İçeriğe Yönlendir

Bajaj Dominar (Hint Gurusu)

İlkay Başaran
Çözüme git Servet Aydın tarafından,

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Yurdaer Elay yazdı:

MT-09'u sakin sakin sürünce yakıt tüketimi ne kadar? Nasıl sakin sürülür orası tartışılır tabi :D

Normal olanı 14 litre ile 180 ile 250 km arası gider. SP tarafında işler değişebilir. PP'de ki ZX-10R'ı MT-09 SP versiyonu 180'e kadar arkasına yaklaştırmıyordu çok çılgın bir şey 3 silindir 900 cc karışımı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Yurdaer Elay yazdı:

MT-09'u sakin sakin sürünce yakıt tüketimi ne kadar? Nasıl sakin sürülür orası tartışılır tabi :D

Bu arada az dikkatle 5 altına iner gibi uzun yolda. Dikkat edeceksek onu neden aldık o da ayrı değil mi? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Serkan Toker yazdı:

Bunlarda da trafik ışıklarında durunca ayağı yere koyma zorunluluğu var mı, bi çözemediler o sorunu yıl olmuş kaç...

çok geridesin be kardeş :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Bu arada az dikkatle 5 altına iner gibi uzun yolda. Dikkat edeceksek onu neden aldık o da ayrı değil mi? :D

sakin sürersen az yakıyor, basarsan içiyor tabii, son gittiğimde biraz daha kullandım, korkutucu resmen, alışıkta değilim böyle bastırmaya, dizginlemeleri kapat gazı az fazla aç sırt üstü yatıyorsun asfaltta :) dur hele sorayım kardeşime ben tam bakamadım tabii, bakayım sakinken ne yakıyormuş bu alet... yanlış hatılamıyorsam dediğin gibi 5 lt. altı yakıyor, bu konuda Nc75 X dct de 3 lt. gibi değeler çok kolay yakalanıyor, halt etmiş skutırlar falan, hemde o ağırlıkla, son kasasını bilemiyorum, daha güçlü daha yatık bir motor herşeyini geliştirmişler, alamıyoruzki deneyelim arkadaş :(

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sakin sürersen az yakıyor, basarsan içiyor tabii, son gittiğimde biraz daha kullandım, korkutucu resmen, alışıkta değilim böyle bastırmaya, dizginlemeleri kapat gazı az fazla aç sırt üstü yatıyorsun asfaltta :) dur hele sorayım kardeşime ben tam bakamadım tabii, bakayım sakinken ne yakıyormuş bu alet... yanlış hatılamıyorsam dediğin gibi 5 lt. altı yakıyor, bu konuda Nc75 X dct de 3 lt. gibi değeler çok kolay yakalanıyor, halt etmiş skutırlar falan, hemde o ağırlıkla, son kasasını bilemiyorum, daha güçlü daha yatık bir motor herşeyini geliştirmişler, alamıyoruzki deneyelim arkadaş :(

Bildim bileli NC750X DCT diyon almadın zamanında. Şimdi fiyatı olmuş 216.500 TL.. Sen karar verene kadar 250'yi geçer bak demedi deme :D 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Yurdaer Elay yazdı:

Bildim bileli NC750X DCT diyon almadın zamanında. Şimdi fiyatı olmuş 216.500 TL.. Sen karar verene kadar 250'yi geçer bak demedi deme :D 

he valla, işten ayrılıp motoru alacak zaman olmadı, bu arada hep yenilendi her gelen öncekinden daha iyi oldu ve pahalandı, şimdiki cillop oldu iştende şutlandık rahatız binecek fırsat var, bu seferce ekonomi cortladı, şansımız yok bu konuda vallahi :)  

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Cihangiroğlu yazdı:

he valla, işten ayrılıp motoru alacak zaman olmadı, bu arada hep yenilendi her gelen öncekinden daha iyi oldu ve pahalandı, şimdiki cillop oldu iştende şutlandık rahatız binecek fırsat var, bu seferce ekonomi cortladı, şansımız yok bu konuda vallahi :)  

Sağlık olsun birader.. Valla öyle bir zamana düştük ki bedava nefes alabildiğimize şükreder olduk.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Yurdaer Elay yazdı:

Sağlık olsun birader.. Valla öyle bir zamana düştük ki bedava nefes alabildiğimize şükreder olduk.

2 gün önce arkadaşın işyerinin önünde oturuyoruz. Kaldırımda. Bi tavla eksik. Yaşlı bir amca seneye n.h oturursunuz bu da vergiye tabii olacak demez mi :D (güneş için diyor)

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
İlkay Başaran yazdı:

2 gün önce arkadaşın işyerinin önünde oturuyoruz. Kaldırımda. Bi tavla eksik. Yaşlı bir amca seneye n.h oturursunuz bu da vergiye tabii olacak demez mi :D (güneş için diyor)

Amca tevellütten mütevellit öngörüsüyle farkındalık oluşturmak istemiş besbelli :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Yurdaer Elay yazdı:

Amca tevellütten mütevellit öngörüsüyle farkındalık oluşturmak istemiş besbelli :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Özledik seni yaz mevsimi.
c14aad7dc1333a2c858d1ccb98160572.jpg

suda gidiyor mu

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

suda gidiyor mu

Yeterince hızlı gelirsem bir süre evet.

Ergenken buradan bmx ile uçardık hızlanıp. Acaip keyifli.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Kapatamıyon mu oralardan ufak bi arazi?

Önce zaman makinası almam lazım. 2 senede 10 a katladı. Bu treni de kaçırdık.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Önce zaman makinası almam lazım. 2 senede 10 a katladı. Bu treni de kaçırdık.

Zaman makinesine binerek bir yere varamazsın 🤓

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Sene 96 falan. Bolluk var o zamanlar. Panjura kuş girmiş. Şimdi ancak sinek avlıyoruz :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sene 96 falan. Bolluk var o zamanlar. Panjura kuş girmiş. Şimdi ancak sinek avlıyoruz :) 

Sene 98 ya da 99. Deniz kenarında sabahladık. Arkadaşın arabanın kaputta 2 kişi yatıyoruz. 2 kişi de arabanın içinde. Sabah olmuş. Hart diye araba çalıştı. Hop mop derken geri çıktı inemedikde. Döndük gidiyoruz. 3 4 km gittik 40 45 hızla. Migrosa. İşi gücü bıraktı millet bize bakıyor. İçerdeki fırından poğaça pertakal suyu falan almış. Aynı şekilde geri gittik.

Altımızda da havlular serili. Döşek hesabı

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Sene 98 ya da 99. Deniz kenarında sabahladık. Arkadaşın arabanın kaputta 2 kişi yatıyoruz. 2 kişi de arabanın içinde. Sabah olmuş. Hart diye araba çalıştı. Hop mop derken geri çıktı inemedikde. Döndük gidiyoruz. 3 4 km gittik 40 45 hızla. Migrosa. İşi gücü bıraktı millet bize bakıyor. İçerdeki fırından poğaça pertakal suyu falan almış. Aynı şekilde geri gittik.

Altımızda da havlular serili. Döşek hesabı

Kıssayı okuduk, hisse ne? Yani? Olay ne?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...