Önder Özcan 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Bademi istiyor biri . Bi köpek eksikti evde Köpek isteyen biri varmış bildirim geldi. İlk uçakla getiriyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Önder Özcan yazdı: Köpek isteyen biri varmış bildirim geldi. İlk uçakla getiriyorum Bi ayağı çukurda istemedik Mehmet Göktürk yazdı: noluyo burda. breykk. Kış geliyor hazırlık 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: noluyo burda. breykk. pazar ola Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Emmi var? Kart limitim yetiyor tek çekim. Gelmiyorsanız yatacağım ben. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Gelmiyorsanız yatacağım ben. Sabaha çok var yat 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Tamer Topaç yazdı: Kampana mı? kampanya da var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kampanya da var Kampanada mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Kampanada mı? Kapıda. Kapıda ödeme seçeneği ile. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Kampanada mı? Melez arabasının kampanaları varmış. Bu kampanalar, kumpanya da kampanyalıymış. Osman Abi' de, şampanyayla açılış yapmış. Bir rivayete göre de, kapuska yiyeceklermiş. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Önder Özcan yazdı: Kapıda. Kapıda ödeme seçeneği ile. Kapıda kampana ile öde kampanyası mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Tamer Topaç yazdı: Osman Abi' de, anadol zamanını hatırlayıp retro ya döndük, hizim Hulusi ağbinin tek ürettiği otomatik anadol u anımsadık, sonra bi zımpara ile işlem tamam... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: anadol zamanını hatırlayıp retro ya döndük, hizim Hulusi ağbinin tek ürettiği otomatik anadol u anımsadık, sonra bi zımpara ile işlem tamam... Ahh. Hulusi Abim de orada mıydı? 2-3 aydır görmüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Tamer Topaç yazdı: Ahh. Hulusi Abim de orada mıydı? 2-3 aydır görmüyorum. yok bu havalarda platin eklemler gıcırdar çıkmaz o ... sektörde portiften mustange kadar mekanik ustası kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: budur hemen takasa gideyim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yok bu havalarda platin eklemler gıcırdar çıkmaz o ... sektörde portiften mustange kadar mekanik ustası kalmadı Şu işi o yıllarda yapıp trilyoner olmaması dürüstlüğünün nişanı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts