İlkay Başaran 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İsteyen varsa satarım 11500 lira.. Afet olursa çalarız abi. Pahalıymış. Bugün sel uyarısı var mesela. Olur da basarsa gözüme kestirdiğim bir iki şey var dyson da. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: pek kullanışlı ne koyarsan sığıyor, seyyar sub ın faydası, yer lasım olunca arka koltuğa geçiyor. selam araba suziki mi ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: selam araba suziki mi ? mrb. değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 japonyada üretilmemiş suzuki yazmayan italyan amblemli caponumuza güneş yağını sürdük, yaza hazırladık 350 km de 330 tl harcamışız, depomuzu da doldurduk 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Mındar Miyav Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Yolculuk nire? gerginiz kumsal zamanına kadar sabırsızlanıyoruz, yeni şaamandıra ile tonoz yapımı lazım İlkay Başaran yazdı: Mındar gevşeğiz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Miyav pissttt Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: gerginiz kumsal zamanına kadar sabırsızlanıyoruz, yeni şaamandıra ile tonoz yapımı lazım gevşeğiz pissttt Çuvalın içine karıştırılmış mıcırla çimentoyu(toz halde) doldur, istediğin yere at. Gece priz alır o ertesi gün bağla tekneyi mis. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Çuvalın içine karıştırılmış mıcırla çimentoyu(toz halde) doldur, istediğin yere at. Gece priz alır o ertesi gün bağla tekneyi mis. öyle teknik şeyler fazla bünyeye, eski araba lastikleri var, kış lastikleri özelikle iyi oluyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: öyle teknik şeyler fazla bünyeye, eski araba lastikleri var, kış lastikleri özelikle iyi oluyor Hmm karides yenecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Hmm karides yenecek jumbo... yanına limon sarımsak zeytinyağı ve malt Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: jumbo... yanına limon sarımsak zeytinyağı ve malt Artı kalamar. Oh şit Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Land mı o🍗 Sani ki crv olmadı rav4 gibi Land olamaz olmamalı değildir canım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Land mı o🍗 siyah crv li birini tanıom gece farı kapatıp 4 cm multimedya ekranında kameraya bakıp giden. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Bugün gebze denizlide off road şenliği varmış büyük organizasyon. Haberim olmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Bugün gebze denizlide off road şenliği varmış özelikle bugüne organizasyon planlayan hakkında iyi şeyler düşünmem, onlar çocukları düşünmemiş ben ne düşüneceğim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Bugün gebze denizlide off road şenliği varmış büyük organizasyon. Haberim olmadı. Haberimiz oldu da... Çağlar çocuğun sınavı var dedi.. Servet ben konsere gideceğim dedi. Ben, arabayı yeni yıkamıştım, çamur edemem oralarda dedim Kent meydanındaki lansmana gittim. Araçları gördüm.. Dün engelli parkurlar vardı.. Bugün hız yarışları olacaktı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün hız yarışları olacaktı. hız dediğin 200+ olur o da pistte dip basıkla olur, 45 cm yükseltip te 45e çıktım aman ne hızlıyım diyenle de ben kave içmem Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haberimiz oldu da... Çağlar çocuğun sınavı var dedi.. Servet ben konsere gideceğim dedi. Ben, arabayı yeni yıkamıştım, çamur edemem oralarda dedim Kent meydanındaki lansmana gittim. Araçları gördüm.. Dün engelli parkurlar vardı.. Bugün hız yarışları olacaktı. Sonrakilere gideriz artık. Şimdi cumartesi etkinliğinin detaylarını planlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: detaylarını planlayalım. yakınındaki pub ları navigasyona işaretledim, velet içerde iken boş zaman olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: yakınındaki pub ları navigasyona işaretledim, velet içerde iken boş zaman olacak velet pub da sen içerde bence. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts