Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: fiyatları da maaşallah hep %20 lpg tankı gibi ama hep + istikamette arabayı ilana koyarken “lpg şurada takıldı” demek de +20 puan ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Yazar Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabayı ilana koyarken “lpg şurada takıldı” demek de +20 puan ama olabilir piyasa tekniğe bakmaz, insta önemli 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şamandıra ile duruyor. Şamandırası bozuk tanklarda dolum yapılınca belli bir basınç değerinin üstüne çıkıyor. Pompa zaten 9-12 bar arası. Daha da basamıyor. Kesiyor. ben şamandıra kesiyor diye biliyorum. tırrrtttt sesi şamandıradan geliyor. Gelince de kesiyor işte Klozette öyle evet. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Klozette öyle evet. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: PV=nRT T artarsa P artmak zorunda. V sabit çünkü. P artarsa nolur? p artarsa tank içindeki sıvı artar, gaz miktarı azalır. Yeni denge kurulana kadar devam eder bu. yani sıcak havada tankın içindeki gazın daha çoğunu kullanabiliriz. Benim bildiğim tırrrttt sesini şamandıra çıkarıyor. O ses çıkınca gaz kesiyor ve daha almıyor. Şamandıra sıvı seviyesine göre hareket ediyor. Tankın içinde soğuk havadaki sıvı seviyesi ile sıcak havadaki sıvı seviyesi farklı. O zaman şamandıra da farklı davranacak. İki farklı sıcaklıkta alınan yakıt miktarı farklı olacak. Bu durumda iki yöntemin de aynı kapıya çıktığını gördük. Gaz bittiğinde daha sallantılı olan arabada doğru sonuç tam çıkmayabilir. Esen kalın zaten ne uğraşıyorsam gaz falan. Koktu burası yine ben gidiyom Bu formülü biliyorum. Paran Varsa Ne RahaT 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Çocukluğumda dolmuşlar ilk mutfak tüpü bağlayarak başladı lpg işine. Tüp azaldımı araba gitmez olurdu bagajdan yedek tüpü değiştirip devam ederlerdi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Bu formülü biliyorum. Paran Varsa Ne RahaT Hasan 2 sazan osman 4? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Hasan 2 sazan osman 4? Bu N' ACeLe Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 hergele necip arsız karısını kesip rendeledi La bize ne sübliminal mesajlar vermişler meğer 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hergele necip arsız karısını kesip rendeledi La bize ne sübliminal mesajlar vermişler meğer Bu neydi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben zamansız gelen paranın ancak .... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Bu neydi? periyodik tablonun sonundaki gazlar galiba. Soy gaz mıydı neydi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: periyodik tablonun sonundaki gazlar galiba. Soy gaz mıydı neydi Ben fıştıkçı şahap hatırlıyorum, bir de lüzumsüz yabancı kısaltmalar www http aids grid laser 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Aytekinin ayran içip bir dünya laf yediği cümle vardı birde. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Maç Var Yahu Maça Jandarma Sokmayın Usandık Namık Paşadan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 117177 km de benzin pompamız adaya veda etti, yolda biraz gaz yemiyor gibi olmuştu, kıllık yapma dedim kendi kendime, alışveriş için park ettim, ayva aldım, mevisimidir güzel reçel yaparım, çıkışta marş basıyor motor rölantide çalışıyor gaza basarsam sönüyor. iyi ki biraz lpg vardı diğer depoda, direkt lpg de çalıştırıp eve ulaştık, bugün şamandırayı açıp universal pompa taktık bakalım ne olacak. ikili yakıt sistemi çekici derdinden kurtardı, lpg canmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Lpg var diye bozulmadı mı zaten? 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Lpg var diye bozulmadı mı zaten? ayva aldım diye de olabilir benzinde kullanıyorum 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Sonuç olarak ayvayı yediniz yani 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Benim hiç benzin pompam bozulmadı.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonuç olarak ayvayı yediniz yani yok ikram ettik, tavuk pilavla takas 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 (düzenlendi) bunun 117117 si de var bende Fatih Keskin yazdı: LPG işte böyle bozar arabayı acımız büyük, bi pilav üstü kuru ısmarlasana 5 Aralık 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts