Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: nie dışarda yaptırıp gitmedin? Son 3 sefer sorunsuz geçiyordum tüv den.Bu sefer de geçer dedim geçmedi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Niye geçmedi? Çok duman var? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye geçmedi? Çok duman var? Aslında çok duman yok ama bu sefer her nedense dip gaz yaptırıyorlar,o da 10 Yasında dizel araba atıyor haliyle Bir önceki arabamda dizeldi,2000 devire sabitletip ölçüm alıyorlardı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Fikri Keleş yazdı: Aslında çok duman yok ama bu sefer her nedense dip gaz yaptırıyorlar,o da 10 Yasında dizel araba atıyor haliyle Bir önceki arabamda dizeldi,2000 devire sabitletip ölçüm alıyorlardı. O zaman bi daha gitmeden önce iyice duman mı attırmak lazım Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O zaman bi daha gitmeden önce iyice duman mı attırmak lazım Dışarıda bir yere sordum pazartesi gel gazlayıp gel dedi Aynı gün olursa sıkıntı olur ,hallederiz dedi bakalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Fikri Keleş yazdı: Aslında çok duman yok ama bu sefer her nedense dip gaz yaptırıyorlar,o da 10 Yasında dizel araba atıyor haliyle Bir önceki arabamda dizeldi,2000 devire sabitletip ölçüm alıyorlardı. ölçümde dip gaz mı yaptırdı? tse belgesi var mı bu istasyonun???? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Fikri Keleş yazdı: Dışarıda bir yere sordum pazartesi gel gazlayıp gel dedi Aynı gün olursa sıkıntı olur ,hallederiz dedi bakalım Aaa duman atan kalıyor muymuş. İyi ki gitmemişim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 vesile ile aslında tüv istasyonu içinde egzos test istasyonu açmak, egzos istasyonları yönetmeliğine aykırı ama alıştık Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Aaa duman atan kalıyor muymuş. İyi ki gitmemişim. Aman gitme abi dışarda yaptır 110 tl n cebinde kalsın Çağlar Bayur yazdı: ölçümde dip gaz mı yaptırdı? tse belgesi var mı bu istasyonun???? Bugün herkesin arabasını bas bas bagirtiyorladi. Dışarıda 1yere sordum tüve göre olsun dersen dedii.... Çağlar Bayur yazdı: vesile ile aslında tüv istasyonu içinde egzos test istasyonu açmak, egzos istasyonları yönetmeliğine aykırı ama alıştık Nette biraz gezindim,egzozdan kaldım ne yapmak gerekleri okudum da çok eğlenceli şeydir okudum 😁 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 (düzenlendi) Ben hiç riske girmeden Liqui Moly’nin duman kesici emisyon düzenleyici katkısından koyup gidiyorum. Sorunsuz geçiyor. Gaza oturunca hafif duman bende de var. 290.000km’de araç gayet normal. Gitmeden MAF ve MAP sensörlerini temizleyip, motoru ısıtıp sıcakken girdim, sorunsuz geçti. 18 Haziran 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Ben hiç riske girmeden Liqui Moly’nin duman kesici emisyon düzenleyici katkısından koyup gidiyorum. Sorunsuz geçiyor. Gaza oturunca hafif duman bende de var. 290.000km’de araç gayet normal. Gitmeden MAF ve MAP sensörlerini temizleyip, motoru ısıtıp sıcakken girdim, sorunsuz geçti. Ben hazırlıksız gittim,her zamanki gibi 2000 devirde yapılacak diye düşünmüştüm. Yoksa sırf egzoz için muayene tekrarına düştü araba. Kaldiki far ayarım bile kusursuzmuş.😁 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Klima çalışmayı kesmişti,fan motoru arızalanmış,tamir iLe çözmeye çalışıyoruz. Rot kolları,salıncaklar,amortisor takoz bilyası,arka teker bilyası değişecek. Sorunsuz sürüş için baya para harcanıyor 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Fan umarım kurtarır. Diğerleri evet para tutsa da en azından basit işler, çok da uzmanlık istemeyen. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Fan umarım kurtarır. Diğerleri evet para tutsa da en azından basit işler, çok da uzmanlık istemeyen. eyvallah, Fan'dan yana umutluyum.Bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: tüm istasyonlarda dizelde dip gaz istiyorlar benzinde ise 3000 devirde sabit tut diyorlar Geçen gün yaptırdım, 3000 devirde tut dedi bana. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: tüm istasyonlarda dizelde dip gaz istiyorlar benzinde ise 3000 devirde sabit tut diyorlar dışarıda egzoz muayenede benzinli arabaları rölantide bakıyorlar. selim'in araba için görevli, aslanı şimdi kükretmeyelim, 3000 yeter demiştir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: tuvtürk kurallar konusunda katı bu zamana kadar araçlarıma güvendiğim için hep tuvtürkte yaptırdım egzosu Egzozu bir gün önce dışarıda yaptırırım. Muayeneye randevusunu ilk saate alırım. Muayeneler 8.00’da başlıyorsa benim işim 8.10’da bitmiş olur. Getirisi bu dışarda yaptırmanın. şimdiki arabamda zaten egzoz pulu yok. Artık hiç uğramam Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: tuvtürk kurallar konusunda katı bu zamana kadar araçlarıma güvendiğim için hep tuvtürkte yaptırdım egzosu Hiç katı değiller perondaki elemanın dikkat ve becerisine bağlı. Aynı araçla gidiyorum ilkinde kusur yok bir sonraki muayenede motor no okunamıyor. Uğraşsan bayağı açıklarını bulursun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dışarıda egzoz muayenede benzinli arabaları rölantide bakıyorlar. selim'in araba için görevli, aslanı şimdi kükretmeyelim, 3000 yeter demiştir Mart 2022 de gaza bastılar benzin/lpgli astramda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Mart 2022 de gaza bastılar benzin/lpgli astramda Araba sinirli, adamlar ne yapsın 😁 Köksal Yılmaz yazdı: Mart 2022 de gaza bastılar benzin/lpgli astramda Araba sinirli, adamlar ne yapsın 😁 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 ilk muayenede 3000 devirde ölçmüşlerdi, 2. muaynede dip gazı ısrarla istedi. ( dizel ) Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2022 Bir standardı yok bence.Daha evvelki araçlarım sorunsuz geçmişti. Dışarıda da yapılırken 4000 devir üstüne çıktılar 3 ölçümde de.Ama kademeli olarak devir yükseltiyor.Direk gaza oturarak değil Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2022 Bu arada araba kadayıf gibi oldu🧿 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Şimdiye kadar iş yerindeki araçlar dahil hep dışarıda yaptırdım, kabloyu tak biraz bekle resim çek işlem tamam 😄 gaz maz hikaye 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Şimdiye kadar iş yerindeki araçlar dahil hep dışarıda yaptırdım, kabloyu tak biraz bekle resim çek işlem tamam 😄 gaz maz hikaye Söylemeyeyim diyordum ama dışarda tam olarak böyle oluyor. 😄 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts