Çağlar Bayur 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Muhammet Atila yazdı: Röle sesi geliyor. Beyin dedi usta. Onu da değiştirdik. Maalesef ses devam ediyor. Sigorta kutusu da değişti, tüm tesisat elden geçti. Soketler ve bağlantılar yenilendi. Çözüm olmadı maalesef. Teklemeden kastım gaz yemiyor araba o esnada. Paspasa da yapıştırsam gaz pedalını tepki yok o sırada. Sesle paralel oluyor olay. Artık sat kurtul demeye başladı herkes. 1. seçenek: bakıldı yapıldı denen yerlerin birinde atlanmış bir arıza olabilir 2. seçenek gaz kelebeğindeki tps sensörü soketi/tesisatı veya kendisi arızalı anlatımdan çıkan bana en yakın gelen 2. seçeneğe odaklanmak Yorum bağlantısı
Muhammet Atila 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 1. seçenek: bakıldı yapıldı denen yerlerin birinde atlanmış bir arıza olabilir 2. seçenek gaz kelebeğindeki tps sensörü soketi/tesisatı veya kendisi arızalı anlatımdan çıkan bana en yakın gelen 2. seçeneğe odaklanmak Usta yine beyin diyor. Yeni beyini de yakmış araba. Nasıl olabiliyor ki bu? Ters akım gerekmez mi yakmak için? Kısa devre varsa nasıl sigorta sisteminden kaçıp beyne kadar gidiyor anlamıyorum. Tekleme problemi 50 bin lira yedi. Üstelik çözülmüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos ahşu beyinler.... , bence kilit nokta o tıktık yapan röle ve o neresi ile ilgili ise orası. Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Muhammet Atila yazdı: Usta yine beyin diyor. Yeni beyini de yakmış araba. Nasıl olabiliyor ki bu? Ters akım gerekmez mi yakmak için? Kısa devre varsa nasıl sigorta sisteminden kaçıp beyne kadar gidiyor anlamıyorum. Tekleme problemi 50 bin lira yedi. Üstelik çözülmüyor Esc mekanik olarak sorunu kökten çözelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts