Emrah Erol 29 Kasım 2021 Paylaş 29 Kasım 2021 cümleten selamın aleyküm laguna 2 aracım var geçenlerde sağ tekeri biraz kaldırma sürttüm ancak bişey olmadı sonrasında sürekli kesilmeyen bi gıcırtı sesi gelmeye başladı alt takımdan sadece asfaltta gelmiyo ses haricinde yol az bi bozukda olsa araba hafif bi sallansa bile sürekli geliyor gıcırtı sesi ve kesilmiyo aynı ses direksiyonu sağa sola çevrildiğindede gelmekte rotbalanscıya götürdüm sağ salıncak değişti amasör bilyası değişdi ses gelmeye devam ediyo başına gelen varmı ne yapabiliri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2021 Paylaş 29 Kasım 2021 amortisör üst takozu olabilir. duruduğu yerede direskyionu sağ sol yaparken kaputu açıp kontrol edilebilir 1 Yorum bağlantısı
Umut Kaya1 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 cümleten selamın aleyküm laguna 2 aracım var geçenlerde sağ tekeri biraz kaldırma sürttüm ancak bişey olmadı sonrasında sürekli kesilmeyen bi gıcırtı sesi gelmeye başladı alt takımdan sadece asfaltta gelmiyo ses haricinde yol az bi bozukda olsa araba hafif bi sallansa bile sürekli geliyor gıcırtı sesi ve kesilmiyo aynı ses direksiyonu sağa sola çevrildiğindede gelmekte rotbalanscıya götürdüm sağ salıncak değişti amasör bilyası değişdi ses gelmeye devam ediyo başına gelen varmı ne yapabiliri Tekeri kaldırıma yandan vurduysan porya bilyasi bozulmuştur hiç başka yerde arama Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Viraj demir lastikleri de şansa bitmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts