Önder Özcan 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Bundan sonra rally’de pilotluğa başlardın xsara ile 😃 xsara deyince nedense aklıma o meşhur rally arabası geliyor Play station 1 WRC 😍 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Önder Özcan yazdı: Play station 1 WRC 😍 Hah işte buradan geliyor. Hey gidi. Dersaneden kaçıp oynamaya giderdik salona ekran altlı üstü iki kişilik 😀 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Abim, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun [emoji3478] Fransızların ayrı bir çekiciliği var [emoji6] Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok oda değil Tabi canım neden olmasın Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu Yalnız iyi bulmuşsun. İlanlarda araba yok ve şu saçma piyasada alınabilecek f/p en iyi arabalardan. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tamamıyla fiyat dan dolayı bu aracı tercih etti. Şu dönemde alabileceğim en ucuz ihtiyacımı karşılayacak aracı tercih ettim hayırlısı olsun abi, bildiğin arabayı alman iyi olmuş. bu araba senin mi yakınının mı, ben mi karıştırdım konuları :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Mehmet Abi, güle güle kullanın saol Selçuk Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Mehmet. saol abi Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Bundan sonra rally’de pilotluğa başlardın xsara ile 😃 xsara deyince nedense aklıma o meşhur rally arabası geliyor yok öyle tüplü ve öfkeli modunda takılmaya devam sağdan sağdan Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. teşekkürler Önder Özcan yazdı: Play station 1 WRC 😍 Tamer Topaç yazdı: Abim, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. teşekkürler Tamer Yunus Gökhan Ay yazdı: Hayırlı olsun abi.. saol Gökhan Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Fransızların ayrı bir çekiciliği var çok çekici çok Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun teşekkür ederim Tamer Topaç yazdı: Yalnız iyi bulmuşsun. İlanlarda araba yok ve şu saçma piyasada alınabilecek f/p en iyi arabalardan. çok araştırdım iki hafta boyunca sabah akşam ilan gezindim araba peşinde koştum. Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız Teşekkürler Fatih Evcin yazdı: hayırlısı olsun abi, bildiğin arabayı alman iyi olmuş. bu araba senin mi yakınının mı, ben mi karıştırdım konuları :) teşekkürler Fatih. Bu benim dizel xsara vardı onu satıp bunu aldım. kardeşime ise daha önce 2012 fiesta aldık. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun. Bi görelim de, tatlısını elbet yeriz Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Bundan sonra rally’de pilotluğa başlardın xsara ile 😃 xsara deyince nedense aklıma o meşhur rally arabası geliyor Sebastien Loeb 😊 Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun Mehmet. Arka amortisör körüklü mü? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Bi görelim de, tatlısını elbet yeriz tatlıya sırası bana gelene kadar daha çok var gibi Engin Deniz yazdı: Sebastien Loeb 😊 Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız. Saol Engin Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun Mehmet. Arka amortisör körüklü mü? yok abi yükselip alçalanlardan değil bu onlar Xzantia. bu bildiğin torsiyonlu düz amortisörlü Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Resim yokmu. Hayırlı olsun. saol Ali henüz yok hafta sonu inşallah bir kaç foto çekip ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Bi görelim de, tatlısını elbet yeriz OIIIIIIIIO 'inkini yedik de Sara'nınki kaldı 😒 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: OIIIIIIIIO 'inkini yedik de Sara'nınki kaldı 😒 Covid'i bi atlatalım ulusal olarak en azından, söz seni baklavaya boğacağım 1 Aralık 2021 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Covid'i bi atlatalım ulusal olarak en azından, söz seni baklavaya boğacağım sadece önder abi ile kurtulamazsın 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Covid'i bi atlatalım ulusal olarak en azından, söz seni baklavaya boğacağım [emoji4] Bahane üretme, bak biz kendimizi boğuyoruz sürekli baklavaya 3 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Engin Deniz yazdı: Bahane üretme, bak biz kendimizi boğuyoruz sürekli baklavaya Bahane yok. Hava buz, ortam yok. Isparta değil ki bura bi de, toplandık mı 20 kişiden aşağı olmuyor. Ne yapalım, açık otoparkta 30mt ara ile mi oturalım. Telsizle irtibat kurarız 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun. Fransız deyince kimsenin Renault'un herhangi bir modelini yazmaması da enterasan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 (düzenlendi) Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Sani Gerşon yazdı: Covid'i bi atlatalım ulusal olarak en azından, söz seni baklavaya boğacağım Çok beklersin covid en az 5 yıl bizimle hepimiz geçirip bağışıklık kazandıktan sonra yeni mutasyon çıkmazsa baklava yersiniz 🤣🤣 1 Aralık 2021 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Covid'i bi atlatalım ulusal olarak en azından, söz seni baklavaya boğacağım 30 şubatta yani? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts