Selim Bilgin 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Cem Işık yazdı: Bu iki araba için basit bir tatlı kurtarmaz mümkün değil, kuzu olsun, oğlak olsun hatta acıktım düve olsun çevirtmek şarttır. Düve filan dersek kaçarlar, bence kazandibine bağlayalım ki olabilirliği olsun. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 (düzenlendi) @Metin Akbal mtv yoktur bunda. Belki bi latte parası 😁 12 Kasım 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 [mention=76937]Metin Akbal[/mention] mtv yoktur bunda. Belki bi latte parası [emoji16]O zaman 3. Soruyu sormaya gerek kalmadı.Km de ne kadar MTV tüketiyor diyecektim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Alternatör sorulmuş lpg sorulmuş renk sorulmuş patlatılık olup olmadığı da sorulmuş. Benim iki sorum var birincisi ceviz lazım mı ikincisi MTV si ne kadar Bir soru atlanmış sarı ayva lazım mı diye belki Ayva yedirdiği için sorulmamışta olabilir🙂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Selim Bilgin yazdı: Düve filan dersek kaçarlar, bence kazandibine bağlayalım ki olabilirliği olsun. Ölümü gösterip sıtmaya razı ederiz yahu.. 😋 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Bir soru atlanmış sarı ayva lazım mı diye belki Ayva yedirdiği için sorulmamışta olabilir🙂 Ayva olmaz sermayesi kurtarmaz 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4 çeker Hayırlı olsun Çağlar bey, kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Abi güle güle kulllan, 4 çekeri nası çalışıyor, haldex tipimi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2021 Yazar Paylaş 12 Kasım 2021 Hakan Gürsu yazdı: Abi güle güle kulllan, 4 çekeri nası çalışıyor, haldex tipimi? 3 seçenekli. 1. devamlı önden çekiş 2. auto (önden çeker, tutunma kaybolunca arkaya da aktarır) 3. lock devamlı 4 çekiş . cam açma düğmesi gibi düğmeden kumandalı. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: belkilerde eski kasa 2.0tdi tiguan da vardı zor da olsa, 3 hafta içinde imkansıza ulaşınca elendi 24 saatte bir fiyat değişir mi yahu Abi VW’de değişiyor. 🤷♂️ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2021 Yazar Paylaş 12 Kasım 2021 Fatih Keskin yazdı: Alma dedim aldı gezme diyeyim de bu kış bol bol gezdirsin beni. Yeni arabayla yarın benim yeni arabaya bakmaya gidiyormuyuz Yakıştı adamıma fotonun hikayesi: prensibim.oto testine veletler ile birlikte giderim. satın alınma hikayesi şöyle: bir zamandır ne alsam diye bakınıyorum kriterlerim içinde kalan seçeneklerden. nissan bayisinde (gerçek oto) bizim eve 830 mt. mesafede bu araba konsinye olarak bekliyor, cumartesi kurs çıkışı tester elemanım ile kontrole gittik, marşa bastık motor çalıştı. bizim için kafi expertiz (arıza lambası yanıyor önemsiz ) bu sırada bizden önce istanbul dışından birisi gezici eksper yollamış o yolda geliyor. hayırlısı dedik ayrıldık. eksper geliyor inceliyor sonucu müşteri ile paylaşmış her ne ise... şehir dışındaki müşteri kapora yollamak istiyor bu aracı alacak, bayi prensibi gereği müşteri aracı görmeden kapora kabul etmiyorlar, ben perşembe günü bayiye gittim, henüz haber gelmemiş şehir dışından o zaman hayırlı olsun dedik... alalım. lakin ruhsatı kayıp sahibi evinde, biz bayideyiz. yetkili kurumsal bayi farkı: 30 dak içinde, noterden mail geldi, zayi ruhsat işlemleri halledildi, ben imzayı attım parayı verdim çıktım işime gücüme gittim. Cuma sabahı gittim, çayımı içtim arabamı aldım bayiden çıktım. 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: 3 seçenekli. 1. devamlı önden çekiş 2. auto (önden çeker, tutunma kaybolunca arkaya da aktarır) 3. lock devamlı 4 çekiş . cam açma düğmesi gibi düğmeden kumandalı. Orta diff var mı yoksa dönüşlerde mafsal kırıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2021 Yazar Paylaş 12 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Orta diff var mı yoksa dönüşlerde mafsal kırıyor muyuz? şanzıman yanında yavu şanzıman olur, % leri o ayarlar zaten. orta diferansiyel dersen o . lifte almadım neidr ne değildir Asal a gidip eğitimini alacağız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Tam ihtiyar işi. 🧿Sürerken gözlük takılsın lütfen, sonra çarpınca görmedim olmasın. Arazide buluşalım. 3.2 buna çok gelir, 1.3 motosikletle geleyim ağam. 😎 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman yanında yavu şanzıman olur, % leri o ayarlar zaten. orta diferansiyel dersen o . lifte almadım neidr ne değildir Asal a gidip eğitimini alacağız Duster'da yoktu. Dönerken diff dişlileri kasardı. Bu sebeple SADECE kaygan zeminde kullanılmalıydı 4 çeker. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2021 Yazar Paylaş 12 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Duster'da yoktu. Dönerken diff dişlileri kasardı. Bu sebeple SADECE kaygan zeminde kullanılmalıydı 4 çeker. Low seçeneğidir o ? henüz çok kısa kullandım greçi kasma hiç okumadım , sadece geri manevrada bir üsre sonra ağırlaşan direksiyon okudum ilgimi çekti bakalım neler öğreneceğiz, bir de çok hafif, 1150 kg civarı. şehir içinde aşırı kıvrak, iyi ki kaskom var 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: Low seçeneğidir o ? Low Hi modu yoktu. 4LOCK modu vardı ki, arka diff elektronik olarak komutu alınca, balataları yapıştırıp dişlilieri kilitliyordu. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Low Hi modu yoktu. 4LOCK modu vardı ki, arka diff elektronik olarak komutu alınca, balataları yapıştırıp dişlilieri kilitliyordu. Xtrail de ayniydi. Ama lock modu ayriydi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Allah kaza, bela vermesin. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 Hayırlı olsun abi. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2021 Yazar Paylaş 13 Kasım 2021 sol cam seviyesi tam dirsek hizasından kol uzatmalık, çok iyi çalışılmış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts