Tamer Topaç 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Sami Demirpaz yazdı: buyrun gelin Mersin' ilk indiğimde nedir bu tantuni demiştim. o zaman 20 yaşındaydım. Bir de sıcak tatlı. Bilmediğim yeri yoktur. 2 yılım geçti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim 2023 Yazar Paylaş 27 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Oo cennetine düştün... Gelelim.. 2000 km de 2000tl daha az ödüyorum yola lpg candır 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Fatih Keskin yazdı: Lock varsa sıkıntı yok Ondan yok tek tuş 4 çekere al 40 km hızı geçerse devre dışı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Sami Demirpaz yazdı: buyrun gelin Kerebiç vakti gelsin gelelim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Kerebiç vakti gelsin gelelim İşini yap önce , Sonra kerpiç Çağlar Bayur yazdı: 2000 km de 2000tl daha az ödüyorum yola lpg candır Ben de 1000km de 2500 daha az ödüyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: İşini yap önce , Sonra kerpiç Altı ay sonra belki yaparım🍆 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Altı ay sonra belki yaparım🍆 Altı ayda millet insan yapıyor la... Bildiğin canlı.... 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Altı ayda millet insan yapıyor la... Bildiğin canlı.... Sesli güldüm. Hala gülüyorum Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Mersin' ilk indiğimde nedir bu tantuni demiştim. o zaman 20 yaşındaydım. Bir de sıcak tatlı. Bilmediğim yeri yoktur. 2 yılım geçti. yine gel, bekleriz Servet Aydın yazdı: Kerebiç vakti gelsin gelelim her daim var sen yeterki iste 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2023 Yazar Paylaş 28 Kasım 2023 2021 de bu hafta 1870 tl ye aldığım kış lastiklerini taktık, güncelde tanesi 2600-2800tl olmuş. https://resim-yukle.com/2q9K 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2021 de bu hafta 1870 tl ye aldığım kış lastiklerini taktık, güncelde tanesi 2600-2800tl olmuş. https://resim-yukle.com/2q9K sen aldığından beri yapılan km nin 3/4 ü ben yapmışımdır. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: sen aldığından beri yapılan km nin 3/4 ü ben yapmışımdır. Sen bunu alınca yoldan bana Qasqai'yi bırakırsan o da biraz km yapsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak bakımlar arası alt takım kontrolünde arka diferansiyel körüğünde yırtık gördük, parçayı koruma tedbiri olarak körüğü değişmek gerekti, körükler standart ölçüye göre tedarik edilebiliyor, kaliteli gres ve kelepçe ile takıldı, çay demleme dahil 2 saat civarı sürüyor, çaysız 30 dak. da biter. içinde 8 adet bilya var hazne masuralı 2 segman ile üretilmiş, her türlü tamirata açık basit bir üretim, sevdim. kampanalar da toz yapmış, zımparaladık bi 200 bin km sonra bakarız artık. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bakımlar arası alt takım kontrolünde arka diferansiyel körüğünde yırtık gördük, parçayı koruma tedbiri olarak körüğü değişmek gerekti, körükler standart ölçüye göre tedarik edilebiliyor, kaliteli gres ve kelepçe ile takıldı, çay demleme dahil 2 saat civarı sürüyor, çaysız 30 dak. da biter. içinde 8 adet bilya var hazne masuralı 2 segman ile üretilmiş, her türlü tamirata açık basit bir üretim, sevdim. kampanalar da toz yapmış, zımparaladık bi 200 bin km sonra bakarız artık. C5 olsa bu işi en az 6 katı zamanda yapardınız.. Fazladan en az 10 parça vardı orada Mondeo olsa şanzıman indirir.. Bmw olsa motoru da indirirdiniz. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bakımlar arası alt takım kontrolünde arka diferansiyel körüğünde yırtık gördük, parçayı koruma tedbiri olarak körüğü değişmek gerekti, körükler standart ölçüye göre tedarik edilebiliyor, kaliteli gres ve kelepçe ile takıldı, çay demleme dahil 2 saat civarı sürüyor, çaysız 30 dak. da biter. içinde 8 adet bilya var hazne masuralı 2 segman ile üretilmiş, her türlü tamirata açık basit bir üretim, sevdim. kampanalar da toz yapmış, zımparaladık bi 200 bin km sonra bakarız artık. Video edit kaç dk? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Video edit kaç dk? bilmem telefon kendisi yaptı birşeyler, kullanıcıyım ben tek tuşa bastım bu sonuç çıktı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Arka defransiyel ile teker arasında aksın işi ne? Ne kadar banal sistem. 300pin vereyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: defransiyel ile teker arasında aksın işi ne söküp attım o zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: O zaman 450pin keş nöbetçi noter var mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nöbetçi noter var mı Emmi var? Kart limitim yetiyor tek çekim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Emmi var? Kart limitim yetiyor tek çekim. elmalı turta da var mı yoldayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Çağlar Bayur yazdı: elmalı turta da var mı yoldayım Bademi istiyor biri . Bi köpek eksikti evde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts