Fatih Keskin 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bunun 117117 si de var bende acımız büyük, bi pilav üstü kuru ısmarlasana Kuru değilde patates olsa kıymalı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Egonomi eyi işte demekki satlık değil kral 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Kaçınılmaz son olarak LPG kaynaklı motor yer bu araç yakındır. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: satlık değil kral Tmm bro 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Koray Demir yazdı: Kaçınılmaz son olarak LPG kaynaklı motor yer bu araç yakındır. Çelik süpap gaydları…sudan ucuz… 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Çelik süpap gaydları…sudan ucuz… Boya gibi her sene yeniler artık 😊 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Koray Demir yazdı: Boya gibi her sene yeniler artık 😊 Yok her pazartesi yeniliyoruz. 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bunun 117117 si de var bende acımız büyük, bi pilav üstü kuru ısmarlasana Dönen masada kuru pilav hazır abi, saatleri ayarlayalım mı? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Fatih Keskin yazdı: LPG işte böyle bozar arabayı rakamların kriptosunu çözünce şok edici gerçek çıktı. Çare hibrit yazıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: rakamların kriptosunu çözünce şok edici gerçek çıktı. Çare hibrit yazıyor Send nud mu ne öyle bişey yazıyor ya 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: 117177 km de benzin pompamız adaya veda etti, yolda biraz gaz yemiyor gibi olmuştu, kıllık yapma dedim kendi kendime, alışveriş için park ettim, ayva aldım, mevisimidir güzel reçel yaparım, çıkışta marş basıyor motor rölantide çalışıyor gaza basarsam sönüyor. iyi ki biraz lpg vardı diğer depoda, direkt lpg de çalıştırıp eve ulaştık, bugün şamandırayı açıp universal pompa taktık bakalım ne olacak. ikili yakıt sistemi çekici derdinden kurtardı, lpg canmış Ben de dizel de denedim. Işık yanınca ne kadar gidecek diye. Gitti, çok gitti, baya bi gitti. Sonra stop edilen yerden bir daha çalışmadı. İkili yakıt sistemi candır. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Send nud mu ne öyle bişey yazıyor ya bak ciddiye alırım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Ayva reçelim bitti ayva reçelim, bitti mi? yoksa “ayvam, reçel bitti” mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2022 Yazar Paylaş 6 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ayva reçelim, bitti mi? yoksa “ayvam, reçel bitti” mi? enigma olmadan çözemessin sadness... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: Ben de dizel de denedim. Işık yanınca ne kadar gidecek diye. Gitti, çok gitti, baya bi gitti. Sonra stop edilen yerden bir daha çalışmadı. İkili yakıt sistemi candır. Ben de denedim. Menzili sıfır gösterdikten sonra 80 km gittim ve testi bitirdim. Siz kaç km gitmiştiniz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ben de denedim. Menzili sıfır gösterdikten sonra 80 km gittim ve testi bitirdim. Siz kaç km gitmiştiniz. 81 olmasın? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: 81 olmasın? Olursa olsun Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Ben de denedim. Menzili sıfır gösterdikten sonra 80 km gittim ve testi bitirdim. Siz kaç km gitmiştiniz. 3500' dü galiba. Verince gözlerim açılmıştı. Menzil aklımda bile değildi. Fotoğraf tarihi, 23.05.2022 6 Aralık 2022 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Ayvalar çok olunca kış sert geçer diye bir söz var. Ayvaların çiçek açacağı zamanı bekleyelim 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Çelik süpap gaydları…sudan ucuz… Silindir üst kapak revizyonu adam akıllı yapılırsa en az 7-8k. Asgari ücrete göre iyi para ancak sanayici adam işçiliğe para vermez parçayı da maliyetinden alır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Noldu şimdi? Lpg’den yapılan kârla kaç kilo ayva aldık? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2022 Yazar Paylaş 6 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Noldu şimdi? Lpg’den yapılan kârla kaç kilo ayva aldık? benzinde kullanıyorduk zaten , o ayrı da, bir şehir efsanesi daha çöktü, mal bulmuş mağrubi gibi direkt pompaya boşuna girmişiz, kontroller devam etmekte, pompa sağlam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts