Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Bu gün gene yolumuz bir fransız ile kesişti. Bildiğiniz üzere otomatik araç ihtiyacı dolayısı ile dizel xsara ile yollarımızı geçen hafta başında ayırmıştık. İki haftadır bir çok ilanı inceledim. Bir çok araca gidip baktım bütçem kısıtlı olduğu için gidip baktığım araçlar malesef ilanda gözüken araçlar ile alakası olmayan araçlar çıkıyordu. Telefonda konuştuğunuz fiyat araç başına gidince olmaz diyenler ile bile karşılaştım. Gidip yeter ne olursa olsun bunu alıcam dediğim araç için noterde vaz geçtiğim araç bile oldu. Paranın bir kısmını kendilerine bir kısmını başka hesaba istediği için. pazartesi günü hiç aklımda olmayan bir aracı gördüm ilanda. Pazartesi tel ile görüştüm bu gün sabah Üsküdara gidip araca baktım çok yağmur yağıyordu kapalı otopark bulup girdik göz ucuyla araca baktım fiyatta anlaştık. Notere gittik söylediklerinin dışında bir kaç şey daha çıkınca bir miktar daha indirim yaptırıp aracı aldım. Tahminleri alayım siz ce ne aldım. Aracın eksikleri var yavaş yavaş onları halledip şimdilik işimizi görecek ev kredisi bitene kadar bize hizmet edecek bir araç almış oldum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: sitğoğen? Marka doğru Mehmet Ozyurek yazdı: Ceğbeeş 🥰 gerçi sen biliyorsun ama heyecan olsun diye yaptın galiba Yok yok c 5 değil Bu arada sistem düzelmedi mi ben sigorta ne oldu Mersedes kart dan çekecektin limit mi yokmuş olsun audi karttan da çekebilirsin abi benim için sorun yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ceğbeeş 🥰 o derece mi zor durumda kalmış yok yahu kalmamıştır araba mı bitti sektörde Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Marka doğru di es 5 ? 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gerçi sen biliyorsun ama heyecan olsun diye yaptın galiba Yok yok c 5 değil Bu arada sistem düzelmedi mi ben sigorta ne oldu Mersedes kart dan çekecektin limit mi yokmuş olsun audi karttan da çekebilirsin abi benim için sorun yok Ben hepsini bilirim ama konuşmam. 😅 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Xantia ? 80 e otomatik C2 mi yoksa Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Abi hiç ipucu vermemişsin nası bilecez? 😃😃 C4 beya c3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Ali Gök yazdı: Pejo 406 dir yasaklı kelime o cıssss 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: o derece mi zor durumda kalmış yok yahu kalmamıştır araba mı bitti sektörde di es 5 ? Yok artık kısıtlı bütçe dedim belki önümüzdeki sene Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Xantia ? 80 e otomatik C2 mi yoksa Yok yok tek kapı c2 ikinci araç olarak belki ileride Oğuzkan Erışık yazdı: Abi hiç ipucu vermemişsin nası bilecez? 😃😃 C4 beya c3 Yok onlar da değil Ali Gök yazdı: Pejo 406 dir O pejo değil Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Mehmet Pınar yazdı: C3 olabilir Yok oda değil Alpay Sumer yazdı: ds 7 🤔 Tabi canım neden olmasın Alpay Sumer yazdı: Cok ucmusum.. zara ozaman 😂 Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Tamamıyla fiyat dan dolayı bu aracı tercih etti. Şu dönemde alabileceğim en ucuz ihtiyacımı karşılayacak aracı tercih ettim bu araca yakın donanım da alabileceğim clio, 206 gibı araçlar ile arasında en az 10 bin fiyat farkı vardı. Diğer araçları alsam isteğim şekilde eksiklerini gidermek için hiç param kalmayacaktı ben de bunu alıp elimde kalan para ile eksikleri giderip binmeyi tercihettim 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok oda değil Tabi canım neden olmasın Aha doğru cevap geldi yine yeniden XSARA Evet arkadaşlar doğru cevap 2003 model 1.6 tüplü otomatik xsara Detaylar fotolar hafta sonu ds yedi derken Niyetti 🤗 Zara derken de tecrübe 😄 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun Mehmet Abi, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Hayırlı olsun. Bundan sonra rally’de pilotluğa başlardın xsara ile 😃 xsara deyince nedense aklıma o meşhur rally arabası geliyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts