Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim İlkay Başaran yazdı: 25 derecede üşünür mü ya ugandadan gelmiştir? üşür? isveçten gelmiştir şortla gezer? bünye farkı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Servet Aydın yazdı: Lan niye kış gelmedi oraya Bu sene yokmuş. 2 yaz gördü sivri sinekler havalarından geçilmiyor. Siz ne gördünüz olm kış geçirdik biz ölmedik diyorlar ergen sivrilere. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Servet Aydın yazdı: Lan niye kış gelmedi oraya emekli olamadın gitti sende 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 06:58 Yazar Paylaş Perşembe 06:58 Madra dağına da mı çıkmayalım. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 07:08 Paylaş Perşembe 07:08 sizin oralarda insanlar evler sokaklar falan yok mu ? sezar zamanı gibi görünüyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 07:09 Yazar Paylaş Perşembe 07:09 Çağlar Bayur yazdı: sizin oralarda insanlar evler sokaklar falan yok mu ? sezar zamanı gibi görünüyor 28 hafta sonra burada çevrildi ama mençistır diye kakaladılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:39 Paylaş Perşembe 08:39 mençıstır bildiğin dümdüz ova, iyi kakalamışlar 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 08:46 Paylaş Perşembe 08:46 İlkay Başaran yazdı: Madra dağına da mı çıkmayalım. Bu kim? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 08:47 Yazar Paylaş Perşembe 08:47 Adnan Çakır yazdı: Bu kim? Mustafa Kemal Atatürk 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 08:47 Paylaş Perşembe 08:47 İlkay Başaran yazdı: Madra dağına da mı çıkmayalım. Bu ne ? 🍌 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 08:47 Yazar Paylaş Perşembe 08:47 Adnan Çakır yazdı: Bu ne ? 🍌 Muz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 08:48 Paylaş Perşembe 08:48 İlkay Başaran yazdı: Mustafa Kemal Atatürk Hangi tost makinası ile çekildi fotoğraf 🤭 İlkay Başaran yazdı: Muz Alan var alamayan var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 15:35 Paylaş Perşembe 15:35 Dağlar kıyıya paralel mi uzaniyor? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:57 Paylaş Perşembe 16:57 İlkay Başaran yazdı: Muz her soruya da bir cevapalr falan 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:00 Yazar Paylaş Perşembe 17:00 Mehmet Yeter yazdı: Dağlar kıyıya paralel mi uzaniyor? Dik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 17:09 Paylaş Perşembe 17:09 İlkay Başaran yazdı: Dik Takılıyorum İlkay abi. Coğrafya calisirken genel muhabbettir daglar kıyıya parelel. O yüzden. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:16 Yazar Paylaş Perşembe 17:16 Mehmet Yeter yazdı: Takılıyorum İlkay abi. Coğrafya calisirken genel muhabbettir daglar kıyıya parelel. O yüzden. Biliyorum takıldığını, dik değildi zaten 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 17:58 Paylaş Perşembe 17:58 İlkay Başaran yazdı: Biliyorum takıldığını, dik değildi zaten Dikey miydi yoksa Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 18:25 Yazar Paylaş Perşembe 18:25 Mehmet Yeter yazdı: Dikey miydi yoksa Yataydı 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 05:49 Paylaş Cuma 05:49 İlkay Başaran yazdı: Yataydı Kavun karpuz gibi yata yata büyümesin? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 06:04 Yazar Paylaş Cuma 06:04 Cem Işık yazdı: Kavun karpuz gibi yata yata büyümesin? Kulağa hoş geliyor 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 06:48 Paylaş Cuma 06:48 İlkay yolun düştüğünde Gömeç'te Atatürk kayaları'nın (adını yanlış söylemiş olabilirim) fotoğrafını çekip paylaşsana. Arabayla orada durma imkanı olmadığından çekemiyorum hiç.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts