Barış AÇIL 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Gecmis olsun ailenizin tez zamanda sağlığına kavuşmaları dilegi ile. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Geçmiş olsun Abi, Allah çözülmeyecek dert vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 (düzenlendi) uzun zamandır fransıza birşey yapmamıştım havalar soğuk, ramazan derken pek ilgilenmemiştim bu gün hava biraz güneşli olunca bende biraz vakit ayırdım. Kapı döşemelerinin klipsleri sorunlu idi. Kapı döşemeleri sallanıp ses yapıyordu klipsleri daha önce almıştım ön sol kapıyı daha önce söküp değiştirmiştim. Bu gün sağ iki kapıyı söktüm ve klispsleri değiştirdim. Sol atka kapi gayet saglam duruyor o yüzden hic sökmedim. Kapı içi izolasyon yapmayı düşünüyorumdum ama kapı içlerinde zaten mevcut var mış🤔 5 Mayıs 2022 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: hoparlör nerde Sonradan takılıyor döşeme sökülür ken sökülmek zorunda montaj sonrası yerine taktım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sonradan takılıyor döşeme sökülür ken sökülmek zorunda montaj sonrası yerine taktım çok iyi yani hoparlör için döşeme komple sökülmek zorunda değil , şimdikler bir facia 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: çok iyi yani hoparlör için döşeme komple sökülmek zorunda değil , şimdikler bir facia Evet sadece kapak var onu sökünce direk hoparlöre ulaşım var üç vida sök hoparlör dışarıda Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Tamer Topaç yazdı: Satılıkmış. Öyle bir duyum aldım... Lazım mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Bu günü sanayi günü yaptım dün kapılar ile uğraşırken Arka sağ tekerde fazla balata tozu vardı balata çok azalmış balata sıfıra yakındı bu gün sanayiye gittim balataları değişmek için tekerlek merkezi kilitlemiş o yüzden balata sıfırlamış ama diske zarar vermeden şükür balata ile kurtardım merkez tamir edildi balatalar değişti e gitmişken fren hidroligini değişimi yapıldı 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Aracı aldığımdan beri araçta Lpg olmasına rağmen kısa mesafe kullandığı için kullanmıyordum. Havalar ısınınca araç daha çabuk Lpg ye geçeceği için Yakıt tüketimine katkı sağlamak amacı ile lpg sisteminin bakımını yaptırdım. Yakıt katkısı ve lpg katkısı eklendi. Ayarlar yapıldı. Filtre değişti. Aracı Lpg ye alınca kendi kafasına göre çıkıp benzine geçiyordu ayarları yapıldı. Dolum ağzı kaçırıyordu onuda değiştirdim. Araç uzerinde Tartarini marka Lpg kiti mevcut. Bana en yakın tartarini servisi Kartal oto sanayi Mavi otogazda işlemler yapıldı. 10 bin km sonra tekrar bakımı var. 5 bin km sonra kontrole çağırdılar ucretsizmiş. Ayrıca 10 bin km boyunca ayarlarda bozulma olursa ücretsiz olarak ayar yapacaklarını ilettiler. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır 10.5 TL /lt misss yakıtı düşürmemek gerek marşa basmaya korkar olduk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yakıtı düşürmemek gerek marşa basmaya korkar olduk 380 tl ye fulluyorsun psikon rahatlıyor millet takır tukur motorla 5 lt mazot yakmaya kasarken sen dip gaz 10 yaksan hala kardasın 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: 380 tl ye fulluyorsun psikon rahatlıyor millet takır tukur motorla 5 lt mazot yakmaya kasarken sen dip gaz 10 yaksan hala kardasın İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Selim Gül 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: 380 tl ye fulluyorsun psikon rahatlıyor millet takır tukur motorla 5 lt mazot yakmaya kasarken sen dip gaz 10 yaksan hala kardasın 👍😄 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 380 tl ye fulluyorsun psikon rahatlıyor millet takır tukur motorla 5 lt mazot yakmaya kasarken sen dip gaz 10 yaksan hala kardasınHavalarda ısındı, deyme keyfine LPG nin 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 lpg candır 10.5 TL /lt misss9.98 tl aytemiz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Bu gün lpg bakım sonrası aracı tüp ile kullandım karşıya geçip geldim ancak araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim ben tüpe alıyorum o benzine geçiyor yolda sürekli gözüm tüp göstergesinde araç kullanmak zorunda kaldım. Neden olur ne yapmam gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu. Bakım yaptırdığım yeri aradım hafta içi gelin aracı bilgisayara bağlayıp yol testi yapalım dedi. Hafta içi gideceğim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün lpg bakım sonrası aracı tüp ile kullandım karşıya geçip geldim ancak araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim ben tüpe alıyorum o benzine geçiyor yolda sürekli gözüm tüp göstergesinde araç kullanmak zorunda kaldım. Neden olur ne yapmam gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu. Bakım yaptırdığım yeri aradım hafta içi gelin aracı bilgisayara bağlayıp yol testi yapalım dedi. Hafta içi gideceğim. Düğme bile arızalı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Bu gün lpg bakım sonrası aracı tüp ile kullandım karşıya geçip geldim ancak araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim ben tüpe alıyorum o benzine geçiyor yolda sürekli gözüm tüp göstergesinde araç kullanmak zorunda kaldım. Neden olur ne yapmam gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu. Bakım yaptırdığım yeri aradım hafta içi gelin aracı bilgisayara bağlayıp yol testi yapalım dedi. Hafta içi gideceğim.Bende 2 yıl önce oldu abi map sensörü ve beyin denendi düzelmedi, tatil öncesi kısıtlı zamandı sıfır kit taktırmıştım. Elektrik tesisatı ile ilgili bir sorun diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: 9.98 tl aytemiz bizim burdaki lükstemiz lerden herhalde 10.5 lem Mehmet Kazancıoğlu yazdı: araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim lpg filtresi veya soğuk kalan regülatör, lpg basıncı azalınca benzine geçer, biten depo gibi düşün 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: lpg filtresi veya soğuk kalan regülatör, lpg basıncı azalınca benzine geçer, biten depo gibi düşün Kesinlikle başıma gelmişti. Veya bunların kablo tesisatında deformede olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün lpg bakım sonrası aracı tüp ile kullandım karşıya geçip geldim ancak araç yolda giderken benzine geçiyor nedendir çözemedim ben tüpe alıyorum o benzine geçiyor yolda sürekli gözüm tüp göstergesinde araç kullanmak zorunda kaldım. Neden olur ne yapmam gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu. Bakım yaptırdığım yeri aradım hafta içi gelin aracı bilgisayara bağlayıp yol testi yapalım dedi. Hafta içi gideceğim. Bende 2 yıl önce oldu abi map sensörü ve beyin denendi düzelmedi, tatil öncesi kısıtlı zamandı sıfır kit taktırmıştım. Elektrik tesisatı ile ilgili bir sorun diye tahmin ediyorum. Bakalım gideceğim hafta içi bir yol testi yapalım ne çıkacak akşam biraz araştırdım dediğin gibi map sensörü sorunu veya diyafram diyorlar bakalım ne çıkacak Çağlar Bayur yazdı: bizim burdaki lükstemiz lerden herhalde 10.5 lem lpg filtresi veya soğuk kalan regülatör, lpg basıncı azalınca benzine geçer, biten depo gibi düşün Abi hafta içi yol testi yapılacak ne filtre yeni değişti. Ucuz yollu hal olur inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts