafa ile dinlesek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2021 Yazar Paylaş 7 Aralık 2021 Yayın yapayım isterseniz dedim ses yok… Klasik fuarcı düzeni sanırım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Bilgisayardan seyredemiyor muyuz acaba? Mobil uygulama tamam da? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Hocam Doç. oldunuz mu, zaten öyle miydiniz? Tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Hocam Doç. oldunuz mu, zaten öyle miydiniz? Tebrik ederim. Tamer Bey, Mehmet Hocam, 2012 yilindan beri Doc. Dr; bkz: http://www.mehmetgokturk.com/?p=about Sahsi kanaatime gore bu yetkinlikte Prof olmasi gereken bir kisi; kendisini sahsen tanimiyorum, yayinlarina ve citation index'ine bakarak nacizane kisisel beyanimdir 🙂 8 Aralık 2021 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 bu ara dosya hazırlamaya çalışıyorum yetişirse prof olur. hep en sona kalıyor o işler. 11 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Ünvan merakı olmayınca böyle oluyor demek ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Benim panel şu saatte, gelebileni beklerim. Akşamdan beri içerik hazırladım (elektrik dönüşümü) Canlı mı geliyoruz sanal mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 canlı olacağını hiç sanmıyorum. Organizasyon dandik (modern değil). Ben facebook'dan biraz fuar yayını yapmaya çalışırım. Benim anlatacaklarımı gerekirse bir zoom toplantısında yine burda özel anlatırım çok ciddi birşey yok aslında etkinlik konuşması tadında. goygoy türü. servet gelecek o yayını basar face'den belki. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: servet gelecek o yayını basar face'den belki. kamera yasak denebilir, nezarettten toplamayalım 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 kamera yasak denebilir, nezarettten toplamayalım Dronla tepeden çekerim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Dronla tepeden çekerim yenikapıda ? drone? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 yenikapıda ? drone? Bi arkadaşın araba parası dronu bende 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Güzel bi etkinlik oldu konuşmalar da iyiydi youtube a konacak. Moderatör gelmediği için moderasyon da yaptım. Mg test sürüşü yaptım araç güzel. 2 gün daha açık. Elekteiklide ötv ye zam geliyormuş duyurulur 11 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Şikayetim yok çok şükür bugün iş yağdı dükkana. Çıkamadım 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 (düzenlendi) Nihat Palolu yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: Güzel bi etkinlik oldu konuşmalar da iyiydi youtube a konacak. Moderatör gelmediği için moderasyon da yaptım. Mg test sürüşü yaptım araç güzel. 2 gün daha açık. Elekteiklide ötv ye zam geliyormuş duyurulur İzlemek isterdim... Abb keşke eskisi kadar görebilsek... 10 Aralık 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2021 Yazar Paylaş 10 Aralık 2021 Benim sunumun pdf dosyası aşağıda: edriveturkey.pdf 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2021 Yazar Paylaş 10 Aralık 2021 Aytac Sakal yazdı: İzlemek isterdim... Abb keşke eskisi kadar görebilsek... Aslında yerli firmalarımız var. Ben şahsen ABB görmek istemem. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Lpg dönüşümü gibi hibrit dönüşümü olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2021 Yazar Paylaş 10 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Lpg dönüşümü gibi hibrit dönüşümü olur mu? Hibrit hem kolay hem zor. hibritte kontrol güç motorla tam barışık sistem olmalı. zamanla yapılabilir ama ar-ge faaliyeti çok fazla gerekir her modele göre ve ağırlık azaltmak nisbeten zor olur. Arka tekerlere izin çıkarsa belki olabilir. Tam elektrik dönüşümü daha pratik kullanım bakımından. Bu tür dönüşümlerde evin tek aracı bu değil. "dursun satılmasın" denilen nisbeten eski araçlar için anlamlı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Benim sunumun pdf dosyası aşağıda: edriveturkey.pdf 43 MB · 3 downloads sunumdaki dünya örneklerini bizde en tutulmayan modeller tek kapı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 sunumdaki dünya örneklerini bizde en tutulmayan modeller [emoji4] tek kapı Sürebilir ekonomik şartlarım olursa bir adet kapı bile kabulüm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts