Sani Gerşon 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: 30 şubatta yani? Ne diyeyim ki, beklemekten başka çare yok. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu Hayırlı olsun abi, aynı derede iki kez yıkanılabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu Hayırlı olsun abi, aynı derede iki kez yıkanılabilir mi? Akan su ise neden olmasın 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi, aynı derede iki kez yıkanılabilir mi? Hayır yıkanılamaz, çünkü sular akıp gitmiştir, nehir yatağı gözle görülmese bile değişmiştir. Nitekim nehir aynı nehir değildir.. Yeni Fransız da aynı Xsara değil zaten. Hem benzinli hem otomatik Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu Hayırlı olsun abi, aynı derede iki kez yıkanılabilir mi? hintilier yıkanıyor, sonra alayı covid oldu 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 195 55 15 lastik arıyorum elinde deposunda duran varsa talip olabilirim Yeni olarak da almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz lastik önerilerine açığım şuradan al burda ucuz gibi. bu lastik iyi diyeceğiniz ilanları eklerseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 195 55 15 lastik arıyorum elinde deposunda duran varsa talip olabilirim Yeni olarak da almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz lastik önerilerine açığım şuradan al burda ucuz gibi. bu lastik iyi diyeceğiniz ilanları eklerseniz sevinirim 185 65 15 e geçersen çok daha kolay bulursun. Tabi ölçü uygunsa. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 (düzenlendi) Hacı Şenyurt yazdı: 185 65 15 e geçersen çok daha kolay bulursun. Tabi ölçü uygunsa. 185 65 15 çok yüksek çıkıyor %4,18 185 60 15 daha uygun fark %1.2 civarı çıkıyor ancak oda az bulunan bir lastik 2 Aralık 2021 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 185 65 15 çok yüksek çıkıyor %4,18 185 60 15 daha uygun fark %1.2 civarı çıkıyor ancak oda az bulunan bir lastik Tyre expertten de baktım ama çok bulunan bir ölçüye denk gelmedim. 215 35 17 veya 215 40 17 belki varsa olabilir a bu seferde jant uymayacak. Bilemedim Mehmet kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Hayırlı olsun Mehmet abi. Şanzımanı ne bunun? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Erdem Doğan yazdı: Hayırlı olsun Mehmet abi. Şanzımanı ne bunun? Bilmiyorum ki pejo 206 da bulunan şanzuman ile aynı galiba Hacı Şenyurt yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 185 65 15 çok yüksek çıkıyor %4,18 185 60 15 daha uygun fark %1.2 civarı çıkıyor ancak oda az bulunan bir lastik Tyre expertten de baktım ama çok bulunan bir ölçüye denk gelmedim. 215 35 17 veya 215 40 17 belki varsa olabilir a bu seferde jant uymayacak. Bilemedim Mehmet kardeşim. Hacı jant işine giremem şu anda sadece lastik ile geçmem lazım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bilmiyorum ki pejo 206 da bulunan şanzuman ile aynı galiba Hayırlı olsun abi tekrardan. Renault ve Peugeot da da kullanılan bu şanzıman varmış sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Aralık 2021 Yazar Paylaş 3 Aralık 2021 Anadolu yakasında Citroën çıkmacı tanıdığı olan var mı Sağ arka dış kapı kolu kırık Sağ elektrikli dikiz aynası dış kabı kırık Bu gün ilk masrafını yaptım yağ çubuğu ekspertizde çekince plastigi kırılmışdı yenisini aldım İlave şu kabı kapağı arızalı idi değiştim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Ümraniye de irem oto var sanayinin dışında canpark avm karşısında Oraya bakım yaptırabilirsiniz. Cikmacilarda o civarda hemen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yağ çubuğu ekspertizde çekince plastigi kırılmışdı nasıl bir çekiş o ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Aralık 2021 Yazar Paylaş 3 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir çekiş o ? Abi çürümüş heralde çıkarttı çubuk yarıya geldi plastik le demirin bağlandığı yerden koptu Fikri Keleş yazdı: Ümraniye de irem oto var sanayinin dışında canpark avm karşısında Oraya bakım yaptırabilirsiniz. Cikmacilarda o civarda hemen Bakım için yarın pendige gideceğim bu gün umraniye sanayiye başka bir iş için gittim bir çıkmacı buldum onda da yoktu işim acele olduğu için başka yere bakamadım. Yarın kartal sanayiye bakmayı düşünüyorum bulamazsam bostancı ve umraniye yolları görünüyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Fikri Keleş yazdı: Bence yakınsanız irem otoyu deneyin Kurtköy de oturuyorum bana biraz uzak pendikte ki yeni ustamdan şimdilik memnunum sıkıntı yaşasam giderim aklımda bulunsun teşekkürler Köksal Yılmaz yazdı: Foto bekliyoruz En kısa zamanda inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Bu gün sanayi günü idi sabahtan beri sanayi sanayi geziyorum. Önce pendikte ustama götürdüm yol testi yaptık araci lifte alıp Ön takım kontrolü yaptı Amortisörleri kontrol etti motor ve sanzuman altında bulunan yağ terlemelerini kontrol ettik şu anlık sorun olmadağını söyledi. bakımda tekrar kontrol edip temizlik yapacağız. Kartal oto sanayi de 4 adet falken 4 mevsim lastik ile lastikeri yeniledik siboplar değişti balans ayarı yapılıp takıldı. Olmuşken birde rot ayarı yaptırdım. Sağ ayna kırıktı bulamadım kartalda çıkmacıları gezdim bulamadım. Kartal oto sanayinin arkasında tahsin kaya sanayi sitesi içinde bir çıkmacı var o manuel kasa içersine benim aynanın içini montaj edebileceğini söyledi. Ona yaptırdım Sağ arka kapı kolu da yok sıfır ve çıkma bulamadım. Pendik sanayide bir yerde buldum. Kilidi kilitçi söktü şok olduk yeni kolun içi uyumsuz dış uyumlu bizde eski kolun içini yeni kolun dışını söküp birbirine taktıp çalışır hale getirdik. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 pratik çözümler olmadan olmaz zaten . güzel şeyler yapılmış, uğraşan ustaları bulmak ayrıca şans işi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: pratik çözümler olmadan olmaz zaten . güzel şeyler yapılmış, uğraşan ustaları bulmak ayrıca şans işi Abi uğraşanı boş ver usta bulmak zor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts