Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul’da otopark bile yapılamıyor. Şarj işi hızlı olmazsa zor. Misal benim şarj edecek yerim yok Hele İstanbulda o dediğin imkansız ötesi, dediğim gibi, tam elektriklilerin yaygın olduğunu herkeste olduğunu düşün gerçi imkansızya neyse, iş biter ortalık kitler.... İstanbul içinse şunu diyim, o şehir için yapacak birşey yok, komple yıkılıp yeniden yapılmalı işi bitik neyazıkki, yeniden yapıldıktan sonra nüfus sınırı getirilmeli araç sınırı olmalı, ağırlık toplu taşıma olmalı, kişisel araç kullanımı kısıtlanmalı suv muv tamamen yasak zaten, yoksa şuanki haliyle hiç boş hayal kurmayalım, İstanbul gibi bir yerde hereyere şarj koy binlerce araç olsun.... ohooo hayal, olmaz o iş... zaten elektrikli araba yaygınlaşamayacak bizde, şartlarda toplumda ekonomide acaip şekilde yetersiz, üzgünüm... 3 Ocak 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: komple yıkılıp yeniden yapılmalı biz o işi katar prensinin annesine bıraktık, halledecek 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Hızlı şarj için powerbank sistemi kafi. Hemde pil olmadan ama söylemem nasıl olacağını 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hele İstanbulda o dediğin imkansız ötesi, dediğim gibi, tam elektriklilerin yaygın olduğunu herkeste olduğunu düşün gerçi imkansızya neyse, iş biter ortalık kitler.... İstanbul içinse şunu diyim, o şehir için yapacak birşey yok, komple yıkılıp yeniden yapılmalı işi bitik neyazıkki, yeniden yapıldıktan sonra nüfus sınırı getirilmeli araç sınırı olmalı, ağırlık toplu taşıma olmalı, kişisel araç kullanımı kısıtlanmalı suv muv tamamen yasak zaten, yoksa şuanki haliyle hiç boş hayal kurmayalım, İstanbul gibi bir yerde hereyere şarj koy binlerce araç olsun.... ohooo hayal, olmaz o iş... zaten elektrikli araba yaygınlaşamayacak bizde, şartlarda toplumda ekonomide acaip şekilde yetersiz, üzgünüm... Bizi pikaçu çarptı. Bu elektrik işi böyle olmayacak. Ya da biz ocak dışı kaldık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak 2022 Yazar Paylaş 3 Ocak 2022 Bir dc hızlı şarj cihazı 50 bin eurodan başlıyor Kebapçı düzeyine hızla inecek merak etmeyin. Dual 3,7 kw şarj istasyonu 500 euro. Tüm kebapçılar takacaklar.. ücretsiz olacak Beklemediğiniz gelişmeler olacak. Zorlu havasını alır.. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bir dc hızlı şarj cihazı 50 bin eurodan başlıyor Kebapçı düzeyine hızla inecek merak etmeyin. Dual 3,7 kw şarj istasyonu 500 euro. Tüm kebapçılar takacaklar.. ücretsiz olacak Beklemediğiniz gelişmeler olacak. Zorlu havasını alır.. bencede Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayal mayal bir şeyler hatırlıyorum artık kahvedeyi de evde yapıyoruz biz. Aha bunu aldım. Evde yapıp giderim zorlu’ya buddur, çay yerine atalarımız gibi kave ye geçiş yapsak ülkece gaz ithalatımız azalır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bir dc hızlı şarj cihazı 50 bin eurodan başlıyor Paraya bak. Gece söküp götürmüyorlar mı onu yav Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Kıza araba bakındım. En az yakanı Yaris hibrit. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Zorlu 2022 istasyon fiyatlarını açıkladı. Çok uçuk rakamlar AC için 50kw’a kadar - 3,9 TL/dk 50kw-90kw - 5,9 TL/dk 90kw üstü - 7,9 TL/dk yarım saatlik 50kw şarjda en fazla Alınacak güç 22kwh falandır. Bu da 140km menzil eder. evden şarj karlı ama kim bekleyecek 7-10 saat? yani elektrikli araba km’de 80 kuruş yakıyor. Pöööffffff. Bunlar 100km’de 15-20kwh arası enerji harcarlar. Hibrit bile şu an 50-55 kuruş yakıyor benzin 13 lira iken Neye göre belirliyorlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Neye göre belirliyorlar Bilmem. Tesis kurulum ve elektrik maliyetlerine göre heralde Mert Gülkokan yazdı: Elektrikli arabalara yönelik bakım servisi kurmakta mantıklı önü açık bir sektör bakım yok. Ama pil hücresi değiştirme ve batarya artırma servisleri falan kurulmalı. Servet Aydın yazdı: Kıza araba bakındım. En az yakanı Yaris hibrit. Yeni yaris hybrid corolla’dan pahalı. Kimse almıyor ki ama acayip az yakıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2022 Yazar Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: .. bakım yok. Ama pil hücresi değiştirme ve batarya artırma servisleri falan kurulmalı. Y.. illa ki bozulacak.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilmem. Tesis kurulum ve elektrik maliyetlerine göre heralde Yeni yaris hybrid corolla’dan pahalı. Kimse almıyor ki ama acayip az yakıyor Dövelim. Aldıramazsın onu işte . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni yaris hybrid corolla’dan pahalı. Kimse almıyor ki ama acayip az yakıyor hiç yakmayan corolladan daha azı nasıl oluyor yahu, yol gitiikçe depo mu doluyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: hiç yakmayan corolladan daha azı nasıl oluyor yahu, yol gitiikçe depo mu doluyor Sen daha iyi bilirsin abi. Yediriyor içiriyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Kıza araba bakındım. En az yakanı Yaris hibrit. zengin nasılda belli ediyor kendini, pis fakirler der gibide poz vermiş birde hale bak 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Aspilsan’ın makineleri teslim edilmiş. Avrupa’nın ilk li ion silindirik pil üretimi yapılacakmış. Bu yıl seri üretime geçecekmiş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Bu oluşumda Çinin ne payı var yada varmı merak ettim, bir ara Çinle iş yapılıyordu, onlarında pil kurumu bizim gibi Ordu ilişikli.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Şarj hizmeti yönetmeliği yayınlandı https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220402-2.htm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 şarj istasyonlarında jenatör zorunluluğu olacak mı acaba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 (düzenlendi) togg gelsede alsak priz kolay, 3 araç aynı anda full carc, üstelik kit su geçirmez ip88 onaylı 4 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 şarj istasyonlarında jenatör zorunluluğu olacak mı acabaHata olur. Powerbank sistemi olmalı ve onlarda güneş ve rüzgar ile dolmalı ki gerçekten çevreci adım yapılsın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Hata olur. Powerbank sistemi olmalı ve onlarda güneş ve rüzgar ile dolmalı ki gerçekten çevreci adım yapılsın hadi oldu, uygun süper şarzzz için nasıl bir jena lazımdır aha an itibariıyla robo süpürge şarjing dedi, ev mis ohh, elektrikli iyi be yaa.. 4 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Hata olur. Powerbank sistemi olmalı ve onlarda güneş ve rüzgar ile dolmalı ki gerçekten çevreci adım yapılsın şişlide 30 dönüm güneş paneli kurmak pek uccuz olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts