Barış AÇIL 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Fiat a hep sempatim var. Tam mantık araci, iyi günlerde kullanin 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Bugün günlerden bakım idi. 4 disk ve balatalar değişti-şanzuman kulağı değişti-yağ ve filtreler değişti. Araba kendine geldi,Sesi bile kendine geldi 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Fikri Keleş yazdı: Bugün günlerden bakım idi. 4 disk ve balatalar değişti-şanzuman kulağı değişti-yağ ve filtreler değişti. Araba kendine geldi,Sesi bile kendine geldi İi olmus ellerine sağlık 👍 Bakımdan sonra sahibide rahatlıyor aslında.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Alpay Sumer yazdı: İi olmus ellerine sağlık 👍 Bakımdan sonra sahibide rahatlıyor aslında.. ya ne zamandır yağ bakımını aksatmıştım,sürekli aklımda oluyordu.Frenler keza öyle 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 ya ne zamandır yağ bakımını aksatmıştım,sürekli aklımda oluyordu.Frenler keza öyleFren hidroliğini de değişseydinYeğenin 120bin kmdeki lineasının direksiyon yağını yeniledik. Opet atf2 ile 80 tl ye istasyondan aldık. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Fren hidroliğini de değişseydin Yeğenin 120bin kmdeki lineasının direksiyon yağını yeniledik. Opet atf2 ile 80 tl ye istasyondan aldık. Tavsiye ederim. Onu özellikle sordum gerek yok dedi.?! Bir sonraki bakıma artık 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Fikri Keleş yazdı: Onu özellikle sordum gerek yok dedi.?! Sen de peki dedin? 😐 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Fikri Keleş yazdı: Onu özellikle sordum gerek yok dedi.?! Bir sonraki bakıma artık Ömürlük o değişmez aağğbi demiştir ustacık. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Ömürlük o değişmez aağğbi demiştir ustacık. Dışarı biraz taştı,fazlasını atmıştır dedi.yenilemek gündeminde yoktu zaten Önder Özcan yazdı: Sen de peki dedin? 😐 Tamam o zaman dedim 😄 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Yeni foto isterük, bi de km kaç? 126500 de şuan Foto çekerim hafta sonu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 126500 de şuan Foto çekerim hafta sonu Ne renkti? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Fikri Keleş yazdı: 126500 de şuan Foto çekerim hafta sonu Ne renkti? Kum bej 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 (düzenlendi) https://www.resimupload.org/r/DmElz https://imgyukle.com/i/Rorzd1 Deniyorum deniyorum ama.ben niyeyse fotoğraf ekleyemiyorum 8 Nisan 2022 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 bugün masraf günü idi.Klima yeterli soğutmuyordu,gaz ve yağ konuldu.400 tl yeni değişen disk ve balatanın biri ses yapıyordu.Onu gösterdim.Camlarım yine açılmaz oldu.Onu başka bir zaman yaptırılacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Yine sanayi günlüklerine,aptallasip açılmayan cam tamiri yazılıyor.Bir benim arabama mi oldu bu sorun anlamadım. Ustalar ilk kez motorlu taşıt görür gibi konuya uzak Sorun şu Kapılar açık kontak ac camlar off Kapılar kapalı kontak ac kapat 4 cam online 1 dk sonra iptal oluyor,sonra yeniden kontak ac kapa 1 dk daha oksijen bedava. Seyir halinde cam açmak yâda kapatmak istersen geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 tamir etmişti bir usta ne yapmıştı o söylemedi sanırım ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: tamir etmişti bir usta ne yapmıştı o söylemedi sanırım ? Tamir değilde,lehimleri yenilemis bi kabulü geri kaçmış onu düzeltmişti Bugün olmadı ama Çıkma modül arıyoruz bakalım bulabilecekmiyiz. Bu arada vesile ile fiat çıkmacısı lazım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Camlardan birisi kapalı olduğu halde kapanmaya çalışıp termik arızası mı yaptırıyor acaba ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Camlardan birisi kapalı olduğu halde kapanmaya çalışıp termik arızası mı yaptırıyor acaba ? Bilemiyorum ki Hiç çalışmasa anlarım da otomatik kilit gibi 1 dk sonra iptal olmasi saçma.yada araca bin kapıyı kapat kontak ac yine çalışmıyor.kapat yeniden ac 1 dk kadar aktif.sacma sapan bi arıza. Modülü iptal edip direk elektirikli yapılmaz mi acaba 🙂 Bi dergaha mi gitsem @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Bugün günlerden muayene günü idi.Geçemedik. Egzozdan kaldık,ne diye dışarda yaptırıp gitmedim ki😒Olan 110 tl boşa gitti. Dışarıda yaptır tekrar git,amaaan Yorum bağlantısı
Recommended Posts