Erdem Doğan 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşten çıkıp iki kızımı farklı okullardan alıp eve gelmem bu şekilde. dün iftara gidelim dedik. Yine 1 saatte gidebildiğim yol bu kadar. Evde şarj etme durumum olsa istanbul içinde kesinlikle %100 elektrikli kullanırdım. bu şehirde zaman gerçekten yetmiyor bu trafiğe ne lpg ne dizel dayanır. İkisi de çok yakar Vesile ile burada 16 kmyi otobandan 10 dk da köy yollarindan gidersek 13 dk da kat ediyoruz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: Vesile ile burada 16 kmyi otobandan 10 dk da köy yollarindan gidersek 13 dk da kat ediyoruz küfretme Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dün iftara gidelim dedik. Yine 1 saatte gidebildiğim yol bu kadar. Eve sipariş etseydin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Metin Akbal yazdı: Eve sipariş etseydin Misafiri mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Misafiri mi O bile daha ucuza gelir 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 bilgi tazeleme, benzin pompası bozuldu sanıp arabaya girişme sonrası benzinde yine çalışmayınca, biraz sakin olmalı diyerek yapılan kontrol de basit bir soket içinde pin sorunu tespit ettik, capon bozulmayınca insan sıkılıp parça değişmemeli olarak tecrübe kazanmış olduk. kiprit gibi araba 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: bilgi tazeleme, benzin pompası bozuldu sanıp arabaya girişme sonrası benzinde yine çalışmayınca, biraz sakin olmalı diyerek yapılan kontrol de basit bir soket içinde pin sorunu tespit ettik, capon bozulmayınca insan sıkılıp parça değişmemeli olarak tecrübe kazanmış olduk. kiprit gibi araba Bu duruyor mu halen Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: bilgi tazeleme, benzin pompası bozuldu sanıp arabaya girişme sonrası benzinde yine çalışmayınca, biraz sakin olmalı diyerek yapılan kontrol de basit bir soket içinde pin sorunu tespit ettik, capon bozulmayınca insan sıkılıp parça değişmemeli olarak tecrübe kazanmış olduk. kiprit gibi araba Kaç kere marşa bastın? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bu duruyor mu halen yeni sahibi seyahatte biz cilada Tamer Topaç yazdı: Kaç kere marşa bastın? 3/4 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 3/4 LPG düğmesine basarak? Kalan marş basma hakkını saydın mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: LPG düğmesine basarak? Kalan marş basma hakkını saydın mı marş keresi mi heee onu sıfırladık 20 hakkın var saçma ama öyle , kara düzen lpg li 3.18is candır lpg de marşa basma süresi 3/4, benzinde 1/2 28 Nisan 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: yeni sahibi seyahatte biz cilada 3/4 kibrit gibi olsa marş motoru olmazdı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kibrit gibi olsa marş motoru olmazdı baskı balatası bile var, gizlenmiyor da apaçık ortada 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya hu unutun artık şu dizeli. Eski alışkanlıklardan kurtulun. Dizel ne ya hu Canını çıkarıyorum 5 yakamıyor 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Canını çıkarıyorum 5 yakamıyor zenginler tüketime bakmıyor mirim, al bir pilli deyip köpüklü latte basıyorlar baristada demli çay var içenmi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: zenginler tüketime bakmıyor mirim, al bir pilli deyip köpüklü latte basıyorlar baristada demli çay var içenmi Bakmıyor da ondan mı sürekli yok 4 yaktım yok 5 yaktım. Montla cep sobasıyls binmeler. Mtv ödeneceği zaman çocukları rehin almalar falan haberlere çıkmak için 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Bakmıyor da ondan mı sürekli yok 4 yaktım yok 5 yaktım. Montla cep sobasıyls binmeler. Mtv ödeneceği zaman çocukları rehin almalar falan haberlere çıkmak için benim navaranın yürütme maliyeti daha düşük hybridden idda ediyorum masaya oturalım diyorum yanaşmıyor haha 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: benim navaranın yürütme maliyeti daha düşük hybridden idda ediyorum masaya oturalım diyorum yanaşmıyor haha yürütmeyi konuşuruz ama seninki zıplıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Kartal yuvaya geri döndü, otoparka aldık 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Farlar yakıyor. Apaçi beyazı. park ampülü o farı yaksam duramazdık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 O abiye focus alındı garip çeker kurtarıldı anlıyorum şimdi ben. Alım satım işi de 900 tl. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: O abiye focus alındı garip çeker kurtarıldı anlıyorum şimdi ben. Alım satım işi de 900 tl. arada bir de nissan var hocam, abiye değil ablaya alındı focus, abiye nissan gitti, bir de rezerve de AegeA var, özet: offraod için saat ayarlayalım ama orantısız olmasın road 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Tuzla ömer halis demir piknik alanı çaktırmadan iyi yer çıtır. Mangal sahipleri bekleniyor. Daha avrupamsı noktalar kalabalık gibi. Belki kavacık üstü rivaya doğru yerler olabilir, cumhuriyet felan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts