Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2022 Bu günü gene Fransıza ayırıp temizlik yapayım dedim aracın tavanı çok kirli idi. Temizlik sonrası 11 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Hangi ürün kullanıldı? Nasıl uygulanıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2022 Erdem Doğan yazdı: Hangi ürün kullanıldı? Nasıl uygulanıyor? Eskiden kalma koltuk temizleyicim vardı markası no name hatırlamıyorum Beze sıkıp tavanı sildim. Bezi yıka beze sık tekrar sil uygulama yöntemini kullandım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2022 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün lpg bakım sonrası aracı tüp ile kullandım karşıya geçip geldim ancak araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim ben tüpe alıyorum o benzine geçiyor yolda sürekli gözüm tüp göstergesinde araç kullanmak zorunda kaldım. Neden olur ne yapmam gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu. Bakım yaptırdığım yeri aradım hafta içi gelin aracı bilgisayara bağlayıp yol testi yapalım dedi. Hafta içi gideceğim. Mavi ay otoya geldim usta sorunu dinledi kaputu açtık akü kutup başına baktı tüp bağlantı kablosu soket bağlantısından kırılmış sadece bant tutuyor bantlı olduğu için görmemişim araç sallanıca tüp elektrik kesip devre dışı kalıyor bağlantıyı yeniledik şimdilik sorun görünmüyor. Cihaza bağladı hata yok 18 Mayıs 2022 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tüp bağlantı kablosu soket bağlantısından kırılmış sadece bant tutuyor bantlı olduğu için görmemişim araç sallanıca tüp elektrik kesip devre dışı kalıyor bağlantıyı yeniledik şimdilik sorun görünmüyor. düişün hibritin var ve arada kesiklik yapıyor, kaç selobantla tamir ederlerdi bilmem lpg candır 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: düişün hibritin var ve arada kesiklik yapıyor, kaç selobantla tamir ederlerdi bilmem lpg candır Arada kesiklik yaparsa muhtemelen şu an buraya yazamıyor olurdu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Koltuğun solundakine takıldım ben Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Ooo, cruise control. Var zaten araçta ama aktif olmuyor söküp temizledim bakalım çalışacak mı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koltuğun solundakine takıldım ben Hafiften deformasyon var tabiki 19 yasinda 180 k da bir araç için normal Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hafiften deformasyon var tabiki 19 yasinda 180 k da bir araç için normal Sanırım koltuktaki el freni gibi duran şeye söylüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 Biraz temizlik yaptım Sani Gerşon yazdı: Sanırım koltuktaki el freni gibi duran şeye söylüyor. He o koltuk krikosu koltuğu yukarı aşağı hareket ettirmeye yarıyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: He o koltuk krikosu koltuğu yukarı aşağı hareket ettirmeye yarıyor ben beğendim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 Temizledim topladım aktif edemedim servise gidince bilgisayara bir bağlatayım bakalım ne olacak 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben beğendim 306 ile aynı, ayrıca teleskopik yapısı var uzatmalı neli 😁 arabayı alırken bu ne işe yarıyor diye sormuştum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Selçuk Bakış yazdı: 306 ile aynı, ayrıca teleskopik yapısı var uzatmalı neli 😁 arabayı alırken bu ne işe yarıyor diye sormuştum. ah bu fransızlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: Vermedin şu arabayı Eksikleri bitmedi bitireyim eksiksiz teslim ederim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Eksikleri bitmedi bitireyim eksiksiz teslim ederim Alış fiyatı + tamamlanan eksikler = Noter arkadaşımdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: Alış fiyatı + tamamlanan eksikler = Noter arkadaşımdır. + reel eflasyon 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: + reel eflasyon Onu devlet düşündün. Ben tamamen kendimi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: Onu devlet düşündün. Ben tamamen kendimi düşünüyorum Benimde kendimi düşünmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: + reel eflasyon %10 yapalım onu düz hesap? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: %10 yapalım onu düz hesap? Dışarıdan öyle mi görünüyor ülkedeki eflasyon Almaya bizi kıskanıyor mu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 (düzenlendi) Bu gün fransız günü ilan ettim. Sağ salıncak değişti amortisor üst bilyasi ve amortisor takozu değişti. Tabi gitmişken yağ bakımını da yaptık. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti. Antifiriz değişimi yaptık. Cihaza bağladık yol bilgisayari için. yol bilgisayarının çalışmamasının nedeni sonradan takılan teyp. Aracı ilk aldığımda teyp de sürekli elektrik vardı. Araç stop edilince teyp açık kalıyordu sürekli unuttuğum için kontağa baglatmıştım kontağı kapatınca elektrik kesiliyor. Ekranda sürekli + yok olarak görünüyor. Hız sabitleyici içinde baktık gene sürekli + yok hatası veriyor oda kaldı 30 Haziran 2022 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts