Tamer Topaç 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 @Mehmet Kazancıoğlu Abi, enflasyon düşecek-Miş. Noter arkadaşım bak. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: @Mehmet Kazancıoğlu Abi, enflasyon düşecek-Miş. Noter arkadaşım bak. Keşke düşse ne güzel olur. alacağım araba da düşecek mi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Keşke düşse ne güzel olur. alacağım araba da düşecek mi Yüksek katlara sormak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: Yüksek katlara sormak lazım. Varmı tanıdık Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün fransız günü ilan ettim. Sağ salıncak değişti amortisor üst bilyasi ve amortisor takozu değişti. Tabi gitmişken yağ bakımını da yaptık. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti. Antifiriz değişimi yaptık. Cihaza bağladık yol bilgisayari için. yol bilgisayarının çalışmamasının nedeni sonradan takılan teyp. Aracı ilk aldığımda teyp de sürekli elektrik vardı. Araç stop edilince teyp açık kalıyordu sürekli unuttuğum için kontağa baglatmıştım kontağı kapatınca elektrik kesiliyor. Ekranda sürekli + yok olarak görünüyor. Hız sabitleyici içinde baktık gene sürekli + yok hatası veriyor oda kaldı Netice ne oldu anlamadım? Sökseydin teybi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: Netice ne oldu anlamadım? Sökseydin teybi? Orjinal teyp yok ki abi teybi. sökmek işime gelmiyor. Direk + vermem lazım sürekli açık kalıyor aracı stop edince unutuyorum kapatmayı sabah kadar teyp çalışıyor normalde orjinal teyp lerde unutsanda 1 saat sonra kendini kapatıyor. Yol bilgisayari ekranı teybin üst tarafindaa ve elektriği teyp üzerinden alıyor aldığım kadarı ile iyi kafa yoracak bir elektrikçi bulmam lazım uğraşmayı sevecek. Malesef elektrikçiler, abi boş ver ne gerek var uğraşma şimdi vaktim yok sonra bakalım yol bilgisayarı olmasa ne olur diyeni bile duydu bu kulaklar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Ben olsan teyp için yol bilgisayarından vazgeçmezdim. Direk + lazımsa tavan lambasından ver elektriği. 20 dk mı, 1 saat mi araba kessin az sonra. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: Ben olsan teyp için yol bilgisayarından vazgeçmezdim. Direk + lazımsa tavan lambasından ver elektriği. 20 dk mı, 1 saat mi araba kessin az sonra. Abi elektrikçi bulmam lazım onu yaptırmak için Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi elektrikçi bulmam lazım onu yaptırmak için Böyle bir şey işini görür mü? Link Eğer işe yarar dersen göndereyim sana. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Varmı tanıdık Etrafımda hep tanıdıklar var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Evren Barış Özbek yazdı: Böyle bir şey işini görür mü? Link Eğer işe yarar dersen göndereyim sana. Evren bey işe yarar mı nasıl birşey hiçbir bilgim yok. Bu alet Belirli süre elektrik verip sonra kesiyor galiba bu. Benim sistemde anladığım sürekli elektrik olması gerekiyor yol bilgisayari ekranı sürekli elektrikte kalmalı ancak ozaman teybin de elektrikte kalması gerekiyor bu sadece belirli süre daha elektrik verip kesiyor anladığım kadarı ile Şöyle yapabilirsek olabilir teyp soketin direk elektrik vericem soket ten sonra bunu bağlayıp teybi giriş yapılabilirse olabilir ancak bu seferde süre bitince tekrar teybi açmak gerekir mi aklımda deli sorular. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Evren bey işe yarar mı nasıl birşey hiçbir bilgim yok. Bu alet Belirli süre elektrik verip sonra kesiyor galiba bu. Benim sistemde anladığım sürekli elektrik olması gerekiyor yol bilgisayari ekranı sürekli elektrikte kalmalı ancak ozaman teybin de elektrikte kalması gerekiyor bu sadece belirli süre daha elektrik verip kesiyor anladığım kadarı ile Şöyle yapabilirsek olabilir teyp soketin direk elektrik vericem soket ten sonra bunu bağlayıp teybi giriş yapılabilirse olabilir ancak bu seferde süre bitince tekrar teybi açmak gerekir mi aklımda deli sorular. Volkswagen de geri vitese takınca kamera devreye girer. Vitesi tekrar ileri alınca kamera 5 saniye daha çalışır. Sonradan takılan kameraların enerjisi geri vites lambasına bağlandığında ve vitesi geriden ileri aldığında kameranın enerjisi kesilir, teyp ekranı arızaya geçer. Bunu engellemek için ya kameraya sürekli enerji gelmeli, ya da bu cihazı araya takıp geri vites lambası sönünce 5 saniye daha kameraya enerji verilmelidir. Bu cihaz kontağı kapatınca 5 saniye sonra teybi kapatacak. Ancak teknik verileri nedir bilmiyorum. Bende boş duracağına senin işine yarar. Tabi cihazı depoda bulmam lazım. 🙃 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2022 Masraf günü Orta susturucu su koyverdi ufak ufak hissettiriyordu ben gidiyorum diye kulak asmıyordum. Aracın sesi değişmeye başladı ve hafiften çekişde ufak ufak hissettirince değişme zamanı gelmiş dedik ve bu gün değişim yapıldı 7 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ağustos 2022 Paylaş 14 Ağustos 2022 Çekişe çok etkisi oluyor mu o kadar, bende yok galiba, masrafı ne çıktı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2022 Selçuk Bakış yazdı: Çekişe çok etkisi oluyor mu o kadar, bende yok galiba, masrafı ne çıktı Ben hissettim Otomatik olduğu için olabilir. Araba çekmiyor gibi idi 1150 TL montaj dahil Bence olmaması sorun değil benim çatlaklar ve deliklerden dolayı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ağustos 2022 Paylaş 14 Ağustos 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ben hissettim Otomatik olduğu için olabilir. Araba çekmiyor gibi idi 1150 TL montaj dahil Neyse bu iyi bile gidiyor 😅 Alt takıma daha 2. Operasyonu yapamadım, onlardan sonra belki bu işe girerim 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2022 Orta susturucu değişince eksoz yerine geldi. Önceden yamulmuş olduğu için dışarıda duruyordu vurup ses yapmiyordu yeni takılan susturucu sonrası yerine oturunca motor sallandikca takır tukur ses yapıyordu iki gündür arttı motor takozundan şüphe ediyordum sanayiye gittim ve sonuç Takoz yenisi ile değişti eksoz bağlantı ayarı yapıldı şükür ses kesildi Maliyet 400 tl 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2022 Yazar Paylaş 6 Aralık 2022 Biraz model yükseltmek için artık Fransız II ile yolları ayırma kararı aldım Malum site ilan lingi Citroën / Xsara / 1.6 / SX / sahibinden bakımlı (otomatik) sahibinden.comda - 1042379045 Yağlı müşteriyi kaçırdık @Tamer Topaç bakalım başka yağlı müşteri bulabilecekmiyim @Fatih Evcin Evcin bak satıyorum haber vermedi deme 3 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 ilan başlığında otomatik yazılsa iyi olurdu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2022 Yazar Paylaş 6 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilan başlığında otomatik yazılsa iyi olurdu Değiştirdim abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Biraz model yükseltmek için artık Fransız II ile yolları ayırma kararı aldım Malum site ilan lingi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-bakimli-1042379045/detay Yağlı müşteriyi kaçırdık @Tamer Topaç bakalım başka yağlı müşteri bulabilecekmiyim @Fatih Evcin Evcin bak satıyorum haber vermedi deme Çok üzdün beni çok. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Biraz model yükseltmek için artık Fransız II ile yolları ayırma kararı aldım Malum site ilan lingi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-bakimli-1042379045/detay Yağlı müşteriyi kaçırdık @Tamer Topaç bakalım başka yağlı müşteri bulabilecekmiyim @Fatih Evcin Evcin bak satıyorum haber vermedi deme ilan telefondan açıyor bilgisayardan açmıyor 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Hayırlı satışlar abi Citroën / Xsara / 1.6 / SX / sahibinden bakımlı (otomatik) sahibinden.comda - 1042379045 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı satışlar abi Citroën / Xsara / 1.6 / SX / sahibinden bakımlı (otomatik) sahibinden.comda - 1042379045 İlk satılık mesajına da ekleyeyim bunu tamam olsun 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: İlk satılık mesajına da ekleyeyim bunu tamam olsun Teşekkürler abi nereye ekliyorsun Tamer Topaç yazdı: Çok üzdün beni çok. Üzülme hiç bir şey için geç değildir sat gel geleceksen Yorum bağlantısı
Recommended Posts