Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Ne olur ne olmaz diye bir tane böyle fırın kapılı filan bir döküm soba almak istiyorum. Zamanında iş yerindeki saç metal soba kullanımı hariç bir fikrim yok. deneyim olanlar bilgi verebilirmi? 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Aşağıda ki ürünü geçtiğimiz hafta köyde ki ev için satın aldık. Henüz kuramadım fırsat yaratıp kullandıktan sonra tecrübelerimi aktarayım bende kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım, sac sobalara göre biraz daha geç ısınıyor ve geç soğuyor yani başlangıçta biraz fazla enerji harcamak lazım. Alım için bursa da epey uyguna satan bir yer buldum. neredeyse toptan fiyatına veriyor. fırınlı modeller de mevcut fakat rakamları biraz daha yukarıda. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Rekor vezüv diye bir soba aldık, gayet güzel. Direkt firma ile iletişime geçip fiyat biraz daha düşürülebilir. Aşağıda ki ürünü geçtiğimiz hafta köyde ki ev için satın aldık. Henüz kuramadım fırsat yaratıp kullandıktan sonra tecrübelerimi aktarayım bende kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım, sac sobalara göre biraz daha geç ısınıyor ve geç soğuyor yani başlangıçta biraz fazla enerji harcamak lazım. Alım için bursa da epey uyguna satan bir yer buldum. neredeyse toptan fiyatına veriyor. fırınlı modeller de mevcut fakat rakamları biraz daha yukarıda. Camı aynı gün karardı ama süper ısıtıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Kömür yakılacaksa kısa olanlardan almamalı. Zira tutuşmuyor kısa kuzinelilerde. Bir de perçinliler çıkmış şimdi. Hobi amaçlı ise alınabilir ama amaç ısınmaksa o da alınmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Soba hayattır. Ben de Çağlar’a diyorum. Gel bi bahçe alalım. Birer küçük ev yapalım. Gün gelir gaz biter Yakarız sobamızı, evimizi ısıtır, üstünde yemeğimizi yaparız. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Aşağıda ki ürünü geçtiğimiz hafta köyde ki ev için satın aldık. Henüz kuramadım fırsat yaratıp kullandıktan sonra tecrübelerimi aktarayım bende kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım, sac sobalara göre biraz daha geç ısınıyor ve geç soğuyor yani başlangıçta biraz fazla enerji harcamak lazım. Alım için bursa da epey uyguna satan bir yer buldum. neredeyse toptan fiyatına veriyor. fırınlı modeller de mevcut fakat rakamları biraz daha yukarıda. Bilgi paylasirmisiniz? Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: Bilgi paylasirmisiniz? Ön tarafı büyük camlı olduğu için plazma olarak adlandırılıyor. Ben nakit 2600 tl ye aldım. Firmayı letgo dan buldum firma bilgisi olarak Burdöksan yazıyor showroomların da gidip ürünü inceledim. Görüştüğüm kişinin iletişim bilgilerini özelden paylaşıyorum. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Bende bunu alıp kullanmaya başladım,Rekor Vezüv diye geçiyor. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 bunların su giriş çıkış olanı varmı? sıcak su ısıtmak için düşünmüştüm. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 (düzenlendi) Soba işi ne güzel dimi zaten bu gidişle hepimiz zobaya döneceğiz, dağ bayır odun toplayacağız 23 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: bunların su giriş çıkış olanı varmı? sıcak su ısıtmak için düşünmüştüm. Var Ali Cihangiroğlu yazdı: Soba işi ne güzel dimi zaten bu gidişle hepimiz zobaya döneceğiz, dağ bayır odun toplayacağız Ben başladım eskiye dönmeye, hazırlık yapmak lazım. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Soba işi ne güzel dimi [emoji4] zaten bu gidişle hepimiz zobaya döneceğiz, dağ bayır odun toplayacağız [emoji3]Kuraklık geliyor çölde susuzluktan ölecez diyordun abi. Odunu nerde bulacaksın. Teori değiştirmryelim lütfrn. (Kendi aranızda dua etmeyin !) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Bursada gidip aldığım bir fabrika var çok tavsiye ederim paylaşacağım Bundan iki sene önce fabrikasından geçerken uğrayıp aldım çok düzgün kişiler. https://www.cimri.com/sobalar/en-ucuz-parlar-sobalar-fiyatlari Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: aldığım bir fabrika var alalım, fabrikamız olsun 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Sitesi aşağıda çok eski firma kuzine de yapıyor https://www.parlarsoba.com.tr/ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Soba hayattır. Ben de Çağlar’a diyorum. Gel bi bahçe alalım. Birer küçük ev yapalım. Gün gelir gaz biter Yakarız sobamızı, evimizi ısıtır, üstünde yemeğimizi yaparız. Gelin ballıca köyüne Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Soba hayattır. Ben de Çağlar’a diyorum. Gel bi bahçe alalım. Birer küçük ev yapalım. Gün gelir gaz biter Yakarız sobamızı, evimizi ısıtır, üstünde yemeğimizi yaparız. güvensiz.... çift sıra tel örgü ye toprak altında 3mt de çelik kafes olursa olur 🚀 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Bizde kuzineye maşınga derler. izmirde ne derler? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: izmirde ne derler? Çıtlangoz gibi bişeydir heralde. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 kütlembik. büyük kütleli soba manasında. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Ali Cihangiroğlu yazdı: Soba işi ne güzel dimi zaten bu gidişle hepimiz zobaya döneceğiz, dağ bayır odun toplayacağız Kuraklık geliyor çölde susuzluktan ölecez diyordun abi. Odunu nerde bulacaksın. Teori değiştirmryelim lütfrn. (Kendi aranızda dua etmeyin !) o arabistanda olur, kuraklık gelince bizim burada odundan bol ne olacak sanıyorsun, kurak kaz dağları, dediklerim olacak İlkay bilimsel gerçekler bunlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: kütlembik. büyük kütleli soba manasında. yada dikkatli taşıyın çok ağır manasında dostça bir uyarı da olabilir. fıtıkçılar bunu beğendi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Kesinlikle fırınlı tavsiye ederim..Görsel olarak pek tatmin etmeyebilir ama her işinizi görür..Tam bir F/P ürünüdür..Alacaksanız da en yakınınızdaki küçük bir kasabaya gidin..En uygun ve bol çeşidi oralarda bulursunuz.. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: yada dikkatli taşıyın çok ağır manasında dostça bir uyarı da olabilir. fıtıkçılar bunu beğendi. Kütle çekiminden dolayı kıkırdağı bulging yapıyor değil mi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts